סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שלום לכולם

eden1
לפני 20 שנים • 30 באוג׳ 2004

שלום לכולם

eden1 • 30 באוג׳ 2004
היי
טוב איך להתחיל?
פניתי לכמה בנות אבל אני חושבת שאולי לפנות לכולן יהיה יותר אפקטיבי ואולי אני אצליח.
אני יחסית חדשה בתחום ובקשר עם בחור מקסים בן 40.
גיליתי שאני סאבית עדיין מנסה להבין הכל אבל מאוד מאוד רוצה להיות עם אישה. מעולם לא חוויתי זאת למרות שכמו שאומר השיר "נישקתי בחורה"..... ורוצה לנסות יותר, יחד איתו או לחוד
זהו
אשמח לשמוע תגובות ממי שמעוניינת או המלצות איך אפשר למצוא מישהי שמעוניינת.
מי שתרצה יותר פרטים עלי או בכלל אשמח לשוחח איתה אם תחזור אלי.
תודה מקווה שיעזור,
ביי
noga

שלום

noga • 30 באוג׳ 2004
להתחיל, למשל, בלייצר לעצמך פרופיל..........
נגה
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
משונה בעיני שאת מספרת על הבחור המקסים ומדווחת לנו על גילו אך למרבה הצער לא מספרת כלום על עצמך.

זו אופטמיות מוגזמת מצידך לקוות שיקחו אותך ברצינותicon_smile.gif

וצודקת נוגה לגבי הפרופיל...
eden1
eden1 • 30 באוג׳ 2004
טוב,
קודם כל תודה על התגובה.
אני בת 30 נשואה ורק נכנסתי לתחום לפני חודש בערך. הכל נראה לי עדיין חדש ובגלל זה עוד לא גיבשתי פרופיל אבל אני חושבת על זה ואני אכתוב.
הגעתי למסקנה שאני סאבית אוהבת להשלט אבל מצד שני יש לי כל הזמן מלחמות פנימיות על זה קשה לי לוותר על הגאווה, לא יודעת אם אתן מבינות. אבל קחו אותי ברצינות כי אני מאוד.
eden1
eden1 • 30 באוג׳ 2004
טוב,
קודם כל תודה על התגובה.
אני בת 30 נשואה ורק נכנסתי לתחום לפני חודש בערך. הכל נראה לי עדיין חדש ובגלל זה עוד לא גיבשתי פרופיל אבל אני חושבת על זה ואני אכתוב.
הגעתי למסקנה שאני סאבית אוהבת להשלט אבל מצד שני יש לי כל הזמן מלחמות פנימיות על זה קשה לי לוותר על הגאווה, לא יודעת אם אתן מבינות. אבל קחו אותי ברצינות כי אני מאוד.
infinite​(נשלטת)
לפני 20 שנים • 1 בספט׳ 2004
infinite​(נשלטת) • 1 בספט׳ 2004
היי עדן !
את חיה עם בחור מקסים אז דבר ראשון שאת צריכה לשקול זה האם להתנסות בכך איתו ביחד או לחוד כמו שאמרת .אם אתם ביחד בזה זה שונה מאשר כשאת לבד . דבר שני , אם את נשלטת זה אומר שאת תעדיפי בחורה דומיננטית ,שולטת והשאלה איך הוא יתיחס לכך .
אבל אחרי זה עברת לנושא אחר -שקשה לך לוותר על הגאווה וזה כבר משהו אחר...(: האמת שאם זה משהו שנמצא בתוכך ,עם השולטת הנכונה , זה יהיה לך טבעי ,את אינך צריכה לוותר על גאוותך או על עצמך כי אף אחד לא לוקח ממך זאת , אלא פשוט לוותר עליה עם מישהי מסויימת שאת סומכת עליה ומרגישה טוב איתה . להיות נשלטת זה לא להיות סמרטוט , זה לדעת להתמסר ולסמוך על מישהו
ואיך מוצאים ? את יכולה פשוט לרשום הודעת חיפוש במודעות חיפוש ובנוסף לעדכן בפרופיל שלך מה את מחפשת .