JUST DOM(שולט) |
לפני 20 שנים •
12 בספט׳ 2004
לא תישא שם אלוקיך לשווא
לפני 20 שנים •
12 בספט׳ 2004
JUST DOM(שולט) • 12 בספט׳ 2004
"שליטה מנטאלית מלאה"
משפט מרשים,יפה,מסקרן רבים (בעיקר חדשים) ואני מתכון לשליטה מלאה ולא סתם במשחקי שליטה להיות במוחה של שפחתנו(או הסאב) לדעת שאני הצל שנמצא אחריה 24 שעות ביממה גם שאני לא איתה פיזית אני איתה נפשית שולט במוחה וברצונתיה והיא חושבת קודם כל על אדונה לפני עצמה הרבה רושמים(בכרטיסים) ומחפשים שליטה כזו,בהחלט אחד מאבני היסוד של הבדס'מ. אבל ככה זה צריך להיות ? לשלוט על נשמתו של אדם אחר,אנחנו יודעים מה אנחנו עושים ? זה מאד קל להגיע למצב הזה,תן לשפחתך אהבה,תלמד להכיר את נפשה תנטב את רצונתיה ומחשבותיה לכיוונים הרצוים להגיע להשלמה הזו והנה היא שלך ומה דפקנו בדרך במוחה של השפחה,מה ההשלכות שיהיו בעתיד שהיא הגיעה לרמה כזו של ציות וההערצה,מה עם חייה הפרטיים שמחקנו מתודעתה,הפכנו את חייה לחיים רקים מתוכן כל חייה ורצונה או למען אדונה אז בואו לא נגזים ברצונות שלנו,בדס'מ זה נחמד וקל,אבל בואו לא נשחק עם מוחו של האדם לשחק במשחקי שליטה בכייף,אבל להגיע לרמות כאלה של שליטה גם המנוסים ביותר בינינו לא יודעים מה אנחנו בוראים אז בואו לא נשחק אותה גדולים ובכלל מי אנחנו שנחליף את אלוהים ! ! ! |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
12 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 בספט׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 12 בספט׳ 2004
ציטוט: מי אנחנו שנחליף את אלוהים ! ! !
סליחה, אבל אני הוא זה שהוחלף! |
|
{dOmCruise{A |
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
התבלבלת קצת
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
{dOmCruise{A • 13 בספט׳ 2004
כל מה שתיארת, הן השליטה והן הנזקים, הם לא שליטה מנטלית, אלא דריסת הסאב/ית ברגל גסה, תוך כדי שליטה שאינה מנטלית אלא פולשנית, טוטאלית וללא בקרה עצמית.
שליטה מנטלית היא סיפור אחר לגמרי. חפש את המאמרים בנושא, תקרא קצת מה שכבר נכתב רבות לפני שאתה יוצא בהצהרות שמעידות רק על חוסר ידיעה וחוסר התמצאות. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
nerissa(אחרת) • 13 בספט׳ 2004
קרוז צודק במיליון אחוז..
קן - לא לפני הרבה זמן אמרת כאן שזה בדיוק מה שאתה מחפש. מישהי מחוקה שכזו. שזה עבורך בדס"מ טהור. זוכר? הנה תזכורת ציטוט: רגע. תן לי להבין, יקירי.
מה זה עבורך "בדסמ טהור נקי אמיתי"? סמרטוטית סתומה שתהייה זמינה מתי שבא לך לזיין אותה או לחבוט בה, שתחכה נרצעת על ארבע, מוכנה ומזומנה לכל מה שיתבקש ממנה? זה אומר שממש לא מעניין אותך לפתח איתה שיחה מענינת, לא מעניין אותך מה היא מרגישה או חושבת , לא מעניין אותך שאתה כאדם מעניין ומסקרן אותה.. אולי בעצם זה לא עניינה.. מה שהיא צריכה זה גוף סביר, פרצוף טוב, חורים שמישים ומגולחים ושתפתח את הפה לא כדי לדבר אלא רק כדי לצעוק מכאבים או למצוץ? זה בדסמ טהור ונקי? אני סקרנית ותגובתך לזה.. ציטוט: אני מאמין שצריך את תקופת החיזור,על מנת להכיר אחד את השני
אין לי בעיה להתפלסף,לענות בשנינות,לדבר איתך על הכל,להוכיח את עצמי ולהוכיח מי אני ומה אני שווה צריך שיהיה התאמה בין שני בני זוג גם (ובפרט)ביחסי בדס'מ בחורה שנותנת את כולה למען אותו אחד היא צריכה לדעת מי הוא ואם הוא באמת מתאים לה אבל בסופו של דבר אני אדון ואת שפחה ואחרי כל אותה תקופת חיזור, אני מחפש מה שרשמת נריסה ! אתה קצת סותר את השקפת עולמך הקודמת.. בכל אופן - כמו שאמרתי, קרוז צודק. אני אישית מאמינה שטוטאליות היא ענין אינדבדואלי לחלוטין ותלוי לגמרי בעיצוב המסגרת והגבולות שאותו זוג קבע לעצמו. לזוג אחד הגשמה טוטאלית של זוג אחר תראה מגוחכת, משום שבמסגרת שלהם - טוטאליות "ממסגרת" שטח נרחב יותר בין גבולות אישיים. אני לא מסכימה עם האמרה שטוטאליות פירושה חוסר גבולות. לכל אדם יש גבולות. משפט רהבתני של "אין לי גבולות וגם לך לא יהיו" זה סרט.. ופעם שאפתי ל"אין גבולות". האמנתי שזה אפשרי. הייתי נאיבית אדם חסר גבולות הוא אדם מסוכן. הן כלפי עצמו והן כלפי מי שאיתו. ומה הקשר למה שכתבת על שליטה מנטאלית? אני חושבת שזה ברור.. אני מדברת על גבולות מנטאליים הכוללים בעיקרם שיקול דעת אישי, חוסן אישי.. או בקיצור (כמו שכתבתי בשרשור הכסחאני הקודם) אדם בר-דעת.. הבהרה: זו דעתי בלבד.. אני מדברת בשם עצמי בלבד. |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
הבהרה!
