היפוקרטס(נשלט) |
לפני 6 שנים •
7 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
7 ביולי 2018
היפוקרטס(נשלט) • 7 ביולי 2018
תסלחו לי אבל לפעמים מרגיש לי שהשאלות כאן ממש טיפשיות, וזה לא בקטע של להתנשאות חס וחלילה.
|
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
7 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
7 ביולי 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 7 ביולי 2018
וואו, וואו, וואו, גברת אש וקרח! אם את רומזת שאת לא, אנחנו נדווח לאיגוד ונשלול את תג השולטת שלך.
לנושא, אני לא סובל משפיכה מוקדמת ולא נשלטים אחרים שהכרתי. באמת גם לא מבין למה אתה חושב שיש קשר כזה. צריך גם להבין - אם תבוא ותחפש קשרים בין דברים ללא בסיס תיאורטי, אתה תמצא המון כאלה, אבל לא יהיה שום הגיון בתוצאות. לראיה, בבית ספר יסודי יש קשר בין מידת נעליים לבין רמת הידע במתמטיקה. אתה מוזמן לחפש למה |
|
מחפש אמא מאמצת |
לפני 6 שנים •
8 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
8 ביולי 2018
מחפש אמא מאמצת • 8 ביולי 2018
לא אמרתי שכול מי שנשלט סובל משפיכה מוקדמת.
שאלתי בין האנשים שסובלים משפיכה מוקדמת ונמשכים לבדסם, היכן הם בדרך כלל מתמקמים |
|
טלי35(שולטת) |
לפני 6 שנים •
8 ביולי 2018
מוסיפה שאלה משלי
לפני 6 שנים •
8 ביולי 2018
טלי35(שולטת) • 8 ביולי 2018
מחפש אמא מאמצת כתב/ה: אשמח לשמוע את נסיונכם האם ראייתם שיש יותר נשלטים עם שפיכה מוקדמת לבין שולטים??
השאלה היא לכלל אוכלסית הכלוב נשלטים שלא מצליחים להגיע או להחזיק זקפה. לא סקר. לא מדעי. אבל מעניין אותי לשמוע. |
|
KinkScience |
לפני 6 שנים •
8 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
8 ביולי 2018
KinkScience • 8 ביולי 2018
דיון מסקרן והסברים טובים. מסתבר שהעולם של השליטה(וכנראה גם מיניות ומגוון תכונות אנושיות אחרות) הם מאוד בתחום האפור ואף פעם לא מתנהגים בצורה מקוטבת כזאת או אחרת. כנראה שתמיד כדאי לשים לב לצורת החשיבה שלנו ולוודא שאנחנו לא עושים הנחות מוטעות בקשר להסברים לכל מיני תופעות.
|
|