ADMIRA |
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
תנועות קצובות...
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
ADMIRA • 1 בספט׳ 2004
שלום לכם אנשים מרתקים,
אחרי עיון מקיף באתר. אני בוחרת לנסות להעלות משהו שכתבתי לפני שנה, הכתיבה הארוטית שלי בדר"כ מדוקדקת ונגועה במצפון. אולי כי עבורי אירוטיקה היא למעשה הפרטים הקטנים והאהבה הגדולה שממנה היא אמורה לנבוע, אין אינה תמיד ברת מימוש. תנועות קצובות זה כל מה שנשאר לפעמים כשכבר נגמר לי הכוח לחיות ולראות איך כל הנשים האלו מסתובבות סביבו בארועים שונים, ממלאות את זכרון הטלפון שלו בכל מיני חיוכים וסימני זימה, כשאני הופכת שולית וכשהמפגשים בנינו מסתכמים בחיבוקים קצרים והוא אומר שהוא צריך ללכת לנשים שאינן אני אני מרימה ידיים ולוקחת שני צעדים לאחור כמו שעושה מי שיודעת שהפסידה. והפסדתי! וכשאני מנסה לבדוק מה נשאר בי כשאני בסוף הצער אני מרגישה שכל מה שנותר בי הוא תנועות אוטומטיות של אגן הירכיים תנועות קצובות וברורות של פנים וחוץ מהולות בשאיפה הסופית לכאב ולשקר העונג זה זמן הסטוצים שלי עכשיו, מיני בחורים שאפגוש בדרכים לא דרכים, במיטות לא מיטות ואנוע בם והם ינועו בי ואני אשאב את העונג מהם בתנועות אגן ניכרות והולכות כמו משאבת נפט אתור אחר הנפט הלבן שלהם, ולא אשאל לשמם אטשטש את הצער האינסופי שלי בעונג בדוי ובלבד שאשכח לרגעים את הצער שלי ואמיר את כאב הנטישה בכאבי ה"עונג" ואכרע למולם ואפקח רגליי והם ינועו בי הלוך ושוב ואזעק מכאב, ויזל דם ובלבד שאשכח ולו לרגע שאשכח תודה על הקשבADMIRA |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 1 בספט׳ 2004
זה כואב וזה טוב
פשוט טוב איפה הסמיילי של פה פעור? הנה |
|
הוא(שולט) |
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
נהנתי לקרא
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
הוא(שולט) • 1 בספט׳ 2004
ככ אמיתי וממצה
|
|
@buba@(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
@buba@(נשלטת) • 1 בספט׳ 2004
עצוב וכואב ......
נהנתי לקרוא אותך ... |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
קליבר(שולט) • 1 בספט׳ 2004
א.ברוכה הבאה .?
ב. איפה היית עד היום ? ג. אני מקווה שלא יהיה לנו עוד פעם מקרה של .. נו מילא . אבל את כותבת יפה ואמיתי ו.. נוגע . אז תודה ( ואל תעלבי בתקווה שזו את ) |
|
ADMIRA |
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
תודה מקסימה
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
ADMIRA • 1 בספט׳ 2004
toot כתב/ה: זה כואב וזה טוב
פשוט טוב איפה הסמיילי של פה פעור? הנה אכן לא אחת המין הזמין, אינו אלא דרך להכאיב ולשכוח תודה על המילים והאיכפתיות אני ערה לנדירותם המון טוב ותודה ADMIRA |
|
ADMIRA |
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
Re: נהנתי לקרא
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
ADMIRA • 1 בספט׳ 2004
הוא כתב/ה: ככ אמיתי וממצה
לא אחת הדרך שלנו להשכיח את הכאב היא להמציא בדיות אהבה ולהכאיב תודה על האיכפתיות, קסם ADMIRA |
|
ADMIRA |
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
ס ו כ ר
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
ADMIRA • 1 בספט׳ 2004
קליבר כתב/ה: א.ברוכה הבאה .?
ב. איפה היית עד היום ? ג. אני מקווה שלא יהיה לנו עוד פעם מקרה של .. נו מילא . אבל את כותבת יפה ואמיתי ו.. נוגע . אז תודה ( ואל תעלבי בתקווה שזו את ) קליבר קסם, מה יהיה?! אתה תזהה אותי בכל שם זו אכן אני וזו הזהות המחודשת שלי. משעשע אותי שאתה מזהה ותכל'ס זה פשוט אומר שאתה מקשיב לעומק המילה ומזהה את הניואנסים שלי. ועל תשומת לב מסוג זה אין לי אלא חיבוקים תודה עליך מתוק ADMIRA |
|
ADMIRA |
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
ADMIRA • 1 בספט׳ 2004
@buba@ כתב/ה: עצוב וכואב ...
נהנתי לקרוא אותך ... ואני נהנתי מהמלל שהותרת אחריך הרי מה לו לאדם הכותב, אם אין לו קוראים?! תודה על תשורת הקשב שלך ADMIRA |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
אהבתי. מאוד.
לפני 20 שנים •
1 בספט׳ 2004
בכוח המוח-אשה • 1 בספט׳ 2004
הצלחת להעביר את התחושה באופן מדוייק ע"י התערטלות מלאה.
עדין ונוגע. |
|