Netrunner(נשלט) |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
Netrunner(נשלט) • 4 במרץ 2019
FlowerKitty כתב/ה: slave for ever כתב/ה: אין פה מלכות בתשלום, כי כלובי לא מרשה.
לכל מי שממהר לסגור את הדיון בלהגיד שאין פה מלכות בתשלום, שאסור שיהיו או שאסור ובכל זאת יש - זה לא העניין וגם לא באמת רלוונטי לדיון שדיפ ניסה לפתוח פה. הוא שואל על החוויה של נשים שעבדו או עדיין עובדות כמלכות בתשלום. כולם פה יודעים ששימוש בכלוב כפלטפורמה לזנות מכל סוג הוא אסור, אבל זה לא רלוונטי לנושא - הרי אין שום איסור על מי שהן גם מלכות בתשלום ומפרסמות את עצמן למטרה הזאת בפלטפורמות אחרות להיות פעילות כאן בכלוב בפורום ובבלוגים ולמצוא כאן קשרים בדס"מיים שלא קשורים לתשלום משום סוג. מטרת הדיון היא לשמוע על ה*חוויה* של נשים כאלו. גם אותי זה מעניין לשמוע. היתה כאן איזו תגובה אחת שבאמת מספרת על החוויה ואני מקווה שאולי יגיעו עוד. אל תפריעו לדיון עם להזכיר שאסור פה, או שאסור וזה בכל זאת קורה וכו' - זה ברור מראש, אבל לדבר על התופעה ועל חוויות שקשורות עליה אפשר. כן, רוצים לשמוע את החוויה, אני חושב שאין בזה פסול לשמוע אחרים ושזה יעשה רק טוב לכלל המשתתפים. ברור שיש כאן ואפילו פעילות כמה שנים, קל לזהות (וגם אם נגיד שאני טועה ואין, זה לא רלוונטי). |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 5 שנים •
5 במרץ 2019
Re: מלכות בתשלום
לפני 5 שנים •
5 במרץ 2019
Sm Art{☆Sm} • 5 במרץ 2019
deepThinker כתב/ה: הדיון מופנה בעיקר לכאלו שהיו מלכות בתשלום,
הייתי מעוניין לשמוע את החוויה שלכן. למה נכנסתן לתחום הזה, למה בתשלום? האם שאבתן הנאה מהמקצוע הזה? האם באמת אהבתן לשלוט או שהמניע היה שונה? האם אחרי שפרשתם (אלו שכן) רציתן למצוא נשלט לקיים איתו מערכת יחסים? אף אחת מהמלכות בתשלום ,אין לה הסבר ,למה ואיך הגיעה אל התחום , אי לכך, זה משהו שהיה צריך לקרות ,וזה לא מהבחירה שלה . זה עפ' רוב ,תוך כדי חשיפה לאנשים מסוימים ,ובדכ' לאיש או אישה ספציפיים . עניין התשלום ,הוא עפ' ,רוב ,קשור לאנשים שכסף ,הוא מעבר למרכיב חשוב בחייהם ,הוא צורך בסיסי וקיומי ,עבורם. יש להן אהבה וצורך בלשלוט ,אי לכך ,הן הגיעו לתחום השליטה .הצורך הוא בנפשן ,והוא ממכר . בדגש,על אם יש להן חיבור נפשי ,נשמתי ,לנשלט זה או ,אחר. רובן המכריע ,גם לאחר שפורשות מהתחום ,יש נשלט מסוים ,או שולט ,או דמויות בדסמ'יות ,בחייהן . |
|
הפיה טינקרבל(שולטת) |
לפני 5 שנים •
6 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
6 במרץ 2019
הפיה טינקרבל(שולטת) • 6 במרץ 2019
יש מלכות בתשלום בכלוב. נקודה. מציעה לך לפנות אליהן באופן אישי. מספיק שתעשה חיפוש לפי כינוי בגוגל ותקבל גם את הביקורות עליהן. גם את המחירון.
|
|
טלי35(שולטת) |
לפני 5 שנים •
6 במרץ 2019
נשמע סופר מגניב ומדליק (:
לפני 5 שנים •
6 במרץ 2019
טלי35(שולטת) • 6 במרץ 2019
המלכה יעלי כתב/ה: לא פעם ולא פעמיים היו תלונות גם לגביי אישית ולכן הגבתי לכל המתחסדים .
