My body for you(מתחלף) |
לפני 3 שנים •
28 במרץ 2021
מה נראה לכן תחנת מוניות פה ??
לפני 3 שנים •
28 במרץ 2021
My body for you(מתחלף) • 28 במרץ 2021
נראה שישנן בנות שמצאו פה תחנת מוניות
ושאר סוגי ניצול פה זה בדסמ אם את שולטת שנהנית מזה כחלק מהבדסמ מעולה אם זה גברים שנהנים לשרת כחלק מהבדסמ מעולה אבל ויש אבל אחד גדול ניקיון נהג וכדומה נטו בלי שום בדסמ כלשהו איך רשמה אחת פטנט "יש לי קינק התעלמות" גברים אנחנו משרתים שולטות ממקום פנימי עמוק אל תשפילו את עצמכם לבנות נצלניות שלא קשורות לבדסמ |
|
תמרעה המרטשת(שולטת) |
לפני 3 שנים •
28 במרץ 2021
לפני 3 שנים •
28 במרץ 2021
תמרעה המרטשת(שולטת) • 28 במרץ 2021
לא אומרת שזה לא קיים, אבל מצד שני, האינבוקס שלי נראה כאילו אני המודעות בחלק האחורי של העיתון. מזלזלות וחסרות כל כבוד אליי כבן אדם.
יש נשים נצלניות ויש גברים חסרי כבוד ונצלנים. כמו כן אתן עצה, ברגע שאתה מראש רושם כהודעה ראשונה לכל ניק של בחורה פה- אני גבר לניצול, ניקיון ומה לא, אל תופתע שמצפים ממך להיות מנוצל. בהצלחה. |
|
My body for you(מתחלף) |
לפני 3 שנים •
28 במרץ 2021
לפני 3 שנים •
28 במרץ 2021
My body for you(מתחלף) • 28 במרץ 2021
כמו שבנות מזהירות מפני גברים בעייתים מכל מיני סיבות
הרגשתי את הצורך לצאת נגד התופעה של ניצול לטובת גברים אחרים אני נשלט ההפך הגמור בחיי היום יום שלי ממש לא סמרטוט והכי אסרטיבי שאפשר זה שאנחנו נשלטים זה לא הופך אותנו לסמרטוטים באמת אני מוכן להיות סמרטוט למי שתהיה שווה את זה לכל הגברים פה אל תשפילו את עצמכם מתוך יאוש לכל בחורה שרק תתיחס אליכם מי שלא מוכן להיות כספומט או נהג ועובד ניקיון אז אל תעשה את זה לעצמך מתוך יאוש שהן היחידות שעונות ההיתי נהג לשולטת מדהימה יש לה עבודה יש לה חיים יש לה רשיון נהיגה יש לה רכב ויש לה נשלט שמפנק אותה שתוכל לשתות ואוסף אותה ומחזיר אותה מהבית זה נשמע מאוד הגיוני |
|
Zord(מתחלף) |
לפני 3 שנים •
28 במרץ 2021
לפני 3 שנים •
28 במרץ 2021
Zord(מתחלף) • 28 במרץ 2021
אותי לימדו בכיתה ג'2
פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים. |
|
מחפש חזקה(מתחלף) |
לפני 3 שנים •
29 במרץ 2021
לפני 3 שנים •
29 במרץ 2021
מחפש חזקה(מתחלף) • 29 במרץ 2021
גם אני קראתי את ההודעה שלה וצחקתי, קינק התעלמות...., לצערנו בטוח איזה סמרטוט יהיה מוכן לשרת אותה
|
|
ClearlyMe |
לפני 3 שנים •
29 במרץ 2021
Re: מה נראה לכן תחנת מוניות פה ??
לפני 3 שנים •
29 במרץ 2021
ClearlyMe • 29 במרץ 2021
sensual submissive כתב/ה: נראה שישנן בנות שמצאו פה תחנת מוניות
ושאר סוגי ניצול פה זה בדסמ אם את שולטת שנהנית מזה כחלק מהבדסמ מעולה אם זה גברים שנהנים לשרת כחלק מהבדסמ מעולה אבל ויש אבל אחד גדול ניקיון נהג וכדומה נטו בלי שום בדסמ כלשהו איך רשמה אחת פטנט "יש לי קינק התעלמות" גברים אנחנו משרתים שולטות ממקום פנימי עמוק אל תשפילו את עצמכם לבנות נצלניות שלא קשורות לבדסמ ובגלל זה אני לא מסכימה לאף אחד שמציע לנקות לי את הבית, להסיע אותי למקומות, וכו בצ'ט/הודעה משום מקום. זה גם בא הפוך. נתתי לך להסיע אותי ואתה תצפה לתמורה בין אם תאמר זאת או לא. |
|
אביב נעורים |
לפני 3 שנים •
29 במרץ 2021
לפני 3 שנים •
29 במרץ 2021
אביב נעורים • 29 במרץ 2021
תחנת מוניות בלי מוניות
|
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 שנים •
29 במרץ 2021
לפני 3 שנים •
29 במרץ 2021
bondman(נשלט){FLR} • 29 במרץ 2021
שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
מה אכפת לך ? |
|
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} |
לפני 3 שנים •
29 במרץ 2021
לפני 3 שנים •
29 במרץ 2021
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} • 29 במרץ 2021
למה זה בבנים על הבנות? זה צריך להיות בבנים על הבנים.
בן אחד אומר לבנים אחרים ממה עליהם להתגרות וממה לא, אילו הצעות להציע לשולטת ואילו לא, ולאילו תנאים להסכים. אחרת הוא מבייש את הנשלטוּת האוניברסלית שמבוססת על מדע מדויק. כלשהו. |
|
PointBreak(שולט) |
לפני 3 שנים •
29 במרץ 2021
תגובה
לפני 3 שנים •
29 במרץ 2021
PointBreak(שולט) • 29 במרץ 2021
Mistress Tamarao כתב/ה: לא אומרת שזה לא קיים, אבל מצד שני, האינבוקס שלי נראה כאילו אני המודעות בחלק האחורי של העיתון. מזלזלות וחסרות כל כבוד אליי כבן אדם.
יש נשים נצלניות ויש גברים חסרי כבוד ונצלנים. כמו כן אתן עצה, ברגע שאתה מראש רושם כהודעה ראשונה לכל ניק של בחורה פה- אני גבר לניצול, ניקיון ומה לא, אל תופתע שמצפים ממך להיות מנוצל. בהצלחה. דבר אחד לא אמור לבוא על חשבון השני זאת עבירה פלילית לכל דבר , חבל שיש לזה במה. אם זה היה הפוך שהיו פה כל מיני משרתות שמנקות את הבית או מסיעות ממקום למקום כל הפרופילים הללו היו נחסמים מיד |
|