אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לפעם הבאה שמישהו יטען שהשמאל אלים בדיוק כמו הימין

דרקן ראהל​(נשלט){מית}
לפני 3 שנים • 11 בינו׳ 2021
סטארדאסק,
טוויטר לא גיבורים של שום סיפור. ולא מדובר הצנזורה.
טוויטר היא חברה פרטית. ככזאת, מותר לה לקבוע איזה חוקים שהיא רוצה לגבי השימוש בשירותיה.
זה דווקא טיעון שאני שומע הרבה מליברטריאנים - זכותו של בעל עסק להחליט למי לתת שירות. אז זכותם של טוויטר, הם לא מחוייבים לחוק או חוקה.
מה שחרא, זה שטראמפ עבר על החוקים אינספור פעמים, ולא עשו כלום. אם אתה היית עושה פסיק ממה שהוא עשה, חשבונך היה נסגר מיידית. טוויטר, הנמושות, לא אכפו את החוקים בצורה שווה, שזה מגעיל. עכשיו, כשקלו כל הקיצים, הם נזכרו לשחק אותה "אכפת לנו מחיי אדם, אכפת לנו ממידע כוזב". הכל הצגה. אכפת להם כסף, ולא שום דבר אחר.
אבל, צנזורה זה לא.
אגב, הסיבה היחידה שבגללה אני נגד מדיניות סגירת חשבונות באופן כללי, היא שאז רעיונות גרועים יורדים למחתרת, איפה שאי אפשר לראות ולהפריך אותם.
starduskonfire
starduskonfire • 11 בינו׳ 2021
יקירי, אתה לא מעודכן. אני מדבר על כך שאמזון העיפה את פארלר מהשרתים שלה וגוגל מהחנות אפליקציות
ואפל תעשה את זה תוך שבוע.
על הזיין שלי את מי טוויטר מעיפה. לכל פלטפורמה יכול להיות תחליף. חוץ מהבעייה שאת התחליף המונופולים מטרפדים תוך שיתוף פעולה עם העיתונות האקטיביסטית.
אז הנה לך תגובה של ליברטריאן, שטוויטר תעשה מה בראש שלה, ללא טראמפ הימים שלהם גם ככה ספורים.
אבל לטרפד מתחרים? זה כבר אנטי טראסט.
ואם יש משהו אחד לגיטימי שממשלה יכולה לעשות זה להגן על החופש של השוק.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
טוב, זו סוגייה אחרת. בימים אלה, כפי שאתה ודאי יודע, מתקיימים בארה"ב שימועים לגבי פייסבוק, אמזון ונדמה לי גם גוגל. בודקים את היותם מונופולים. כל מי שאני שמעתי מדבר בנושא, צופה שיפרקו אותם, כך או אחרת. בכל מקרה, לא באמת רלוונטי לדיון.
הרעיון שטראמפ החזיק את טוויטר וימיה ספורים בלעדיו, נשמע לי מגוחך. אבל, מי יודע? זמנים יגידו
פשוט שלך
פשוט שלך • 11 בינו׳ 2021
אני לא מבין? אנחנו אתר פוליטי עכשיו?! עושים תחרות מי יותר אלים? לפחות תן ייצוג הולם ל2 הצדדים כי נראה שנמחק לך הזכרון מהחודשים האחרונים עם אנטיפה וב.ל.מ ושאר וואנאביז טררוריסטים וטרוריסטים שהבעירו את ארה"ב.
נראה שגם נמחק לך הזכרון מכמה משטרים מאוד שמאליים מהעבר לא רחוק.
ושוב, אנחנו אתר פוליטי?! למה בכלל יש מקום פה לדיונים האלו!?
starduskonfire
אני כמובן קצת היפרבולי לגבי טוויטר וטראמפ. העניין שטוויטר ניזון ממלחמות הזעם בין הימין לשמל.
בלי הימין, השמאל בטוויטר יתנוון, וישתעמם, וכל העלק כתבים לענייני עוננות מקלדת עם התגיות הכחולות יהיו צריכים לחשב מסלול מחדש.
השימועים לגבי פייסבוק זו הצגה אחת גדולה, אני מוכן לשים ביצה שלא יצא מזה כלום.
מלחמת אזרחים בארצות הברית סבירה יותר מאשר פירוק גוגל מה גם שגם גוגל מפורקת לא תפתור את בעיית הטכנוקראתיה.
כל החברות האלו מנוהלות ע:י ומעסיקות רוב מוחלט של 0סמולנים שיעצמו עיניים על כל מהלך נבזה ככל שיהיה שיקדם את האינטרס הפוליטי
המיידי שלהם ללא שום עמידה על עקרונות, וגם הסטוג'ים שלהם בתקשורת יתנו רוח גבית.

ואגב, זה לגמרי לא סוגיה אחרת. זה בול אותה הסוגיה.
יש לך חצי שנה של פרעות כולל התקפות על מבנים פדרלים, כולל מתים, תיעוד של חפים מפשע מפוצצים מכות ע"י רעולי פנים
והפוליטיקאים בשמאל והתקשורת והחברות הגדולות מתקשים להפנות אצבע מאשימה, להזדעזע מהפורעי חוק, ולהעיף מהרשתות את כל מי שמשלהב לאלימות הזו
אומרים הפגנות, הומרים רק קמצוץ אלים, אומרים מי אמר שמפגינים חייבים להיות מנומסים. בקיצור גאס לייט אחד גדול.
אבל הקטע שהיום ההיסטוריה זזה מהר וצביעות נחשפת תוך שבועות בודדות.
קיבלו להם את אותה ההתנהגות רק מהצד השני של המפה, והופ! פתאום מי שמסתער על מבנה פדרלי האו טרוריסט
פתאום יש הצדקה להעיף עשרות אלפי אנשים מהרשתות החברתיות.

