צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מסיבות בברלין

LittleGoddess​(נשלטת)
לפני 6 שנים • 8 ביולי 2018

מסיבות בברלין

LittleGoddess​(נשלטת) • 8 ביולי 2018
טסה לברלין עם חברה
מסיבות שוות שכדאי להגיע אליהן?
אחד שמבין​(נשלט)
לפני 6 שנים • 8 ביולי 2018
אחד שמבין​(נשלט) • 8 ביולי 2018
מתי?
אלו מסיבות נחשבות אצלך מסיבות "ששווה להגיע אליהן"?
הלו"ז של מסיבות מחוץ לגבולות מדינות ישראל משתנה משבוע לשבוע. מאוד נדיר למצוא ליין מסיבות בדסם של פעם בשבוע.
אם זה השבוע גם אנחנו שם icon_smile.gif
המסיבות של סופ"ש הקרוב עד כמה שידוע לי, בטוח יש עוד, אני אף פעם לא מצליח לזכור הכל.
יש את המאנץ' הבינלאומי לדוברי אנגלית.
בשבת יש את סדום ועמורה של Quälgeist שזה מועדון בדסם לגייז ובד"כ המסיבות הן לגברים או נשים בלבד. אבל השבוע הם מאפשרים כניסה של גברים ונשים. הלוקיישן חדש ועדיין לא הייתי בו, הלוקיישן הישן היה מדהים. לונה פארק למבוגרים כמו שרק גייז יודעים לעשות.
יש מקום שנקרא BDSM Lounge Berlin זה בשכונת נויקלן, ביום ששי יש שם ליין של ערב פמדום, ובשבת Saint's Unheiliger Abend. הייתי במקום כמה פעמים במסיבות שונות. זה מועדון שמשמש במשך השבוע לסשנים ובסופשים משכירים אותו למסיבות בדסם. מועדון קטן עם מעט אנשים, המטרה היא להכיר ולשחק. ככה היה במסיבות שאני הייתי שם.
יש כמובן את Insomnia השבוע בששי הליין Master & Servant בשבת Secrets - Kinky Party - Hedonistic Cult זה בעיקר מועדון מוסיקה וריקודים ובשוליים יש פעילות בדסמית. יש גם את המרתף שמאובזר לפעילות בדסמית. וחדר עם ג'קוזי. אני לא בטוח שהמרתף והג'קוזי פתוחים בכל המסיבות.
ב 2ndFace יש בשישי ערב ספנקינג בשבת ערב זוגות ושלשות. מועדון קטן ואקסטרימי בד"כ מגיעים לשם אנשים שבאים לעשות בדסם בלי קשקושים מסביב. זה לא המקום להכיר אנשים והרשמה מוקדמת מאוד חובה. הרבה פעמים האירועים שלהם סולד אאוט כי המקום קטן.
ביום ראשון יש את Play and Pain ב Club Culture Houze לא זכור לי שהייתי במקום הזה.
    התגובה האהובה בשרשור