סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הפגנת כח להטבית

Skaro​(שולט)
לפני 6 שנים • 24 ביולי 2018
Skaro​(שולט) • 24 ביולי 2018
הבנו שלקבל דעות שונות משלך בצורה בוגרת אתה לא מסוגל.
אני לא מתכוון לרדת לרמה שלך, לא בטוח שזה אפשרי אפילו.
בזאת אני מקווה שהסתיימו כל הדיונים העתידיים בינינו.
Breaker
Breaker • 24 ביולי 2018
כלובי, אנחנו ממתינים לכפתור דיסלייק.
נראה לי הוא נחוץ יותר מה"אהבתי" באתר.
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 24 ביולי 2018
פייה כתב/ה:
בכוח המוח כתב/ה:
לניה, למיטב ידיעתי ההליך הרפואי הנוגע לפונדקאות והמאושר ע״י המדינה, ממומן על ידיה, ולהבנתי מדובר בהוצאה של מאות אלפי שקלים בממוצע. בלי קשר, ישנן הוצאות נוספות, לרבות תשלום לאם הפונדקאית, אבל תקני אותי אם המידע שבידי שגוי.
מכל מקום, אם לא מדובר בעניין תקציבי, למה שהמדינה תתנגד? רעיונית? הרי ניתן לבצע הליך כזה במדינות אחרות.

לא מדובר כלל על מימון ועל מה נכנס או לא נכנס לסל הבריאות, אלא על מי זכאי על פי חוק להשתמש באפשרות של פונדקאות בארץ.
היום גם אם יש אישה שרוצה להתנדב לפונדקאות עבור זוג הומואים אין לה אפשרות לכך - זה לא חוקי.
כמובן שקיימת אפשרות של פונדקאות בחו״ל, אבל אז זה או בעולם שלישי עם כל הבעיות והעוולות הנלוות או בארה״ב בד״כ ואז זה סיפור מאוד מאוד יקר ובכל מקרה הרבה יותר מסורבל ולא נגיש.

פיה, להבנתי, בין אם מדובר על מימון ובין אם לא, מדובר בהליך מסובסד. מי שזכאי על פי חוק להליך פונדקאות, יקבל את הסבסוד. אני באמת לא מבינה מה אני מפספסת. גם אם אישה מעוניינת להתנדב לזוג גייז, עדיין יש את כל ההליך הרפואי. ההליך הרפואי ממומן ע״י המדינה, ולכן היא זו שיושבת על השיבר. האם למיטב ידיעתך ההליך הרפואי אינו ממומן על ידי המדינה? זה יהיה שונה מהמידע שבידי.
שלגי
שלגי • 24 ביולי 2018
הדיונים האלה הם פשוט כלי סינון נהדר.

תודה.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
Skaro כתב/ה:
הבנו שלקבל דעות שונות משלך בצורה בוגרת אתה לא מסוגל.
אני לא מתכוון לרדת לרמה שלך, לא בטוח שזה אפשרי אפילו.
בזאת אני מקווה שהסתיימו כל הדיונים העתידיים בינינו.

סקארו, אני מאוד מסוגל לקבל דעות שונות משלי, אבל לא כשהן מוצגות במשפטים כמו
" נלקח בכח ממנה רק בשביל לגדול עם זוג הומואים"
"אין לתינוק אפשרות להחליט אם הוא רוצה לזנוח את האם שלו ולחיות עם הומואים"
זה ניסוח תוקפני, הומופובי וגם מעוות את המציאות. אתה מבין איך זה נשמע? כמה זה מזלזל?
אז כשאתה מתנסח ככה, למה אתה מופתע כשהתגובה שלי תוקפנית? למה לך מותר לדבר עלינו בזלזול ואז לצפות לתגובה נאה ומכבדת?
נאה דורש, נאה מקיים
פייה{O}
פייה{O} • 24 ביולי 2018
בכוח המוח כתב/ה:
פייה כתב/ה:
בכוח המוח כתב/ה:
לניה, למיטב ידיעתי ההליך הרפואי הנוגע לפונדקאות והמאושר ע״י המדינה, ממומן על ידיה, ולהבנתי מדובר בהוצאה של מאות אלפי שקלים בממוצע. בלי קשר, ישנן הוצאות נוספות, לרבות תשלום לאם הפונדקאית, אבל תקני אותי אם המידע שבידי שגוי.
מכל מקום, אם לא מדובר בעניין תקציבי, למה שהמדינה תתנגד? רעיונית? הרי ניתן לבצע הליך כזה במדינות אחרות.

