לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב
bossdog(שולט)
DeviSubboy
ComingBackForU(שולט)
MrBOSS
Mrs Velvet(מתחלפת){דאדי}
Abusive(שולט)
לאבר בוי צעיר ונשלט
Controling your mind
Brave heart(שולט)
דומיננטי בנקבה(שולט)
PicassoGirl
The Mentaliste(שולט)
Light- me
ביס לי
הברון בכפכפים{זהרורים}
eviatarr
TomerBDSM
Luci-fer(שולט)
Cagebunny(מתחלפת)
TheHellsAngel(שולט)
אני וזה(נשלטת)
שליטהמוחלטת(שולט)
עוף החול Phoenix
דומיננטית ומלאה
אלדה קלמה(שולט)
KC(שולט)
ארץ חלומות
TIZERIT
- ריקוד מושחת -
האביר הפחדן חזר
EnglishSubmissive
שיקצע
Dom Dominic DD(שולט)
תכשיט נוצץ{נשלט}
goodfun
סנטוריון
Liber Pater(שולט)
night wolf(אחרת)
masoul
פאם פטאל
Bad Guy
lazyboy(אחר){U-man}
brookbob
אדון צפוני טוטלי(שולט)
Qcandy(נשלטת){החזק}
ste or(שולט)
Blackk And White
משרד החינוך(שולט)
Gentleman Uruguay(שולט)
אליפסה(שולטת)
adamdbr(שולט)
Bluecollar(שולטת)
ניגון לתשוקתי(שולט)
Jo Pamper(שולט)
עיסוי טנטרי מגבר
איה74
קינקימן
aum
מלך יחיד(שולט)
עבד אצילי(נשלט)
מתלבשת בחתיך תא
SinEma{❤️ʕ•ᴥ•ʔ❤️}
שלך שלי
MasterOfDesire(שולט)
קושית(שולטת)
Dom ink(אחר)
נשית מחפשת שפחה(שולטת)
Daniel-Rope(נשלט)
Nighthawk(שולט)
מתחלפת ומתחלף{זוג}
IMStrider(שולט)
Tzel(שולט)
עלוב החיים
God(שולט)
דגית זהבי
joshee(שולט){ממי*}
תהום(מתחלפת)
Bent
שולט בך יפה(שולט)
הקול(שולט)
Truth Seeker
עקבון(נשלט)
צ'יטה(שולט)
teacher(שולט)
המכשפה בג'ינס(מתחלפת)
כלובי
פרפר אכזר(שולט)
etybendom
cumslutShira
Ed-OFF
jackthelad
danini
good slave
BEE TELES
submissive puppy(נשלטת)
עלמה קסומה(שולטת)
Shrike
הכספת
נשלט חמוד מתחיל
strong
in love with feet
moya
שולט קשוח וקשוב
PainGivingMan(שולט)
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא}
סינדרומית
eroticwriter(מתחלף)
King-Dom(שולט)
אקלקטי
צופסטיקס
little unicorn{Mr bitch}
smtau
קיאנו
לאעולהליכרגע
Geekydaddy
slutT
The Libertine
שליטה מינית
שקט רועש(שולט)
asdfi
Her Knight(נשלט){QueenGali}
shiri mimon
sissygianna
venusit
ליפא העגלון(שולט){יש כוסיות?}
aizik
אופטימי מהורהר
Sheter(שולט)
אורות רחוקים{לוריס}
עבד מסור
Ballerinaboy(נשלט)
המובן מאליו
רצה עם זאבות
kryptonMe
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר}
מחוללת מילים(נשלטת)
HexaDoe(אחר)
לפעמימית{Envy}
Scorpio sub(נשלט)
BadTom(שולט)
אוהב אותך אחרת(אחר)
logitech
IMPERATOR
BimboSissy(נשלט)
היא כל הסיפור(נשלט)
סמית(שולט)
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
אדון בכלבה רעבה(שולט)
InSearchOfTheReal
BrutallDom
underheel
CaveM
  •  ראשי
  • בלוגים
  • פורום
  • מגזין
  • חברים
  • רשימת קשר
  • אלבומים
  • לוחות
  • בילויים
  • צ׳אט

בלי המגב

Devoted​(נשלט)
לפני 6 שנים • 15 בספט׳ 2018

בלי המגב

Devoted​(נשלט) • 15 בספט׳ 2018
”כן מלכה אלוהית”, אמרה בקול רם וברור, כשמבטה מופנה כלפי מעלה בזמן שהיא רוכנת על ארבע.
”מעולה, אז את מסיימת פה אבק אסלה וריצפה, וזוכרת איך כן? כמו שאני אוהבת, בלי מגב, להשקיע בכל בלטה תשומת לב, על ארבע עם הידיים, ככה מגיעים לכל הפינות, זה גם מבריק יותר וגם עושה לך שרירים בידיים ברור?”, צחוק רם ומתגלגל יצא ממנה בזמן שהיא מביטה למטה במבט מתנשא ועם חיוך מאוזן לאוזן מלא סיפוק.

