-X- |
לפני 4 שנים •
16 באוק׳ 2020
לפני 4 שנים •
16 באוק׳ 2020
-X- • 16 באוק׳ 2020
אני רואה את זה שונה ממך, רמפול.
לדעתי, שקר קטן אבל "עסיסי" יכול להרוס את כל האמת. או במילים אחרות - מעט חרא בצנצנת דבש די הופך אותו לחרא. אף אחד לא ירצה לאכול אותו. בצורה הזאת, גם אם יש לדוגמא 10 שופטים צדיקים אבל אחד מושחת בתפקיד מפתח, לפעמים זה מספיק להרוס המון דברים. מפכ"ל אחד מושחת יכול להשחיר את פניה של כל המשטרה. כל סופרי הקולות יכולים להיות הוגנים, אבל השופט שאחראי לספירה המסכמת יכול "לעגל פינות" ולשנות בגדול את המאזן במפה הפוליטית. אני דווקא כותב את מה שאני כותב בגלל שאני מטיל ספק בהכל. אני יודע שהרוב "אפור". הבעיה שיש כתמים שחורים ואין הרבה לבן. |
|
המלט |
לפני 4 שנים •
16 באוק׳ 2020
לפני 4 שנים •
16 באוק׳ 2020
המלט • 16 באוק׳ 2020
KGB כתב/ה: הנקודה שלי שישראל מושחתת.
מדד השחיתות שלנו הוא מהגבוהים בעולם. . פייק ניוז. ב 2019 ישראל היתה ממוקמת במקום ה 35 מבין 180 מדינות. נכון, אנחנו במגמת ירידה. נכון, מקום 35 זה לא כבוד גדול. אבל זה לא מה״גבוהים בעולם״. |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 4 שנים •
16 באוק׳ 2020
לפני 4 שנים •
16 באוק׳ 2020
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 16 באוק׳ 2020
מתהפך כתב/ה: דרקן ראהל כתב/ה: אז הנה הצעה - לך תדרוש את זה. תפגין על זה. תרוץ לכנסת על זה. תקים תנועה.
וביבי יתפטר עד שהמשפט שלו יסתיים. ואם יימצא אשם - ישלם, אם יימצא זכאי - שיעשה מה בא לו. זה שאתה חושב שמערכת יש העדפות - אז תלחם על מערכת שוויונית יותר. אבל להגיד שאם לא חוקרים שמאלנים (לא מסכים לרגע, רק לשיחה) אז שלא יחקרו את ביבי זה טרלללה עוד יותר גדול! ביבי לא יכול להתפטר. מפני שהוא לא אדם פרטי. כמו שהוא לא יכול לסרב להימצא תחת אבטחה של השב"כ הוא שייך למדינה. המדינה קיימה בחירות והוא נבחר למרות כתבי אישום. ובהתאם לחוק הוא יכול להמשיך להחזיק בתפקיד. הציבור שבחר בו, שזה ציבור שהוא נגד שחיתות ומושחתים קבע שמערכת המשפט לא אמינה ושהוא לא מקבל את טענותיה. ביבי לא יכול לעשות עסקאות פרטיות עם מערכת המשפט למען עצמו. הוא מנהיג הציבור. רוב הציבור בהתאם לחוקי המדינה קבע שהוא לא הולך. בשלב הזה כאשר כל התובעים במשפטו נגועים בשחיתות כלשהי אין להם לגיטימציה מוסרית לשפוט אותו. זה הזוי. כלומר בגין, גולדה, רבין ואולמרט קרו באיזה מדינה אחרת? אתה חי בסרט, יקירי. |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 4 שנים •
16 באוק׳ 2020
לפני 4 שנים •
16 באוק׳ 2020
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 16 באוק׳ 2020
KGB כתב/ה: אני רואה את זה שונה ממך, רמפול.
