השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
זמן בחירה
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
השולט אור(שולט) • 21 באוג׳ 2004
את יקרה לי,
שלי, אני מעניקה לך חלקים ממני שיהיו שלך, והם לא תמיד עונים על הצורך ולעיתים הם משאירים רעב, אבל אני נותנת את כל מה שאני יכולה לתת. זה עניין מסובך קשר עם אישה נשואה, שאוהבת את זוגתה ולא מתכוונת לעזוב... ומהצד השני, הפכת ליקרה לי, לקרובה, הפכת לאהובה עלי במיוחד. הסתכלי טוב, מדדי את הכאב מול האושר ובחרי. אני אבין כל בחירה. |
|
שלגי |
לפני 20 שנים •
23 באוג׳ 2004
מרגישה
לפני 20 שנים •
23 באוג׳ 2004
שלגי • 23 באוג׳ 2004
את הכאב האמיתי המבצבץ בין השורות - אבל לכן, לדעתי, אין לערבב חלב ובשר - במשולש הזה מישהי תיפגע. גם אם שפחתך תבחר להשאר - עדיין הדרך שלה תהיה רצופה סבל וכאב (ולא מהסוג הנכון).
סליחה על ההתערבות - ושיהיה לכולכן רק טוב......... |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
29 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
29 באוג׳ 2004
infinite(נשלטת) • 29 באוג׳ 2004
אור יקרה אל תפגעי אך דעתי בעניין זה היא ש...במידה והיא נשואה ויש לכן קשר והיא לא משתפת את בת זוגתה בעניין - זו בגידה מבחינתה ,סורי אבל זו דעתי. זו בגידה בנפש כי יש לה גם קשר רגשי איתך לפי מה שכתבת ומי שנפגעת זו בת זוגתה (אישתה ? ) שלא מודעת לעניין . לעיתים כשאדם פונה לקשר אחר זה סימן שיש בעייה בקשר הקיים ופשוט קשה לו להתמודד איתה והוא מעדיף "לברוח" לכמה זמן ,אך עדיין פה מדובר על נישואין - וכמעט תמיד אפשר לתקן את מה שנפגע בנישואין לדעתי ,בלי להביט לצדדים. כמובן שזה נושא מורכב שאין להתערב בו ויכולים להיות עוד המון הבטים .
אני אומרת את דעתי כיוון שכן כתבת את השיר כאן והייתי חייבת להגיב ואני לא אשקר . אבל...אדם כותב משהו כי הוא מרגיש צורך לחלוק כאב או שמחה , "לשפוך" החוצה ולכן - זה לא המקום לשפוט שום דבר ואני גם לא שופטת בחיים , אז...רק מאחלת לך שזה יסתדר לכולכן ,על הצד הטוב ביותר |
|