” מחר יש לך את הלקוח הראשון, את בטח מתרגשת, לא לשכוח להגיע בזמן, את מקרצפת את הבית שלהם חשוב לי שהלקוחות יהיו מרוצים וככה ירצו אותך כמנקה באופן קבוע, 50 שקל לשעה, את מנקה ואני מקבלת את הכסף”
שוב צחוק רם נשמע מגרונה כשהיא אוחזת את הבטן ומתגלגלת מצחוק עד דמעות.
”גדול, אני מתה על זה” חייכה והניחה את כף רגלה היחפה על ראשה כשהוא מוצמד לרצפה
”מה אומרים?”
”תודה מלכה אלוהית” ענתה כשדמעות זולגות מעיניה והיא ממררת בבכי.
”מגיע לך פרס” אמרה בטון רציני והפנתה את תחתית כף רגלה אל פניה .
”לנשק בתאבון!”
היא הסתערה בתאווה על כף הרגל שהופנתה מול פניה והחלה לנשקה בתשוקה, העובדה כי היו סמני ליכלוך שחורים לא הפריעה לה כלל.
”את כל החיים תנקי!, את תהי פועלת נקיון שמנקה בתים ומביאה לי את הכסף שהיא מרוויחה, את תאכלי ותשתי מה שאני אתן לך וכשאחליט, הכסף שלך יהיה שלי ואני אחליט מה את מקבלת, מה את לובשת, לאן את הולכת אפילו מה את חושבת, גםאת זה אני אקבע, את רכוש, שחי לשרת אותי, בהמשך אני אגזור לך את השיער כי לא מוצא חן בעיני שיהיה לך שיער ארוך, וגם נדאג לך לקעקוע שישייך אותך אלי, חכי מה שאני הולכת לעשות איתך”.

שבועיים קודם לכן.
מאיה שמה, בת 26 מלאה מעט ובעלת שיער שחור עד הכתפיים.
מאיה תמיד חלמה לשרת כשפחה, ומאז ומתמיד נמשכה לנשים, נשים דומיננטיות.
היא לעולם לא האמינה עד כמה רחוק תגיע עם מה שהתחיל כפנטזיית אוננות בחדרי חדרים, המשיך בהתנסות ראשונית עם מלכה בתשלום שאליה הגיעה דרך אתר מפוקפק, ומשם למערכות זוגיות עם בנות זוג כשהיא בתפקיד הנשלטת.
בשנה האחרונה חייה עברו טלטלה, מאיה פוטרה מהעבודה במקביל לפרידה קשה מבת הזוג איתה יצאה שנתיים ואף דובר על התחלת תהליך הבאת ילדים לעולם.
וכך היא החליטה שלא לשקוע בדכאון ומיד פרסמה מודעה לעבודה בניקיון בתים וזאת כדי שתוכל לאפשר את מימון שכר דירת השותפים הישנה ואת ההוצאות השוטפות.
באחד הימים ענתה לאחת מהשיחות מהמודעה כשעל הקו נשמע קול עם מבטא רוסי מבחורה העונה לשם סנדרה.
”שלום, אני מתקשרת בנוגע לנקיון, אני גרה בבת ים בדירת שלושה חדרים, אפשרי השבוע?”
”כן בהחלט” ענתה מאיה, ”איך את עם יום חמישי בבוקר?”
”מעולה לי, הכלנית 83 קומה שלישית, תתקשרי לפני שאת מגיעה?”
”בהחלט, אז נתראה” ענתה מאיה, שמחה, כיוון שהכתובת היא ממש במרחק של חמש דקות הליכה מביתה.
”רק שאלה אחרונה” אמרה סנדרה שניה לפני שנותקה השיחה, ”כמה את גובה לשעה לא שאלתי”
” זה חמישים שקל לשעת עבודה ובמקרה שלך אין החזר נסיעות כי אנחנו ממש שכנות”
”מעולה, אז נתראה ” ענתה סנדרה וניתקה.