לדעתי, שקר קטן אבל "עסיסי" יכול להרוס את כל האמת. או במילים אחרות - מעט חרא בצנצנת דבש די הופך אותו לחרא. אף אחד לא ירצה לאכול אותו. בצורה הזאת, גם אם יש לדוגמא 10 שופטים צדיקים אבל אחד מושחת בתפקיד מפתח, לפעמים זה מספיק להרוס המון דברים. מפכ"ל אחד מושחת יכול להשחיר את פניה של כל המשטרה. כל סופרי הקולות יכולים להיות הוגנים, אבל השופט שאחראי לספירה המסכמת יכול "לעגל פינות" ולשנות בגדול את המאזן במפה הפוליטית. אני דווקא כותב את מה שאני כותב בגלל שאני מטיל ספק בהכל. אני יודע שהרוב "אפור". הבעיה שיש כתמים שחורים ואין הרבה לבן. אני רק חושב מה יכול לעשות ראש ממשלה אחד מושחת. אולי להשחית מדינה שלמה? כי אתה אכן מטיל ספק בהכל - כל מה שאחרים אומרים וחושבים. כל כך מטיל ספק שאתה מטיל ספק במשטרה, בפרקליטות, בבית המשפט, במערכת הבחירות, במה לא? וכמוהן, גם בחפות של ראש הממשלה אתה מטיל ספק, נכון? גם בזכות שלו להשאר בשלטון? לא, זה לא. כי אתה מדמיין שאתה איזה אינדיבידואל כזה, חושב עצמאי. אז זהו שאתה לא - אתה פשוט עוד אחד שקנה את הסיפור. תטיל ספק בהכל, חוץ מביבי. וחוץ מעצמך - אל תטיל ספק בעצמך אף פעם. תטיל ספק במשטרה על תיק זדורוב, אל תטיל ספק באנשים שאומרים שזה לא הוא. זה לא ספק. זה קשקוש. אתה באמת אומר שמציאות שבה ביבי אשם והמערכות תקינות היא מאוד לא סבירה, מציאות שבה ביבי לא אשם וזה כל שאר היקום שמושחת - זה סביר מאוד. יקירי, כדי להטיל ספק צריך ללמוד איך - קח איזה קורס קצר בלוגיקה, תלמד קצת על התער של אוקהאם. תעבור על כמות הפעמים שביבי מתועד כמשקר,מתועד מבית. תחשוב למה הוא מנסה בכל דרך להשיג חוקים שיוציאו אותו לגמרי המשפט. ואז תשתמש בכלים אמיתיים של חשיבה ביקורתית, ותגיע להסבר ההגיוני יותר, אם כי לאו דווקא הנכון. וההיגיון מראה שביבי מפחד פחד מוות מהמשפט שלו, ובינתיים אין קצה של ראייה לשחיתות או סחיטה או כלום בתיקים שלו (לך תראה את השיחה שהיתה אתמול בחדשות בין עמית סגל לשי ניצן). אז, מה לעשות, ההיגיון מצביע על כך שהוא אשם. האם זה אומר שזה נכון? לא! בשביל זה יש בית משפט. אבל, לחשוב שזה כל היקום ולא הוא? זה חשיבה קונספירטיבית, שזה רחוק מחשיבה ספקנית כמו שמיים מארץ |
|
-X- |
לפני 4 שנים •
17 באוק׳ 2020
לפני 4 שנים •
17 באוק׳ 2020
-X- • 17 באוק׳ 2020
אז בגלל זה שי ניצן מיהר ללכת לאולפנים של ערוץ 2 ולהכחיש את הכל?
אולי הוא גם מפחד? כנראה שאם הוא אומר צריך להאמין לו. הקלפים עכשיו בידיים של אפי נווה וכל החומר שיש לו. תלוי מה מזה יחשף ומה בדיוק יש שם. זה לא כל היקום. מספיק כמה אנשים לגלגל דבר כזה. זה כל האבסורד. ביבי לא הראשון מראשי הממשלות שנחקר. אם הוא יהיה הראשון שיצליח לצאת בלי משפט אז כל הכבוד לו. יסתבר שהוא חכם יותר גם מהם. |
|
Alas |
לפני 4 שנים •
17 באוק׳ 2020
לפני 4 שנים •
17 באוק׳ 2020
Alas • 17 באוק׳ 2020
כל שרשרת האמונים לקבוע אם להגיש כתבי אישום:
היועמ"ש פרקליט מדינה מח"ש להב ועוד.. כל אלה מצאו חשד מבוסס עד וודאי שאכן בוצעו עבירות בשלושה סעיפים: שוחד מרמה הפרת אמונים החקירות נפתחו בדצמבר 2016 ב- 21.11.2019 החליט היועמש להגיש כתב אישום ב- 28.1.2020 הוגש כתב האישום לבית המשפט המחוזי בירושלים כמעט 3 שנים של חקירות, של נבירה בחומרים, של הפיכת כל המילים, הראיות, העדויות. כמעט חודשיים של ניסוח כתב האישום. טעות יכולה לפול, אחרי הכל בני אדם, לא רובוטים. אבל בין זה לבין לטעון לקונספירטיביות הזויה ומופרכת שכל הגופים בכל מערכת החוק התאגדו להם וקשרו קשר נגדו על מנת להפיל אותו משלטונו והוא נקי, צח ולבן כשלג.. אתה צריך להיות בעל אישיות מעוותת מאד. דבר נוסף.. יתכן ואף יוחלט לפתוח בחקירה על בגידה בבטחון המדינה - נידון בבג"צ (תיק פתוח - צוללות/מניות). לא מקנאה בו ובשחיתות שהוא ככל הנראה נגוע בה. |