והכי מצחיק, ננסי פלוסי באה לבחירים בפנטאגון לברר איך אפשר לארגן את זה שהם יסרבו לפקודות טראמפ, אז הם אומרים לה גברת, זה פלילי מה שאת מבקשת, זה המרדה. אבל כמובן שזה לא מזכה אותה בטוויטר נעול והתלהמות מעיתון לעיתון.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
פשוט שלך כתב/ה:
אני לא מבין? אנחנו אתר פוליטי עכשיו?! עושים תחרות מי יותר אלים? לפחות תן ייצוג הולם ל2 הצדדים כי נראה שנמחק לך הזכרון מהחודשים האחרונים עם אנטיפה וב.ל.מ ושאר וואנאביז טררוריסטים וטרוריסטים שהבעירו את ארה"ב.
נראה שגם נמחק לך הזכרון מכמה משטרים מאוד שמאליים מהעבר לא רחוק.
ושוב, אנחנו אתר פוליטי?! למה בכלל יש מקום פה לדיונים האלו!?

דיונים כאלה נפתחו משני הצדדים, לא רק מצד אחד.
כל אחד מקבל זכות ביטוי.הרבה תגובות פה היו ימניות מאוד, אין שום צנזורה. זכותי להציג את דעתי, ואתה תציג את שלך.
מה כן נושא לגיטימי? אתה מוזמן מאוד לשלוח הודעה לכלובי, הבעלים של האתר והסמכות היחידה על תוכן לגיטימי. אם הוא יחליט שאין פה מקום לפוליטיקה, לא תהיה פוליטיקה.
יום טוב
starduskonfire
דרקן, דייק בבקשה בתגובה שלך לבן אדם, הוא לא אמר שלא הייה בדיון דיעות ימניות.
הוא אמר שאתה לא ייצגת את העובדות הלא נוחות לשמאל בהקשר של הדיון הזה.
לרוב ימנים (ממה שיוצא לי לקרוא) לא מתממים לגבי האלימות בימין, ימנים אומרים (במילים כאלו ואחרות) כן, נכון יש אצלינו אלימות אבל גם אתם השמאלנים אלימים. אתה יכול להתווכח, לדון בנושא האם גם השמאל אלים ומי יותר ומי פחות אם זה מה שעושה לך את זה.
אתה יכול להגיד שזה תגובה אינפנטילית ושפעמיים לא נכון לא הופך נכון, וכו וכו.

אבל אתה לא יכול להכחיש שהשמאל עיוור לסרחון במחנה שלו. וכל התירוצים כשרים
שום דוגמה של אלימות בשמאל לא מכתימה את הרפוטציה האידאולוגית, אבל כל דוגמה של אלימות בימין
זה הצילו עוד שניה הנאצים פה.

ורק שיהיה לך יותר נעים ונוח, אני אתקע אצבע גם בעין של הימנים. שם יש קטע כזה לבכות על סוציאליזם ואז לעשות סוציאליזם יותר טוב ממארקס
ויש נטייה לבכות על מסירת שטחים ואז למסור שטחים כאילו קיבלו אמניזיה.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
קודם כל, קרא את התגובה שלי לטלטול, בעמוד הראשון. אין שם ביקורת על השמאל?
שנית, קרא את התגובות הימניות בעמוד. כמה גינו את מה שקרה שם, לעומת כמה טענו שזה בסדר גמור. צר לי, "רוב הימנים" לא תופס בשרשור הזה, וגם לא בשרשורים אחרים בכלוב. אז, אני לא יודע מי הם "רוב הימנים" שאתה מכיר, אני מכיר אחר. חוזר, תבדוק עובדתית על השרשור הזה.
אם הצגתי עובדות לא נוחות, או לא הצגתי? כמו שאמרתי לו, כתבתי את דעתי. זו דעתי. אתה חושב שאני מתעלם מעובדות? אוקיי. אז דעתי לא שווה הרבה, אולי. ועדיין, היא דעתי.
אגב, אם היית קורא, היית יודע שאני לא מגדיר את עצמי כשמאלני, על אף שזה המחנה שיותר מייצג את דעותיי. כתבתי את זה. אז כשאתה אומר "אתם השמאלנים", האם אתה לא מתעלם מעובדות, כמו זו שאני לא רוצה להיות חלק מה"אתם" הזה?
Flupi
Flupi • 11 בינו׳ 2021
אתה טועה..השמאל לא אלים כמו הימין...הוא אלים יותר!
אנרכיסטים א דמוקרטים...
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
פלופי, נכון.
השמאל רצח ראש ממשלה, השמאל יצר את לה פמיליה, השמאל זורק אבנים על שוטרים בהפגנות שלו. הוא גם קורא למנהיג שלו מלך, טוען שכל בתי המשפט והפרקליטות שחיתות. עכשיו אפילו השר לבטחון פנים שלהם לא רוצה לחסן אסירים, שזה פאשיזם לשמו. אכן, אנטי דמוקרטים אלימים.
ןהימין? עשו מיצג או שניים, אפשר להתווכח על הטעם, אבל זה הכל.
אוי, רגע, טעיתי...