לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

דברים שמוציאים מהדעת.

אליאס​(אחרת)
לפני 20 שנים • 29 באוג׳ 2004

הדברים בשם אומרם או במלים אחרות - לא נגעתי.

אליאס​(אחרת) • 29 באוג׳ 2004
"שלום לך אני תמיר ,שרירי ,ונראה נהדר .
אני גם דומינייטור טבעי ולאלף אחת כמוך יהיה נהדר וגם מימיוש של פנטזיה .
אז צרי קשר אם את מעוניינת להבין את משמעות הגבריות ותני לי להראות לך את מקומה של האישה
אני בטוח שתפיקי הנאה עילאית.
בברכת יום טוב.
XXX (צונזר במערכת)
דומינייטור"

אני לא מבינה, בחיי. אולי בטי תבוא להסביר לי את המשפט המבריק הזה: "אם את מעוניינת להבין את משמעות הגבריות ותני לי להראות לך את מקומה של האישה". אולי מלכת שבא? מתנדבת אחרת?

אני רותחת, באמת. זו לא הפעם הראשונה שאני מהווה אתגר ל"שולט" (ובטח גם לא האחרונה), שבטוח בכוחו וביכולתו להעביר אותי צד. לא היו מעטים גם המקרים ש"שולטים" ביקשו ממני להעביר אותם צד, אבל לרוב זה היה בדרכי נועם. רבאק, זה הפרטי שלי והוא לא סובל הכל, ממש לא. אני לא נוהגת להעביר הודעות משם לפה, זה לא לעניין אלא אם משהו מוציא מהדעת וזה אחד מהם.

אז מותק (כן, כן, אתה מהציטוט), מקומה של האשה, בדיוק כמו מקומו של הגבר, נקבע אך ורק על ידה. ואם אצטרך לנאום פה שעתיים על מעמד האשה במדינת ישראל ועל מעמד האשה בעולם הבדס"מ כדי שחלאות כמוך יבינו (בסופו של דבר) - אעשה זאת.

אוח, שאני עצבנית עכשיו. שק חבטות? מישהו? מתנדבים אולי?
אנפת לילה

ואני מוצאת את עצמי משועשעת

אנפת לילה • 29 באוג׳ 2004
קיבלתי אתמול שתי פניות, אחת משולט ואחת מנשלט.
(לא שמרתי את התכתובת כי יש גבול לכל תעלול)
הדבר המשעשע היה ששתי השיחות הגיעו במהירות שיא לגודל האיבר המשתלשל בין רגלי הפונה.
אחד היה לו מאד חשוב להגיד לי שיש לו קטן (אין כמו השפלה חינם , כנראה)
ולשני היה מאד חשוב שאני אדע שיש לו גדול (אין כמו התפארות חינם)
את שתי השיחות סיימתי בדיוק בשלב הזה.

אני יודעת שזה לא נושא השרשור.... אבל נשבעת לכם שנמאס לי מגברים שמגדירים את עצמם על פי אורך הזין.
מי שאין לו שום דבר אחר "למכור" עדיף לו שלא יפנה אלי ודי.
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 29 באוג׳ 2004
"אוח, שאני עצבנית עכשיו. שק חבטות? מישהו? מתנדבים אולי?"|

בסדר. אבל אני מחזיר.

בכל אופן *נותן לך קצת סוכריות 'תרגיעי'*, כי באמת סיבה להתעצבן ככה. אידיוטים יש בכל מקום, לא רק כאן. אין סיבה להתעצבן - רק לתמוך בהפלות! כן כן.

אני בעד הפלות. אפילו אם מבצעים אותן איפשהוא באיזור השלושים שנה לחייו של העובר. מצטערים חבר, אבל אתה פשוט אידיוט. אז ברכותינו - הועדת להפלה! icon_twisted.gif

"לשני היה מאד חשוב שאני אדע שיש לו גדול"

חשוב לדעת שבדרך-כלל אין קשר בין גודל של זין ווירטואלי, לבין גודלו של זין אמיתי. דיווחים, החל מגודל מסויים (בין 18 ל-20) יש להכניס למערכת שקלולים מיוחדת - בהתחלה, מורידים בין 2 ל-3 סנטימטרים.. לאחר מכן, מתחילים לעשות חילוק, ובסוף שורש ריבועי. icon_twisted.gif
אנפת לילה

ואני שואלת.....

מקבי כתב/ה:
"

חשוב לדעת שבדרך-כלל אין קשר בין גודל של זין ווירטואלי, לבין גודלו של זין אמיתי. דיווחים, החל מגודל מסויים (בין 18 ל-20) יש להכניס למערכת שקלולים מיוחדת - בהתחלה, מורידים בין 2 ל-3 סנטימטרים.. לאחר מכן, מתחילים לעשות חילוק, ובסוף שורש ריבועי. icon_twisted.gif

מורידים 2-3 סנטימטר.... או קיי, אבל איך?
זאת אומרת , אתה מאמין שסכין מטבח פשוט תצלח למשימה?
זה לא נורא מלכלך?
crazy_toast​(שולט){אליס}

Re: ואני שואלת.....

crazy_toast​(שולט){אליס} • 29 באוג׳ 2004
אנפת לילה כתב/ה:
מקבי כתב/ה:
"

מורידים 2-3 סנטימטר.... או קיי, אבל איך?
זאת אומרת , אתה מאמין שסכין מטבח פשוט תצלח למשימה?
זה לא נורא מלכלך?

אנפי איפה את חיה?? בשנת 48???

היום הכל בלייזר.
icon_twisted.gif
TigerLili
TigerLili • 29 באוג׳ 2004
אנפה כתבה : "קיבלתי אתמול שתי פניות, אחת משולט ואחת מנשלט.
(לא שמרתי את התכתובת כי יש גבול לכל תעלול)
הדבר המשעשע היה ששתי השיחות הגיעו במהירות שיא לגודל האיבר המשתלשל בין רגלי הפונה.
אחד היה לו מאד חשוב להגיד לי שיש לו קטן (אין כמו השפלה חינם , כנראה)
ולשני היה מאד חשוב שאני אדע שיש לו גדול (אין כמו התפארות חינם) "

מדובר באותו אדם אנפה , העניין העיקרי המעסיק אותו בחייו הוא גודל איברו .
הוא מנסה לבדוק את דעתה של זו שפנה אליה משני הכיוונים ומנסיוני איתו הכניסי מיד לאיגנור ליסט הוא מטרידן כפייתי .
אנפת לילה

תודה איילה

אני אעשה את זה icon_smile.gif
בטי בום​(שולטת)

Re: הדברים בשם אומרם או במלים אחרות - לא נגעתי.

בטי בום​(שולטת) • 29 באוג׳ 2004
אליאס כתב/ה:
אני לא מבינה, בחיי. אולי בטי תבוא להסביר לי את המשפט המבריק הזה: "אם את מעוניינת להבין את משמעות הגבריות ותני לי להראות לך את מקומה של האישה". אולי מלכת שבא? מתנדבת אחרת?

ניסיתי , באמת .
אפילו בעזרתו של אפרוח גאון הבית לא הצלחתי להבין למה התכוון המשורר .
צר לי מאמי .
question.gif