לא מדובר כלל על מימון ועל מה נכנס או לא נכנס לסל הבריאות, אלא על מי זכאי על פי חוק להשתמש באפשרות של פונדקאות בארץ.
היום גם אם יש אישה שרוצה להתנדב לפונדקאות עבור זוג הומואים אין לה אפשרות לכך - זה לא חוקי.
כמובן שקיימת אפשרות של פונדקאות בחו״ל, אבל אז זה או בעולם שלישי עם כל הבעיות והעוולות הנלוות או בארה״ב בד״כ ואז זה סיפור מאוד מאוד יקר ובכל מקרה הרבה יותר מסורבל ולא נגיש.

פיה, להבנתי, בין אם מדובר על מימון ובין אם לא, מדובר בהליך מסובסד. מי שזכאי על פי חוק להליך פונדקאות, יקבל את הסבסוד. אני באמת לא מבינה מה אני מפספסת. גם אם אישה מעוניינת להתנדב לזוג גייז, עדיין יש את כל ההליך הרפואי. ההליך הרפואי ממומן ע״י המדינה, ולכן היא זו שיושבת על השיבר. האם למיטב ידיעתך ההליך הרפואי אינו ממומן על ידי המדינה? זה יהיה שונה מהמידע שבידי.

החלק הממומן כיום בפונדקאות הוא מה שבסל לכלל ההריונות וטיפולי הפוריות, שזה כולל את הבדיקות שכל אישה זכאית לעבור בהריון ועבור אישה שזקוקה לפונדקאית עבור הביציות של עצמה גם את כל מה שקשור בגירוי שחלתי ושאיבת ביציות.
תרומת ביצית לא בסל,
וגם כל ההוצאות הגדולות מעבר כולל התשלום לפונדקאית לא בסל.
כך שבכל מקרה מדובר בסיפור יקר מאוד (לאדם הפרטי המעוניין בכך, לא למדינה), אבל עדיין פחות מלעשות זאת בארה״ב.

מתוך האתר של קופ״ח מכבי:
https://www.maccabi4u.co.il/25539-he/Maccabi.aspx
בכוח המוח​(שולטת)
לפני 6 שנים • 25 ביולי 2018
בכוח המוח​(שולטת) • 25 ביולי 2018
הלינק שלך שולח אותי להורדת אפליקציה, פיה. ידוע לי שמדובר בהליך יקר ושההשתתפות בו היא יקרה, סביב כ 250 אלף ש״ח לזוג, אבל להבנתי גם הוצאת הקופה היא יקרה, ועומדת על כמה מאות אלפי שקלים. הליך כזה בארהב עומד, למיטב ידיעתי, על כ-600,000 ש״ח, כך שאני מניחה שההליך הרפואי הממומן הוא לא זול. הקופה מממנת לנשים שאינן מסוגלות להכנס להריון טבעי סל מסויים ומדורג, והגדלת הזכאים באופן משמעותי לסל כזה (בעצם כל גבר שיחפוץ בכך, גם כשאין לו כל בעיה רפואית כלשהי, ולמה בעצם גם לא כל אישה שתחפוץ בכך מסיבותיה, כמו לשמור על גופה למשל או כי היא עסוקה, ולא כי אינה יכולה בעצמה להכנס להריון) יעמיס הוצאה עצומה על הקופה שהיא אפילו לא יכולה לצפות את המשמעות שלה בשלב הזה. אני חושבת שזה קם ונופל על תקציב, ועל הדרך מוציא שדים מהארון.
סקרנית מדי
סקרנית מדי • 25 ביולי 2018
סקארו- תהית אם זה אפשרי "לרדת" לרמה של דרקן, שלדעתך היא מאוד נמוכה, אז חשוב שתדע שלכתוב שדעתו של הומו נשלט לא מעניינת אותך זאת אמירה נמוכה יותר מכל אחת אחרת שנאמרה כאן. למען האמת, זאת אמירה יותר נמוכה ודוחה מהרבה הערות אחרות ששמעתי לאחרונה ושמעתי. ניסיתי "להחזיר" לדרקן שממנו נפגעת באופן אישי כנראה, והחלטת לצאת נגד כל הקהילה ואני בתוכה.
שמחה שלא קיבלת את הצעתו של דרקן לסתום וכך כולם יכולים לראות בדיוק מי אתה.

