דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
חדש בערוץ הקניות
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 6 בספט׳ 2018
Pure O כתב/ה: מניסיון .. והרבה
העדפה אישית - חלק מאוד . אני בעלים של מכון להסרת שיער בשיטת הIpl מטפלת בנשים ובגברים , רוצה לציין כי אחרי מספר טיפולים במכשיר בכל איזור בגוף בכלל ובאיזורים אינטימיים בפרט , זה נראה מדהים !!!! חלק , ללא פצעים נעים למגע , בהיר וסקסי. אישית מאוד ממליצה !!! המטופלים שלי מאושרים ומרגישים יפים סקסים ובטוחים עם המראה החלק. For only 9.99$ |
|
Softcontrol(שולטת) |
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
Softcontrol(שולטת) • 6 בספט׳ 2018
אני מעדיפה לא מגולחים. טבעי יותר יפה בעיניי.
|
|
J A |
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
J A • 6 בספט׳ 2018
חלק או קצוץ כל גבר ללא הבדל.
|
|
שמעון רביזדה(אחר) |
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
שמעון רביזדה(אחר) • 6 בספט׳ 2018
בלי קשר לבדס"ם, הקונצנזוס בעשור האחרון (לפחות) הוא שגברים יהיו קצוצים למטה.
להשאיר שיער אבל לא ברמה של תלתלים. מקצצים עם קליפר של 4 מ"מ וזה עושה את העבודה. |
|
Gia X |
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
Gia X • 6 בספט׳ 2018
מה זה הפינוק הזה? קלפיר... 4 מ"מ...?
תביא סכין, נשחק |
|
DanisNotaStoner(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
Re: חדש בערוץ הקניות
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
DanisNotaStoner(נשלטת) • 6 בספט׳ 2018
דרקן ראהל כתב/ה: Pure O כתב/ה: מניסיון .. והרבה
העדפה אישית - חלק מאוד . אני בעלים של מכון להסרת שיער בשיטת הIpl מטפלת בנשים ובגברים , רוצה לציין כי אחרי מספר טיפולים במכשיר בכל איזור בגוף בכלל ובאיזורים אינטימיים בפרט , זה נראה מדהים !!!! חלק , ללא פצעים נעים למגע , בהיר וסקסי. אישית מאוד ממליצה !!! המטופלים שלי מאושרים ומרגישים יפים סקסים ובטוחים עם המראה החלק. For only 9.99$ אין לי מילים לתאר כמה אני אוהבת אותך |
|
אלפא-בטא(מזוכיסט){נשלט} |
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
אלפא-בטא(מזוכיסט){נשלט} • 6 בספט׳ 2018
Pure O כתב/ה: מניסיון .. והרבה
העדפה אישית - חלק מאוד . אני בעלים של מכון להסרת שיער בשיטת הIpl מטפלת בנשים ובגברים , רוצה לציין כי אחרי מספר טיפולים במכשיר בכל איזור בגוף בכלל ובאיזורים אינטימיים בפרט , זה נראה מדהים !!!! חלק , ללא פצעים נעים למגע , בהיר וסקסי. אישית מאוד ממליצה !!! המטופלים שלי מאושרים ומרגישים יפים סקסים ובטוחים עם המראה החלק. איך יוצרים איתך קשר בעניין הסרת שיער? |
|
היד |
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
6 בספט׳ 2018
היד • 6 בספט׳ 2018
אני אוהב שהן מגלחות את הגב כי ת'כלס, בדוגי זה לא נעים לראות גב שעיר, זה לא כל כך נעים לראות גב שעיר...
|
|