A-paradox |
לפני 4 שנים •
17 באפר׳ 2020
אשליית העבד והאדון -
לפני 4 שנים •
17 באפר׳ 2020
A-paradox • 17 באפר׳ 2020
בדסמ זו אשליה מוחלטת . ואני אסביר . השאיפה העמוקה ביותר של העבד היא להעביר את קבלת ההחלטות לכוח חיצוני ממנו . העבד - רוצה להרגיש שכוח חיצוני ממנו מחליט בשבילו . האדון - רוצה להרגיש שהוא מחליט אז הוא צריך כוח חיצוני להחליט בשבילו . אבל כאן נמצא הפרדוקס . בסופו של דבר העבד הוא זה שמחליט שהוא רוצה להיות עבד . וככה היקום בנוי .זאת אומרת שהעבד לא יכול להיות עבד אף פעם כי הוא תמיד זה שמחליט . בכל מצב . ומתוך החופש שלו הוא בחר כביכול להיות עבד . זאת אומרת שהעבד תמיד חופשי ... גם אם הוא חושב שהוא לא .. ואין לעבד אפשרות להיות באמת עבד . ככה היקום עובד. על חופש אינדיבידואלי . ולכן מאותה סיבה שהעבד אף פעם לא יכול להיות עבד באמת ככה גם האדון לא יכול להיות אדון . כי האדנות שלו תלויה בקיום של העבד . ואם הקיום של העבד הוא אשליה כמו שהסברתי מקודם אז גם השליטה של האדון היא אשליה . מאחל לכולנו להתעורר . ולקבל הארה .
|
|
קטלב(מתחלף) |
לפני 4 שנים •
19 באפר׳ 2020
לפני 4 שנים •
19 באפר׳ 2020
קטלב(מתחלף) • 19 באפר׳ 2020
התמסרות וכניעה אינן ללא גבולות. וטוב שיש גבולות. זה לא הופך את ההתמסרות לפחות כנה ומספקת, או את הכניעה למשחררת פחות.
|
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 4 שנים •
19 באפר׳ 2020
לפני 4 שנים •
19 באפר׳ 2020
Sm Art{☆Sm} • 19 באפר׳ 2020
למה אתה מסתבך , בחור צעיר ?
כאשר אתה הגעת כעבד ,אל האדון ,או כעבד אל הגבירה שלך ,הוליכו אותך ,אל מקום התיקון שלך . התיקון שלך איש צעיר, הוא ,אל ,מול אותו ,או ,אותה ,האחת ,שהוליכו אותך ,אליו ,אליה ... אתה יודע מה זה תיקון ? תיקון ,זה לשבר את הטבע שלל ,מול הכוח טבע המגולם באדם ,העומד אל מולך. האדם, אי האשה ,העומד מולך. הוא שורש נשמה שלך . הוא החטא שלך .מגולם באדם זה . החטא שמגולם באדם זה ,מדבר מגרונו ,גרונה ,ורוצה ממך נקמה ,אילו תתקן את החטא ,שבגינו,האיש הזה ,או ,האשה הזו ,סובלים ,כל אימת שהוא נתעבר בה ,או ,בו . עת ,הוא ,צריך את תיקון המעוות . ממך, שכן ,בשל העובדה ,שאתה היחידי ,היכול לתקון אותו . שאילולא זה אתה ,ורק אתה ,לא היית שם ,ולו לרגע אחד. יחד אתך ,שם ,נמצא ,גורם נסתר נוסף ,שמטרתו הוא לסתור ,את התיאורטיקה שלי ,בכדי ,להכשיל את התיקון . עכשיו ,אתה חביבי ,תחליט ,למי להקשיב . האם לי .אי ,להקשיב ,או לאותו ניש המסתתר במעלה גומחת הארנב . אתה תחליט אם לקחת את הכדור האדום שלי . או את הכדור הכחול שלו ... אזהירך בטרם תיקח : "יוסיף דעת ,ירבה מכאוב " ... 🤘☝️🤟 |
|