עכשיו, משהו אחד קטן שחשוב שנבין. דעה היא לא עובדה ולהפך. אינך יכול לכתוב עובדות שקריות ואז לומר שאחרים לא יכולים לקבל את דעתך שכתבת בצורת עובדה.
לדוגמא- אני יכולה לומר שאתה הומופוב וגזען אבל זאת לא עובדה אלא רק דעה כי יש לי הוכחה רק לכך שאתה הומופוב. קאפיש?
סקרנית מדי
סקרנית מדי • 25 ביולי 2018
* ניסית
israelislave
israelislave • 25 ביולי 2018
סקרנית מדי כתב/ה:
1. שאלתי כיוון שביררתי ומצאתי את מה שאתה אומר כלא נכון. היכן ראית דבר כזה כתוב? או שככה אתה מרגיש פשוט?
2. לא אתווכח איתך בנוגע לבתי משפט כי בזה אני לא מבינה אבל מהדיון איתך כבר הבנתי שאתה לא ממש מסתמך על עובדות אלא על רגשי נחיתות שבוערים בך. זכותך.
3. לא מצליחה להוסיף את הקישור אבל כנס רגע בגוגל למסמך שנקרא: "גברים ונשים 2016- הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה". קרא קצת את החלק על התעסוקה והשכר הממוצע ואז ספר לי שאין הבדל באותו עבודות ב ד י ו ק.

האמת שעכשיו עשית לי חשק ואני הולכת לברר מי מחברות וחברי הכנסת מצביעים נגד גברים. זה מעניין.

הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה לקחה את <כל הגברים> מול <כל הנשים> ועשתה ממוצא בלי לקחת בחשבון שום משתנה. וכאלו משתנים יש עשרות.

דוגמה מהבית שלי. אבי ואמי היו רופאים. אבי היה מבחינה מקצועית רמות רבות מעל אמי, הוא היה מנהל מחלקה בבית חולים הגדול במדינה,אולי אפילו הטוב והמוכר בתחומו בעולם כולו למשך שנים רבות. אמי הייתה רופאת משפחה וניהלה שתי מרפאות של הכללית.

ובכל זאת אמי הרוויחה לפחות שליש יותר מאבי.

ממוצע זה שקר של סטטיסטיקנים. אפשר לטבוע בבריכה שעומקה הממוצע 20 ס"מ.

"רגשי נחיתות" ? ממש לא.... אבל נלחם מלחמה נואשת אכזרית, יקרה, שנכפתה עלי רק !!!!! בגלל שאני גבר במערכת המשפט הישראלי, מערכת שמתנהלת מאחורי דלתיים סגורות ואילו רק הוסר הלוט מהמתרחש מאחוריהן אוזניך היו מצילות ועיניך היו מסרבות לקבל את מה שהן רואות.

https://mida.org.il/2017/03/06/%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A1-%D7%A4%D7%A2%D7%A8-%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8-%D7%90%D7%95-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%A7-%D7%A9/

https://www.haaretz.co.il/blogs/orikatz/BLOG-1.3917828