עכבר(מתחלף){Yaara-g} |
לפני 5 שנים •
18 בדצמ׳ 2018
לפני 5 שנים •
18 בדצמ׳ 2018
עכבר(מתחלף){Yaara-g} • 18 בדצמ׳ 2018
דבר מורכב זה גבריות. אסור להפסיק להיות חזק. גם שנשלטים, צריך להיות חזקים. נשים אומרות, איזה שטויות, ואתה יודע - לא להוריד את המסכה של הגבריות. חל איסור. מה שהן אומרות, זה מבחן. ישנם זכרונות. ואסור כמובן להיות גיי, לא רק בגללנו והקילקולים שלנו אלא גם בגללן, ואת זה בכלל אסור להזכיר. אז תהיה נשלט חזק, גם אם היא רוצה נשלט חלש, ואם היא תשנה את דעתה, או שבתוך הבילבול האינסופי הזה שלי נשים וגבריות, משהו רע יקרה וירד לה ממך, אז אין מה לעשות. תזרום ותראה לאן הדלת הזו מובילה. בהצלחה.
|
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 5 שנים •
18 בדצמ׳ 2018
לפני 5 שנים •
18 בדצמ׳ 2018
Sm Art{☆Sm} • 18 בדצמ׳ 2018
שתחשוב מה שהיא רוצה ,זה לא משהו שעליך להיבהל הימנו .
נשים זה עם שיש לה נתינה אינסופית לאהוב ליבן אם היא אוהבת אותך ,היא תחשוב עליך ועל כול מה שתביא עמך.היא תרעיף עליך אהבה ונתינה אינסופית. |
|
אני מכור לזין{זין בתחת ש} |
לפני 5 שנים •
8 בינו׳ 2019
לפני 5 שנים •
8 בינו׳ 2019
אני מכור לזין{זין בתחת ש} • 8 בינו׳ 2019
Spartacus73 כתב/ה: היי אני מאוד מתחבר למה שכתבת כי אני נמצא באותו מצב עם אישתי כבר מספר חודשים. למרות שאני אוהב להיות נשלט אני הפוך לגמרי בחיי היום יום ובסביבה שלי. אישתי כבר חודש לוחצת עלי שאני יקנה כלוב לזין וזה מאוד מבהיל אותי כי מבחינתי זאת עליה מהירה מדי לשלב הבא שלנו שכרגע אנחנו רק בשלב ההתחלה משחקי שליטה במיטה וקצת טיזינג בטלפון ובהודעות או שאנחנו בנסיעה לבד ברכב.ו שאני שואל אותה בשביל מה היא רוצה שיהיה לי כלוב על הזין ועונה לי שככה היא תוכל להעביר אותי סדרת חינוך כמו שהיא רוצה,אתה תעשה כל מה שאני ירצה נקיונות, כביסה, כלים, תענג מתי שבא לי ואיך שבא לי.
אשמח לקבל ממך קצת יותר ולדעת איך זה מסתדר לך ומה ההשלכות שיש לכם על הזוגיות.. וגם אשמח לקבל המלצה על כלוב איכותי או אם תוכל תשלח לי לינק או משהו www.fetishDeal.co.il שם תמצא כלובונים |
|