הבלוגים שלי נמחקו וכל הסיפורים מחוויות שהיו לי במהלך כל שנות חברות בקהילה בגלל אנשים שמצטרפים כחדשים ומה שלנו זה בדסמ עבורם הוא טרוף ניצול זנות ואפילו היה אחד או שניים שאיימו בתלונה על סימון עבד . עם השנים למדתי להכיר מי משרת ממקום של אהבה ומי ממקום אחר ....גם היחס הי. בהתאם מבלי נקיפות מצפון . אם רוצים לשמוע על חוויה מעצימה מניצול יש לי סיפור דיי מתאים . הכרנו כאן ועברנו גם לפייס.. פרופילו דיי פקטיבי עם תמונה אחת ועוד כמה חברויות עם חברי הקהילה . פרופילי דיי חושף את משפחתי מכריי ויקיריי כולל חבריי מהקהילה כי אצלי אין לי מה להסתיר זה דרך חיים שלי . הוא הציע תמורת סשן וירוטאלי ויזה נטענת . הוא כמובן יודע עליי הכל מעל ומעבר למה שצריך כאדם זר ולעומתו אני לא יודעת דבר עליו . אפילו השם הוא לא אמיתי ... הכינוי שלו אצלי ויזה .... שנים של התכתבות שליטה וגם חברות שנוצרה ... כחלק משיחתנו מזכירה לו שהויזה נוצלה ועל מה אפילו בזבזתי ... לו זה מרגיש הנאה גירוי ומשתף בכל . לי זה מרגיש ....חבר וירטואלי נדיב . חייבת לציין שמדובר בויזה הנרכשת בדואר חד פעמית והסכומים דיי סבירים נוחים ולא יקרים ... אך השימוש בויזה שהוא למעשה גם יכול לבדוק ולעקוב אם אמת או שקר שקוף לעינייו. ההנאה שלי שמעבירה ומוסרת את זה ברב הפעמים כמתנות ולהודות לו על המחווה וכמה פטתי ... אך עם השנים למדנו להינות מדרך הניצול הזה ויש בי תחושה שהוא לא וירטואלי כמו שהוא חושב ...הוא הרבה יותר קרוב ורחוק מלהיות סתם ויזה נטענת .... הוא בדרכו מטעין אותי במעשים טובים ובתרומות שנעשות בזכותו .... כל הברכות עליו וכך גם הערצתי אליו שתמיד משתדל ומסור אליי ותאמינו לי שכל תכתובת איתו היא גירוי מוחי דו צדדי והאורגזמות בכל אופן אצלי רטוווווווב . לידע כללי לפני שתתקפו אותי ... הוא מעניק מעצמו ומרצונו החופשי כפי יכולתו וללא הפחדה איום ולחץ נפשי כלכלי . לכן ההנאה להשתמש בזה מרגיש לי נוח ומעצים . |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 5 שנים •
6 במרץ 2019
מבחינתי
לפני 5 שנים •
6 במרץ 2019
בלוסום(לא בעסק) • 6 במרץ 2019
ההתמסרות והשפחתיות שלי מגיעות מצורך נפשי עמוק ואינן קשורות בשום צורה ודרך לניצול כלכלי.
עצוב לי שיש אנשים שחושבים שהדרך ללב עוברת דרך הארנק. |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 5 שנים •
6 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
6 במרץ 2019
Sm Art{☆Sm} • 6 במרץ 2019
כאשר לך יש את הצורך הנפשי והעמוק בעבדות ושפחתיות והתמסרותיות ,
לגברת שאין לה את הצורך הזה שלך יש לה את הצורך לשלם שכד',וועד בית ,חשמל ,ארנונה ,כבלים ,ביטוח לאומי ,קופח',טמפונים ,חתיכת קרקר ,וחתיכת עגבנייה ,סלולר ,וחצי בקבוק מים מינרלים ,לצורך קיומה הבסיסי . כל זאת בכדי שתוכל לעמוד על שני רגליה , לשיפחתיות ועבדותיות והתמסרות וצורך נפשי ,של עוד אחד שקם בבוקר ,ואומר אני רוצה ,וצריך ,וחסר לי,. אתה מזכיר לי חבר שלי מעצב שיער ,שישבתי עמו במסעדת דגים ,והוא אומר בקול של אישה ,אני רוצה יין ,אני רוצה יין ... ואני אומר לו שתה מים ,מי אתה בכלל ? והוא אומר שוב ,אני רוצה יין ,אני רוצה יין ,בקול נשי מלוקק ..הוא רוצה יין אז הביאו לו את היין שלו ,והוא נרגע . מאז עברו 10 שנים ואני זוכר אותו תחת השם ,אני רוצה יין ,אני רוצה יין ,בקול נשי ... תגיד בבית גם .. אני רוצה יין בקול נשי תשמע באוזן איך זה נשמע .... ככה זה נשמע .. אני שפחתי ,אני עבדותי ,זה צורך נפשי שלי ,אני רוצה ואני רוצה ..אבל תגיד בקול נשי ,תשמע את עצמך ותקליט ואז תשמע ההקלטה .. לא תיגעל מעצמך? כשאתה נכנס למסעדה ואוכל פרה שלמה ,ומגישים לך חשבון . אתה אומר שאתה שפחתי ועבד ומתמסר ,וזה צורך נפשי ,ולא משלם ? כנס למסעדה באשדוד ,או אשקלון ,שב אצל מסעוד בוחבוט ,או אלישמע אמזלג ,או מנשה אפריאט , תזמין את הבשר שלך ,והסלטים . וכשיגישו לך החשבון .תגיד להם,למה זה צריך לעבור דרך הארנק ? אני שפחתי ,אני עבד מסור ונאמן ,ואני זה צורך נפשי אצלי . ותספר לנו אחכ' ,איך זה עבר ההסבר שלך ,לאמזלג ,אפריאט ,בוחבוט , והייתי עוד עדין אתך . שלא שלחתי אותך ,ל וויס ,קליין ,שפירא ,וינקלביץ' . המרוקאים ,מהחוצפה שלך עוד יחשבו שאתה משוגע ,אז יגידו לך ,לך באבא לך הביתה לא צריך כסף . האשכנזים ,לא יעניין אותם חוצפה או משוגע ,הם פשוט ישברו לך את כל העצמות . אז מה אתה חושב שאתה גיבור ,על נשים ? שאין להן שניה שהות ,בכדי להגיב לך ,אפילו ? איפה השכל שלך ? באיזה עולם אתה חי ? לך למסעדה בפראג או בודפשט ,או מלכת סדו בברלין או בלונדון,ותגיד לה . חבל שזה עובר דרך הארנק . יחתימו לך הפספורט ,שיותר אתה לא נכנס לגרמניה ,ולא לאנגליה ולא לצ'כיה ,ולא להונגריה .... לך לעבוד !!! |
|