ה - אדון(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
איך זה ?
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
ה - אדון(שולט) • 2 בספט׳ 2004
איך זה שיש כותבות כל כך מוכשרות שמתארות חויות ומעשים ועדיין לא התנסו אפילו בסשן אחד אמיתי בחייהן
הדמיון עולה המציאות ?? |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
Re: איך זה ?
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 2 בספט׳ 2004
ה - אדון כתב/ה: איך זה שיש כותבות כל כך מוכשרות שמתארות חויות ומעשים ועדיין לא התנסו אפילו בסשן אחד אמיתי בחייהן
הדמיון עולה המציאות ?? אני אענה בדוגמה קצרצרה. בארה"ב הייתה משוררת בשם אמילי דיקינסון. היא לא יצאה מהעיר שלה בכלל במהלך חייה ובכל זאת כתבה על כל נפלאות העולם. Refusing to see almost everyone that came to visit, Emily seldom left her father's house. In Emily's entire life, she took one trip to Philadelphia (due to eye problems), one to Washington, and a few trips to Boston. Other than those occasional ventures, Emily had no extended exposure to the world outside her home town. נלקח מ: http://www.americanpoems.com/poets/emilydickinson/index.shtml#bio כתיבה לא חייבת לבוא מהמציאות בלבד. טולקין כתב את הפנטזיה הגדולה בכל הזמנים "שר הטבעות" בעקבות סיפור "ההוביט" שהוא המציא לבן שלו לפני השינה. והיא נחשבת ליצירת אמנות ספרותית בכל קנה מידה. עכשיו, כתיבה על סשנים שלא נחוו עדיין באמת היא סוג של משאלה, ואפילו יכולת להתרפק על דברים שמעולם לא קרו. וגם משאלה אפשר להביע בשיר בצורה זו או אחרת. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ספט' 02, 2004 5:36 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
איך זה באמת.
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
בכוח המוח-אשה • 2 בספט׳ 2004
גם אני הייתי רוצה לדעת.
.... |
|
ה - אדון(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
אבל
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
קרייזי אתה צודק אבל
הלהט התשוקה,התמקדות בכל פרט,אפילו הקטן ביותר כנראה שהן יכולות לרשום על כל נושא באותה להיטות ובבדס'מ יש להם במה פוריה בכל אופן ,בכוח ,הייתי רוצה לקרוא סיפור קצר שלך על נושא אחר לגמריי אולי את מתבזבזת פה גרופי שלך |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
ה-אדון
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
בדקתי במועדון המעריצים והשם שלך לא מופיע.
מי אתה.....? וכמובן תודה. |
|
בהט(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
והפילוסוף המוערך עמנואל קאנט
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
בהט(נשלטת) • 2 בספט׳ 2004
לא יצא מעולם מעיר הולדתו הקטנה והקרתנית ובכל זאת השכיל לכתוב ספרים ששינו לא מעט את פני הפילו'.
איך זה? זה רק מאשש שהכל בראש (נכון מוח?) |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
את מנסה לרמוז שאני חסרת ניסיון נבלה?
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
וכן, הכל בראש. מה החלטת?
|
|
ה - אדון(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
מוח
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
כמובן המשיכה היא רק ליכולת הכתיבה שלך
יכול להיות שאת בכלל לא סאבית במהותך,אולי פשוט את בחורה מקסימה,עם עודף דמיון וכשרון וראית בבדס'מ אפשרות לבטא את הצד הכישרוני שחבוי(או שכבר לא) בך . אבל להגיע לאקט פיזי.....ממש לא יכול להיות מוח ? (או כל אחת אחרת שכותבת כבר הרבה זמן ועדיין וירטואלית) |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
זאלופון(שולט) • 2 בספט׳ 2004
באופן פלאי למדי, רובם המוחלט של הסופרים לא חוו בעצמם את העלילות אותן הם מתארים בכשרון כה רב.
אישית, יותר קל לי לכתוב על גיבורים בדויים ועלילותיהם פרי דמיוני החולה מאשר על אירועים אמיתיים בהם הייתי נוכח. נכון שאחרי שחווית משהו שקודם רק פנטזת עליו, ייתכן שזווית הראיה שלך תשתנה או שתגלה נקודות שנסתרו מעיניך קודם. |
|
בהט(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
נבלה? אני?
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
בהט(נשלטת) • 2 בספט׳ 2004
חתיכת סמור מקועקע שכמותך,
דורבן מעוך, כינת ערווה ממושקפת, ירבוע על קוקאין, ממוטה עם צפדת.... אני מנסה לרמוז? אני? בריש גליי קבל עם ועולם ועדיין לא החלטתי, אערוך התיעצות (אני ועצמי) ואשלח לך מסר. |
|