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
בכוח המוח-אשה • 13 בספט׳ 2004
נריסה מדברת בשמה ובשם מוח.
כל מילה נוספת מיותרת. |
|
בל{SK} |
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
משחקי שליטה זה כיף?
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
בל{SK} • 13 בספט׳ 2004
נכון זה הכי כיף בעולם!
אבל כמו בסקס ונילי שיש חיבור בין שני גופים זה כיף, שיש חיבור בין שני גופים ושני נשמות, זה מדהים . לפעמים שליטה מנטלית מודעת, היא פחות מזיקה אלפי מונים, מהתייחסות לאישה כחפץ מיני, (במפגש אקראי של בדסמ, שזה ליותר מלילה חד פעמי) יכול להפוך למשחק אכזרי במוחה ובנפשה של האישה. מי שלא יכול להבין את זה ולקחת אחריות על פעילותיו, לא יכול לעשות לי כיף באמת. הבהרה: אני כותבת רק לאותם אנשים שיכולים להבין אותי ולהתחבר אלי, אין לי צורך להתווכח עם מי שלא. |
|
JUST DOM(שולט) |
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
אולי
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
JUST DOM(שולט) • 13 בספט׳ 2004
נריסה מי כמוך יודע שיש כמה ראיות עולם לגבי שליטה מנטאלית
וקראתי היטב ! את דעתך על שליטה מנטאלית (בשרשור אחר,וזה היה ממזמן) את צודקת בהחלט בעניין אבל,היית מוכנה להסתכן באובדן שליטה עם מישהו שאת מכירה זמן מועט(חודש ויותר),אפילו אם הוא ישמע הכי מושלם והכי מתאים למה שאת מחפשת לא תמיד קמים אחרי שנופלים,ביחוד אחרי שטיפת מוח מנטאלית אולי את חזקה ותתאוששי ממצבים קשים,אבל לא כולם כמוך אי אפשר לדעת איך זה ישפיע על מישהו אחר וגם רשמתי את ההודעה על אלה שמחפשים שליטה מנטאלית מלאה ולא חלקית ודום קרוז,למדתי הפנמתי חקרתי התנסיתי ולא סתם רשמתי מה שרשמתי אני לא מכיר אף אחד ממכם אישית(למעט אחד),אבל מי שמכיר אותי יודע שעברתי מספיק(לא פחות מהותיקים פה)בעולם הבדס'מ,ואם אני כותב משהו זה רק לאחר שעברתי אותו בעצמי כן,היה לי מצב עם אשה שנתנה לי את נשמתה,הפסקתי את הקשר רק בגלל אותה סיבה כל עוד שני בני הזוג משחקים במשחק,יודעים את החוקים ושומרים על גבולות,אז זה באמת מהנה אבל ברגע שזה גולש למצבים מסוכנים,אני לא בעד אבל כמובן כל אדם ודרכו אדון אחד פחות שמחפש שליטה מנטאלית מלאה,קהילת הבדס'מ תסתדר עם זה ונריסה לגביי התגובה בשרשור הקודם שלי,הקצנתי אותה אבל רציתי להבהיר נקודה ואיה,לב שבור בסוף מסתדר אבל שמשחקים במוח לא תמיד הענינים מסתדרים |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
nerissa(אחרת) • 13 בספט׳ 2004
תראה, קן.
בשורה תחתונה אנחנו שנינו מסכימים. זו הסיבה שצרם לי כל כך מה שכתבת בשרשור הקודם. הנה אתה עכשיו נשמע מתון והגיוני יותר חשוב מאוד שדום יהיה בעל רגישות מספקת כדי לאבחן "אישיות גבולית" אצל שפחה וליסוג בזמן, אבל באותה מידה על הכנועה להיות בעלת חוסן אישי מספיק כדי לקום מברכיה, להיישר מבט ולהגיד "עד כאן!". זה לא עושה אותה שפחה לא ראויה. זה רק הופך אותה לאישה חכמה, מודעת לעצמה ומודעת לגבולותיה הנפשיים. |
|
JUST DOM(שולט) |
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
לנריסה
לפני 20 שנים •
13 בספט׳ 2004
JUST DOM(שולט) • 13 בספט׳ 2004
נריסה אם את מסכימה איתי במשהו,תרשמי לי את זה בפרטי
שלא תהרסי לי את כל מה שבניתי פה לבנות לוקח שנה,להרוס לוקח בדיוק שניה קן |
|
nerissa(אחרת) |