domina Y |
לפני 4 שנים •
8 בספט׳ 2020
סשן יומולדת
לפני 4 שנים •
8 בספט׳ 2020
domina Y • 8 בספט׳ 2020
חברים חביבים , במה אני יכולה לשמח / להפתיע את העבד בסשן היום הולדת המושקע שאני מעוניינת לעשות ?
|
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 4 שנים •
8 בספט׳ 2020
יום הולדת - יום ,של,"חשבון-נפש"
לפני 4 שנים •
8 בספט׳ 2020
Sm Art{☆Sm} • 8 בספט׳ 2020
יום הולדת, לרוב בני האדם
זה יום קשה מאוד ,יום עצוב ,יום טראומתי. זהו ,יום ,בו האדם ,מהורהר, מכונס בתוך עצמו,ולא יודע להסביר מדוע ,מר לו בנפש ,דווקא ,ביום זה . כולם ,מסביב ,רוצים להיות נחמדים,ולשמח את האדם . מאחלים ,לו מזל טוב ,שולחים לו פרחים ,ושוקולד. ואולי ,מזמינים אותו למסעדה.ואפילו ,עושים ,לו ,מסיבת הפתעה . אני מייעץ ,לא לערב, בדס"מ, ביום הולדת . הבדס"מ, גם ,אם הוא בילוי מועדף ,אצל האדם . ביום ההולדת ,שלו ,כדאי ,לעזוב אותו ,בשקט . עד שיחלוף, היום הקשה הזה . הסיבות לכך ,היא שיום זה קשה מאוד, בעבור האדם . היא כי הנפש ,והנשמה ,שלו ,זוכרת ,שביום זה הוא נולד. אל מציאות קשה ,ששמה היא חיים ,ותיקון . עצם ירידת נשמה ,אל תוך גוף ,שתהפוך אותו לאדם, מי המניין . היא חוויה מאוד קשה ,בעבור הנשמה . שכן ,מקומה האמיתי ,של נשמת האדם . היא ,לא בתוך גוף אלא בשמי השמיים ,ברקיע ,מתחת לכסא הכבוד ,של מלך ,מלכי המלכים . אז ביום הולדת . כל המוסיף,גורע. רצוי לעזוב את האדם ,מכל ענייני הבדס"מ. כל הכתוב ,לעיל . מתייחס, לגבי גברים . באשר לנשים, אצלהן הכול הפוך. בשבילן ,יום הולדת., זה לא יום טראומתי . נשים ,אוהבות" זדאע ראסס",כמה שיותר, שופוני.. עם כל הזר על הראש ,והרעש מסביב . נשים קורצו מחומר אחר . |
|
domina Y |
לפני 4 שנים •
8 בספט׳ 2020
לפני 4 שנים •
8 בספט׳ 2020
domina Y • 8 בספט׳ 2020
וואו...לא חשבתי על זה ככה
תודה |
|