שנאוצר(נשלט) |
לפני 6 שנים •
18 באוג׳ 2018
צריך טיפים של אלופים ואלופות על סטרפאון
לפני 6 שנים •
18 באוג׳ 2018
שנאוצר(נשלט) • 18 באוג׳ 2018
טוב זאת אולי שאלה קצת של מעריב לנוער, אבל אני מתקשה להרפות כשהדילדו נכנס. חברה שלי חדרה אלי כמה פעמים, אני מאוד נהנה מהרעיון של חדירה מאישה, אבל בפועל מאוד קשה לי לשחרר וזה כואב או שטבעית הגוף שלי דוחה את הדילדו החוצא.
קרה לכם כזה דבר בעבר ? והאם יש לכם המלצות כיצד להתמודד עם הבעיה? תודה מראש וחדירה נעימה לכולם/ן |
|
שקט פנימי(שולט) |
לפני 6 שנים •
18 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
18 באוג׳ 2018
שקט פנימי(שולט) • 18 באוג׳ 2018
אתה כנראה לא רגוע לחלוטין. מציע שתעשו הרבה פורפליי באיזור פי הטבעת, המון שמן בפנים ובחוץ, משהו נעים ומשחרר את השרירים שם.
בזמן ההחדרה פתח את הכניסה באמצעות השרירים, דחוף את הפתח לכיוון חוץ, כאילו שאתה ניגש לשירותים (ורצוי חוקן לפני כל הסיפור). הרבה מהעניין הוא עבודה נכונה של החודרת, זאת אומרת לדעת איך להכניס, איך לגעת, באיזה קצב להתקדם. שימו לב שהגודל מתאים - להתחיל צר ולהתקדם בהמשך לעבה יותר. לא למתוח את הפתחת יתר על המידה כדי לא לגרום פציעות, פיסורה וטחורים - מאוד חשוב. נסיוני הוא בהחדרה, ובטח יש כאן אנשים טובים שיוסיפו מנסיונם כנחדרים. שמור על הבריאות ועל הפתחים שלך - לא להחדיר באלימות בתחילה. |
|
נזמית לופתת |
לפני 6 שנים •
18 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
18 באוג׳ 2018
נזמית לופתת • 18 באוג׳ 2018
מציעה את כל שנאמר ע"י דניאל, הוא פשוט הוציא לי את האותיות מהמקלדת.
שחקו הרבה עם פי הטבעת לפני כל החדרה שהיא. בנוסף על כך: נסו רימינג אם אתם בעניין ו/או עיסוי עדין בין שק האשכים לפי הטבעת הלוך ושוב תוך החדרות אצבע עדינות. כמו כן: השתמשו בפלאג קטן לפני החדרה. זה מלמד את פי הטבעת להרפות סביב משהו ובאותה מידה מרחיב. התחילו בפלאג קטן והמשיכו בפלאג בינוני. והטיפ הכי טוב: התאזרו באורח רוח וחרמנות! תהנו ✌️ |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
18 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
18 באוג׳ 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 18 באוג׳ 2018
מהצד הנחדר, הדברים שדניאל אמר מצוינים, ודי אומרים הכל.
הייתי מוסיף ככה - אחי, המטרה היחידה היא כיף. להיחדר יכול אמצעי, אבל חבל לעשות מזה מטרה. שחקו עם התחת שלך, תעשו לו טוב. אצבעות הן יותר פשוטות ונעימות לרוב האנשים. אז קצת עיסוי של החור בלי שום חדירה, רק על הפתח ולאט לאט להוסיף קצת לחץ, קצת לפתוח. אצבע אחת יכולה להיות תענוג נפלא. ותתקדמו משם, באיזה קצב שבא לכם. הכל ברגוע ובסבבה שלכם, הכל בכיף. ועם הגוף לא משתף פעולה עם הפנטזיה, אל תתאכזב. תזרום עם הגוף שלך, אתה וחברה שלך תלמדו אותו ליהנות מזה. תראה לגוף שלך שזה נעים והוא לאט לאט יאפשר לך הרבה מאוד דברים. סבלנות, קשב, קלילות והמטרה כיף. בהצלחה והמון חדירות מהנות |
|
שולמית ש |
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
שולמית ש • 19 באוג׳ 2018
כתבו נהדר כל מי שכתב מעליי.
