יסמין_24(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
3 בספט׳ 2004
מישהו מכיר פורום היכרויות לפון-סקס? בארץ?! בחו"ל?!
לפני 20 שנים •
3 בספט׳ 2004
יסמין_24(נשלטת) • 3 בספט׳ 2004
מישהו מכיר פורום הכרויות לפון-סקס (phone-sex) בארץ?
פורום שבו מחפשים פרטנרים לסקספון?! לא אכפת לי גם פורום באנגלית לאנשים מחו"ל (זה יכול להיות נחמד לעשות את זה באנגלית!!!) אם מישהו יכול לעזור לי למצוא פורום שכזה (ולא, לא להציע את עצמו בתור פרטנר לפון-סקס כי אתה לא יודע כלום על העדפות שלי) . שיכתוב לי בבקשה : lilalila@walla.com למעלה |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 20 שנים •
3 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 בספט׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 3 בספט׳ 2004
בכל אתר סקס ממוצע אמור להיות:
אולי כאן www.hafuz.co.il וסקס טלפוני עם מישהו את יכולה להתחיל גם בסתם צ'אט טלפוני רגיל ולהבהיר שזה מה שאת רוצה לעשות ואם זה מתאים לשני אז סבבה. GOD, הפעם הראשונה היחידה והאחרונה שעשיתי את זה היה בגיל 15... סתם שאלה...למה בעצם? |
|
כלובי |
לפני 20 שנים •
3 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 בספט׳ 2004
כלובי • 3 בספט׳ 2004
זה המקום להזכיר שבכלוב פועל שירות שהוא מקום לשיחות טלפון שבו אפשר לפתוח חדרים פרטיים ולדבר בדיסקרטיות בלי לחשוף אף מספר טלפון. אפשר לעשות שם שיחה של אחד על אחד או להזמין יותר אנשים ל-PARTY LINE. רק שאנשים באמת משתמשים בזה פחות ומעדיפים לדבר בצ'אט או בטלפון הישיר.
מספר הטלפון לכל המעוניין: 067-900555 |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
4 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בספט׳ 2004
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 4 בספט׳ 2004
כלובי כתב/ה: זה המקום להזכיר שבכלוב פועל שירות שהוא מקום לשיחות טלפון שבו אפשר לפתוח חדרים פרטיים ולדבר בדיסקרטיות בלי לחשוף אף מספר טלפון. אפשר לעשות שם שיחה של אחד על אחד או להזמין יותר אנשים ל-PARTY LINE. רק שאנשים באמת משתמשים בזה פחות ומעדיפים לדבר בצ'אט או בטלפון הישיר.
מספר הטלפון לכל המעוניין: 067-900555 לפני מליון שנה טרם המצאת האינטרנט, הייתי סטודנטית לתקשורת וקראתי שבארץ מקימים PARTY LINE , התקשרתי וביקשתי עבודה. הייתי מנחה של ה - PARTY LINE במשך כמה ערבים בשבוע, היו עולים על הקו איזה 17 משועממים וניהלנו שיחות רגילות, דיונים על סקס וגם קצת סאדו מאזו. תמיד התענינתי מה הגובה שלהם וכמה הם מתאמצים כדי להביא את בנות הזוג שלהם לאורגזמה עשיתי אחלה כסף ותוך שנה שילמתי את כל שכר הלימוד, ועברתי מדירת שותפות מגעילית לדירת סטודיו לבד)) |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 20 שנים •
4 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בספט׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 4 בספט׳ 2004
ציטוט: לפני מליון שנה טרם המצאת האינטרנט, הייתי סטודנטית לתקשורת וקראתי שבארץ מקימים PARTY LINE , התקשרתי וביקשתי עבודה. הייתי מנחה של ה - PARTY LINE במשך כמה ערבים בשבוע, היו עולים על הקו איזה 17 משועממים וניהלנו שיחות רגילות, דיונים על סקס וגם קצת סאדו מאזו. תמיד התענינתי מה הגובה שלהם וכמה הם מתאמצים כדי להביא את בנות הזוג שלהם לאורגזמה
עשיתי אחלה כסף ותוך שנה שילמתי את כל שכר הלימוד, ועברתי מדירת שותפות מגעילית לדירת סטודיו לבד)) איזה עוד סודות אפלים את מסתירה מעברך? אולי תעלומת ג'ק המרטש תפתר סוף סוף... נ.ב: גם יונית לוי ואושרת קוטלר התחילו ככה, אז מי יודע מה צופן עוד העתיד. |
|