יום חמישי, שעת בוקר מוקדמת, מאיה התעוררה כהרגלה, מקלחת קצרה, קפה וסיגריה, לבשה את בגדי הנקיון מכנס קצר גופייה וכפכפי אצבע ויצאה לכיוון.
בשבוע האחרון הגיעו לא מעט טלפונים ובקשות לעבודות נקיון מה שבהחלט שיפר את מצב רוחה לפחות במישור הכלכלי, סהכ להרוויח חמישים שקל לשעה זה משהו שהיא לא יכולה לוותר עליו בתקופה זו, זו רק עבודה זמנית חשבה לעצמה, להרוויח כמה גרושים עד שאעמוד על הרגליים שוב.

למאיה תמיד היה נסיון רב בנקיון, בכל מהלך מערכות הזוגיות עם בנות הזוג הקודמות היא זו שהיתה מנקה, שוטפת, מסדרת, מכבסת ולמעשה עושה את כל המטלות האפשריות, כל זאת בזמן שבנות הזוג לא נקפו אצבע במטלות הבית, נהפוך הוא, הן בילגנו וליכלכו כאוות נפשן בידיעה שיש מי שתנקה ותסדר אחריהן.
הן נהגו לערוך מסיבות למספר אנשים עד לשעות הלילה המאוחרות ולקום בצהריים לבית מבריק ומסודר, כשמאיה היתה עובדת ומנקה כל הלילה בזמן שהן ישנות.
היא תמיד אהבה לרצות ולשרת, מה שבהחלט גרם לה לתחושת חרמנות והרטיט את חושיה, כמה שהושפלה יותר וכמה שהתאכזרו אליה יותר כך היא התמכרה לזה יותר, בנות הזוג ניצלו זאת לטובתן האישית ולנוחיותן, מה שהיה מצב אידיאלי לשני הצדדים.

בת הזוג האחרונה אף הרחיקה לכת ומתחה את הגבולות עד כי החלה לנהל קשר רומנטי עם בחורה אחרת וכל זאת בזמן שמאיה משרתת את שניהן ובידיעה מלאה כי בת הזוג שלה זו שהיא כל כך אוהבת, משתמשת בה רק לצרכיה ומנצלת אותה לעבודות השחורות, כשהיא בכלל עם מישהי אחרת.כל זאת עד לפני שלושה שבועות, יום בו הודיעה לה בת הזוג כי היא לא מעוניינת לראותה יותר וכי היא ובת הזוג החדשה מאוהבות, וכי היא הציבה לה אולטימטום שהיא אינה מוכנה יותר שמאיה תהיה חלק מחייהן גם לא כמשרתת.
היא דרשה ממנה עוד באותו היום לצאת מהדירה אותה חלקו שנתיים יחד, בזמן שמאיה פורצת בבכי מר ומתחננת לפחות לכמה ימים עד שתמצא מקום חלופי.
זה לא ממש עזר, כל חפציה נזרקו ללא היסוס לחדר המדרגות והדלת נתרקה אחריה.

המון מחשבות עברו בראשה בזמן חמש דקות ההליכה, הזכרון על מה שחוותה בקשר האחרון גרם לה להמון עצב וייסורים מצד אחד אך במקביל למרבה הפליאה הזכרונות גרמו לה גם לחרמנות מוזרה ועד כדי שהיא מרטיבה בתחתוניה.
היא ניסתה בכל כוחה להסיט את מחשבותיה בטרם הגיעה לדלת הבית.
בהגיעה לדלת הדירה ניגבה את הזיעה מפניה, מתחה את גופייתה סידרה מעט את שיערה ונקשה על דלת הדירה.
מבעד לדלת נשמעה מוזיקת דאנס ברוסית ורעש צעדים הקרב לדלת.
הדלת נפתחה,
לרגע הרגישה מאיה כי היא על סף עילפון, על מפתן הדלת נעמדה בחורה אצילית, עיניה ירוקות ובוהקות, גופה חטוב ומשורטט, שיער שטני מוחזק בקוקו גבוה ומוקפד, כל כולה משדר זקיפות מלכותית, בהחלט יופי מושלם מלווה בטיפוח שעושה הרושם שהוא יום יומי, בדיוק מה שמאיה תמיד דמיינה בפנטזיות האוננות שלה.
היא הרגישה צורך עז לרדת על ברכיה ולנשק את רגלה אך החזיקה את עצמה.
במקום זאת החלה מגמגמת כשזיעה שוטפת את פניה,
”ש שלום, א א ני מאיה, קב ב ענו”
”היי שלום, אני סנדרה, נעים מאד”.


נהנתם? פרגנו, יש עוד הרבה ???
    התגובה האהובה בשרשור

מקובל עלי
אתר זה מיועד למבוגרים בלבד, אנא אל תגלשי/תגלוש בו אם טרם מלאו לך 18.
כמו כן אתר זה עושה שימוש ב-Cookies כדי להקל עליך את השימוש בו.