מציעה ממש הרבה חומר סיכה ובהחלט לחשוב על חוקן או שניים לפני האקט עצמו לשים כפפות לשים כמות נכבד של חומר סיכה להכניס אצבע... נעים? לשים חומר סיכה להכניס עוד אחת... לא כואב תמשיכו הלאה. למחרת תלך עם פלאג אנלי לעבודה זה יפתח לך את התחת ובערב אתה תיהיה מוכן! |
|
מל(ק)ה(שולטת) |
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
תשוקה
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
מל(ק)ה(שולטת) • 19 באוג׳ 2018
מעל הכל גיליתי שתשוקה מטורפת, חרמנות חייתית עוזרת והיא חומר סיכה טבעי. לקודם שלי הייתי עושה פיסטינג בקלות.
שחקו הרבה קודם, הדליקו אחת את השני, עד שתתחנן לזה והגוף שלך יהיה מוכן. וחומר סיכה על בסיס מים מתייבש פחות |
|
שנאוצר(נשלט) |
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
שנאוצר(נשלט) • 19 באוג׳ 2018
תודה לכולם על העזרה
|
|
מאלף פיות(שולט) |
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
מאלף פיות(שולט) • 19 באוג׳ 2018
מעבר למה שכתוב בתגובות הנהדרות הקודמות.
אנאלי זו פעילות שהגוף צריך ללמוד, להתרגל. אחרי הכל פי הטבעת לא מיועד במקור לחדירה אלא לפעילות אחרת (למרות הפונקציות המדהימות של פי הטבעת בתחום) לכן, הדרך לעזור לגוף ללמוד ולהתרגל היא להסביר לו שמדובר בפעילות חיובית. לגרום לגוף לצפות לה. לכן, תשלבו עונג עם חדירה הדרגתית, הרבה עונג. תעשה ביד, או עדיף תן לבת הזוג לעשות את העבודה הזו במקביל לחדירה. כאן גם המקום לומר שהשילוב של מין אוראלי עם חדירה אנאלית מוביל לתוצאות אלוהיות. תקפידו על אורגזמות שלך עם חדירה בלבד. ותראה איך שהגוף שלך לומד לשחרר, לצפות לחדירה ולהנות ממנה. בהצלחה! |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 19 באוג׳ 2018
אגב, אציין שישנן עוד שתי אופציות
האחת היא פופרס, ניתן לרכישה בהמון חנויות סקס וודאי שבאינטרנט. מסניפים ומוביל לרפיון שרירים וסטלה של מספר שניות. מקל מאוד על חדירה. עם זאת, יש לציין שזהו חומר שמוביל לצניחה רגעית אבל משמעותית בלחץ דם ולא לשחק איתו עם יש חשש בריאותי. אפשרות אחרת זה חומר סיכה מאלחש או desensitizing. הוא מכיל בנזוקאין, לרוב, שזה אותו חומר שיש בכדורי מציצה הורודים לגרון? מכיר את התחושת רדימות הזאת? אז אותו דבר. אני, אישית, לא ממליץ כי אתה גם פחות מרגיש גירוי נעים וגם עלול לא לשים לב לאזהרה מהגוף שלך שמשהו מוגזם. האפשרות קיימת. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
ArchAngel(שולטת) • 19 באוג׳ 2018
פופרס זה סם לא חוקי עם תופעות לוואי רבות.
http://www.antidrugs.org.il/pages/1176.aspx פותח השרשור, רוצה משהו טבעי, ברשיון משרד הבריאות שנועד בדיוק למטרה שלשמה הוא נוצר? יש חומר סיכה בשם BackSlide של חברת ID. יש בו תמצית צמחים מאחלשת טבעית, הוא מאוד סמיך ולא מתייבש במהירות. נועד במיוחד לחדירה אנאלית. https://www.idlube.co.il/id-backslide מומלץ מאוד, מניסיון. |
|