סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

קרמבו

מטפורה
לפני 4 שנים • 24 באוק׳ 2019
מטפורה • 24 באוק׳ 2019
מוקה?? כולכם סוטים כל כך.
ivy​(נשלטת)
לפני 4 שנים • 24 באוק׳ 2019
ivy​(נשלטת) • 24 באוק׳ 2019
ההיגיון אומר שמי שמעדיף את העוגיה- מתחיל מהקצפת ומי שמעדיף את הקצפת- מתחיל מהעוגיה.
מה שבטוח, רק בטעם מוקה!
Pollux​(שולט)
לפני 4 שנים • 24 באוק׳ 2019
Pollux​(שולט) • 24 באוק׳ 2019
קרמבו צריך להקפיא לפניכן.
העוגיה לא ממש רלוונטית כי היא רק תשתית להחזיק את הקציפה.
וגם אני תומך באכילת קרמבו על ידי אכילת סטייק וזריקת הקרמבו לפח,
וכן שונא את העובדה הזאת אבל מוקה בהחלט עדיף על וניל,
מישהו זוכר שהיה פעם בטעם בננה?
ימה​(נשלטת)
לפני 4 שנים • 24 באוק׳ 2019
ימה​(נשלטת) • 24 באוק׳ 2019
מאז שהתחלתי להכין קרמבואים בבית from scratch
מאוד קשה לאכול את אלו של החנות
ולהכין לוקח זמן (כשלוש שעות)

אז לא אוכלת קרמבואים יותר אני מניחה
שרמומית
לפני 4 שנים • 24 באוק׳ 2019
שרמומית • 24 באוק׳ 2019
לא אוכלת קרמבו, מעדיפה טעמי בייגלה icon_smile.gif אבל כשאכלתי פעם אז הייתי מקלפת את השכבה השוקולדית, אוכלת עם האצבע את הקצפת, את הביסקוויט הייתי מלקקת מהקצפת, שוברת לשניים ואוכלת.
ורק בטעם וניל