|
לונדון |
לפני 4 שנים •
17 באוק׳ 2020
Re: בפחות מ- 24 שעות (פוליטי)
לפני 4 שנים •
17 באוק׳ 2020
לונדון • 17 באוק׳ 2020
- Meh - כתב/ה: איימו עליי
צעקו עליי זרקו עליי ירקו לעברי קיללו אותי החוו לעברי תנועת יד זרקו אותי לים שלחו אותי לאכול מילקי בברלין (אם רק היה ניתן לטוס) הציעו לעשות בי מעשי סדום מעשי סדום על ידי אריתראי סודני קנייתי טנזני בשלב הזה נדהמתי מהשליטה שלהם במדינות אפריקאיות אחלו לי למות אחלו לי למות ממגוון רחב של מחלות אחלו לי למות בדרכים לא טבעיות אחלו לי לחיות ולסבול רק ביבי ביבי המלך הפוסט פורסם בבלוג הפרטי שלי ודווח 3 פעמים (ונעלם) לבי יוצא לכלובי #לא_אפסיק_עד_שתתפגר(המדווח)_ואמשיך_גם_אחרי_שיתפטר (הנוכל מבלפור)_עד_הכלא אז איך עבר עליכם/ן שבוע ההפגנות המהמם הזה? עבר בלונדון בשקט עברתי לשם לפני כ 4 שנים כשסגרו לי פרוייקט במשרד ממשלתי כי כתבתי נגד הממשלה בפייסבוק , בטוויטר , דמוקרטיה אמרו לי , חשבתי שעבדתי עבורה הבנתי שהמודלים לטרור הם אותם מודלים לטרור שלטוני קמתי והלכתי מתברר שהמדולים שלי היו עדינים לעומת מה שקורה היום |
|
לונדון |
לפני 4 שנים •
17 באוק׳ 2020
לפני 4 שנים •
17 באוק׳ 2020
לונדון • 17 באוק׳ 2020
דרקן ראהל כתב/ה: מתהפך כתב/ה: דרקן ראהל כתב/ה: אז הנה הצעה - לך תדרוש את זה. תפגין על זה. תרוץ לכנסת על זה. תקים תנועה.
וביבי יתפטר עד שהמשפט שלו יסתיים. ואם יימצא אשם - ישלם, אם יימצא זכאי - שיעשה מה בא לו. זה שאתה חושב שמערכת יש העדפות - אז תלחם על מערכת שוויונית יותר. אבל להגיד שאם לא חוקרים שמאלנים (לא מסכים לרגע, רק לשיחה) אז שלא יחקרו את ביבי זה טרלללה עוד יותר גדול! ביבי לא יכול להתפטר. מפני שהוא לא אדם פרטי. כמו שהוא לא יכול לסרב להימצא תחת אבטחה של השב"כ הוא שייך למדינה. המדינה קיימה בחירות והוא נבחר למרות כתבי אישום. ובהתאם לחוק הוא יכול להמשיך להחזיק בתפקיד. הציבור שבחר בו, שזה ציבור שהוא נגד שחיתות ומושחתים קבע שמערכת המשפט לא אמינה ושהוא לא מקבל את טענותיה. ביבי לא יכול לעשות עסקאות פרטיות עם מערכת המשפט למען עצמו. הוא מנהיג הציבור. רוב הציבור בהתאם לחוקי המדינה קבע שהוא לא הולך. בשלב הזה כאשר כל התובעים במשפטו נגועים בשחיתות כלשהי אין להם לגיטימציה מוסרית לשפוט אותו. זה הזוי. כלומר בגין, גולדה, רבין ואולמרט קרו באיזה מדינה אחרת? אתה חי בסרט, יקירי. למען הסדר הטוב, כל אחד יכול להתפטר מהממשלה כולל ראש הממשלה , זו זכות ולא איסור בד בבד , קרא את חוקי הסודיות במדינת ישראל אם את יכול ותבין עד כמה הזוי שחבר כנסת / שר / ראש ממשלה לא קשורים לזה מפליא נכון ? |
|
-X- |
לפני 4 שנים •
17 באוק׳ 2020
לפני 4 שנים •
17 באוק׳ 2020
-X- • 17 באוק׳ 2020
מסכים איתך meh.
בפעם הראשונה בדיון. אני מסכים שצריך היה מאמץ מיוחד לנבור שנים ולהאזין לכל מילה על מנת לפתוח תיקים הזויים כאלה על סיגריות ושמפניות וסיקור אוהד ולהפוך את נתניהו ללא פחות מהסנדק או לכל הפחות סילביו ברלוסקוני. |
|
Alas |
לפני 4 שנים •
17 באוק׳ 2020
לפני 4 שנים •
17 באוק׳ 2020
Alas • 17 באוק׳ 2020
אתה מטורלל לא פחות (אם לא יותר כמי שמאמץ את הקו הזה) ממי שטוען את זה.
השתחרר לך.. דחוף חיזוקים. טרלולילולי לו לי.. 👩🔧 |
|