מל(ק)ה(שולטת) |
לפני 4 שנים •
13 ביוני 2020
לפני 4 שנים •
13 ביוני 2020
מל(ק)ה(שולטת) • 13 ביוני 2020
ואני חשבתי שראיתי הכל...
|
|
Mentz |
לפני 4 שנים •
13 ביוני 2020
לפני 4 שנים •
13 ביוני 2020
Mentz • 13 ביוני 2020
שורה תחתונה פרומתאוס אומר בעצם
"אני לא יכול להתמודד עם פוסטים שמאלניים, אז תבחר: או הם או אני" אפשר לנעול את השרשור המשעמם הזה? |
|
לייזי |
לפני 4 שנים •
13 ביוני 2020
לפני 4 שנים •
13 ביוני 2020
לייזי • 13 ביוני 2020
איך יורם גאון שר...
לא תנצחו אותי.... |
|
Lanya Colson |
לפני 4 שנים •
14 ביוני 2020
לפני 4 שנים •
14 ביוני 2020
Lanya Colson • 14 ביוני 2020
Mentz כתב/ה: שורה תחתונה פרומתאוס אומר בעצם
"אני לא יכול להתמודד עם פוסטים שמאלניים, אז תבחר: או הם או אני" אפשר לנעול את השרשור המשעמם הזה? עכשיו יש גם משטרת הפוסטים המשעממים |
|
Nighthawk(שולט) |
לפני 4 שנים •
14 ביוני 2020
לפני 4 שנים •
14 ביוני 2020
Nighthawk(שולט) • 14 ביוני 2020
שמת לב שהפרופיל שלו (פרומתיאוס) כבר לא קיים. לא כן?
|
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 4 שנים •
14 ביוני 2020
לפני 4 שנים •
14 ביוני 2020
Sm Art{☆Sm} • 14 ביוני 2020
ההודעה לכלובי ,מקומה היה ,בתיבת ההודעה הפרטית .
וההצעה שלה ,ליתר דרי-הכלוב ,היא "עזות פנים " ,הסתה ,והמרדה . שכל השמאלנים באתר גם יחד ,לא היו נוהגים בדרך שכזו . הכותב ,המתיימר ,להיות "איש ארץ ישראל השלמה " . יכול להיות שהוא איש מקסים . אבל, המקסימות שלו ,לא היתה ,בעת שכתב את שכתב . עליו להבין ,ארץ ישראל ,היא לא שלך. היא של אלוהים. ואם אלוהים ,החליט ,שבשלב זה , ארץ ישראל ,לא תהיה שלמה . אז הוא יודע ,יותר מכולנו יחד . מדוע זה טרם הזמן ,שארץ ישראל תהיה שלמה . ויהיו פה ימנים ,ושמאלנים,פלסטינאים,וציונים,וכ'ו... לדידי ,הניק ניים, שלו מהמיתולוגיה היוונית . הביא לו "מנחוס " . שיבוא ויצא בו השגעון של השם אותו הוא נושא .כשם במה . כל הכתיבה שלו . סגנונו . הדרך פניה שלו . אין בהם שום הגיון כלל . זה כמו שאני אלך ברחוב דיזנגוף . ואראה פקח ערוני . ואחל לצרוח עליו .ולצעוק על יתר האנשים ,מדוע הם לא צועקים על הפקח . ואם הם לא יצעקו על הפקח . אז אני לא אדבר עם איש ליתר חיי . . ואני אעזוב את תל אביב .ואחת להתגורר, באופקים... זה מה שהשם במה היווני ,עולל,לאיש ארץ ישראל השלמה. איך אתה מגיב עצמך, איש ארץ ישראל השלמה . כאשר אתה שם שם במה של בן לעם, שכול מהותו היה פירוק ארץ ישראל השלמה . הם כבשו פה ,ופילגו את הארץ . איש ארץ ישראל השלמה ,היה יהושוע ,דוד ,שאול ,וכ'ו.. לא פרומיתאוס ,אנטיוכוס,טיטוס,נבוכדנצאר, ודומיהם... השם במה ,הביא לו שגעון של רוח של יווני ,מהעבר.. |
|
אשליית האפס המוחלט(מתחלפת) |
לפני 4 שנים •
14 ביוני 2020
לפני 4 שנים •
14 ביוני 2020
אשליית האפס המוחלט(מתחלפת) • 14 ביוני 2020
Sm Art
הזהירו אותי מפניך כבר...עכשיו ברור לי למה. בחייאת...פחות לבלבל את השכל. אני הולכת לכתוב את הניק שלך בגבולות אצלי בפרופיל. |
|