סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כמה אתם/ן פתוחים/ות עם בני/בנות הזוג שלכם?

Ollie​(נשלטת)
לפני 6 שנים • 5 באוק׳ 2018
Ollie​(נשלטת) • 5 באוק׳ 2018
הסתרתי הכל, לא הייתי מסוגלת לשתף אותו בבדסמ שלי. התביישתי עד עצמותיי. גם בטיפול לא הייתי מסוגלת לשתף בזה.
ואז התגרשתי.
היום אני לא מסתירה כלום, וזה מדהים.
לא תמיד מצליחה לומר הכל בצורה פתוחה (כלומר, כמעט אף פעם לא), אבל יודעת לגרום לו להבין שיש משהו שאני לא מצליחה לומר, והוא עוזר לי.
Skaro​(שולט)
Skaro​(שולט) • 5 באוק׳ 2018
רק אני מספר בדייט ראשון שאני אוהב בדסמ, להלביש קולר ולקשור במיטה?
כמעט אף פעם לא נתקלתי בתגובה שלילית.
רוב בנות הזוג דווקא מאד התלהבו ורצו לנסות הכל.
ממש יחידות נרתעו מזה וגם אז הן הגיבו בהבנה.
אני חושב שזה עיניין מאד גדול באיזו צורה ניגשים לעניין.
אני תמיד מסביר למה אני אוהב בדסמ וניגש לבדסמ מאד בעדינות בלו להפחיד ולהפעיל לחץ.
בסופו של דבר בדסמ צריך להיות מהנה.
אשל

כתבה יפה Mary Jane

אשל • 5 באוק׳ 2018
[quote="Mary Jane"]עולם המין הוא פתלתל ומשונה... יש דברים שהם רק ביני וביני ואיני מטרידה אף אדם עמם, גם לא את בן הזוג. אני תמיד מעדיפה לחשוף את עצמי רק במידה, ולהשאיר לעצמי נתחים נכבדים. לרוב אינני מעריכה או זקוקה במיוחד לחשיפה. יש ערך לפרטיות, ויש דברים שמוטב להם שלא להיאמר, בין השאר, מטעמים של חסכנות בהבלים.[/quote

היופי לשמור לעצמך ולגלות לכל בת זוג פן אחר הוא זכות להנות מכמה עולמות בו זמנית
אשל

ההסתרה כמנגנון התגוננות או התמודדות ?

אשל • 5 באוק׳ 2018
Ollie כתב/ה:
הסתרתי הכל, לא הייתי מסוגלת לשתף אותו בבדסמ שלי. התביישתי עד עצמותיי. גם בטיפול לא הייתי מסוגלת לשתף בזה.
ואז התגרשתי.
היום אני לא מסתירה כלום, וזה מדהים.
לא תמיד מצליחה לומר הכל בצורה פתוחה (כלומר, כמעט אף פעם לא), אבל יודעת לגרום לו להבין שיש משהו שאני לא מצליחה לומר, והוא עוזר לי.

יש בהתנהגותך מידה רבה של אנושיות
שנאוצר​(נשלט)
שנאוצר​(נשלט) • 5 באוק׳ 2018
היום היא יודעת הכל, כולל על הפנטזיות האפלות במיוחד של הביזאר ואפילו הקוקהולד. בזוגיות קודמות הייתה חשיפה אבל לא של הכל, וגם תמיד החשיפה נעשתה בהדרגה ולאורך זמן, בטח לא בדייט הראשון.
לא את הכל עשינו ולא את הכל בטוח שאני ארצה לבצע. מה שבטוח הרבה בני אדם מקבלים ולא שופטים כשהם אוהבים. עדיף לספר.
אשל

טוב מאוד

אשל • 5 באוק׳ 2018
girl on mars כתב/ה:
יודע הכל חוץ מהעובדה שאני שוכבת עם גברים אחרים...

בעייתי משהו.

דווקא מאפשר לך את החירות הדרושה לך