הפיה טינקרבל(שולטת) |
לפני 3 שנים •
27 בספט׳ 2021
בול!
לפני 3 שנים •
27 בספט׳ 2021
הפיה טינקרבל(שולטת) • 27 בספט׳ 2021
Gia X כתב/ה: לא מדובר בזנות. מדובר במשחק תפקידים. מעורב בו כסף כדי להוסיף מימד נוסף של שליטה.
|
|
הפיה טינקרבל(שולטת) |
לפני 3 שנים •
27 בספט׳ 2021
מי מביא לי פאל מאל ירוק למעצר?
לפני 3 שנים •
27 בספט׳ 2021
הפיה טינקרבל(שולטת) • 27 בספט׳ 2021
'סוף של קצה כתב/ה: ברגע שמעורב בזה מין, זה לא חוקי!!!
|
|
TheArenaMan |
לפני 3 שנים •
27 בספט׳ 2021
לפני 3 שנים •
27 בספט׳ 2021
TheArenaMan • 27 בספט׳ 2021
אם גבר היה כותב פה משהו כזה היו שורפים אותו.
איפה כל הפימניסטיות עכשיו? אני באופן כללי בעד. כולנו זונות של כסף. השאלה רק מה המוצר שאנחנו מוכנים למכור. |
|
My body for you(מתחלף) |
לפני 3 שנים •
27 בספט׳ 2021
לפני 3 שנים •
27 בספט׳ 2021
My body for you(מתחלף) • 27 בספט׳ 2021
יש לי פתרון אולי
לא בטוח מה ההגדרה לזה טינקרבל זה נראה רעיון ליישם תחפשי נשלט שמשוייך לשולטת כך הסינון והבירור יהיה בין שולטות התשלום לא ישולם לנשלט אלא לשולטת שלו מצד אחד הוא משוייך לה מצד שני לא תתנגד לתשלום אני יום אחד איישם את הפנטזיה שלהיות נשלט בתשלום התחלתי אישית את הרעיון נראה לי שהפעם אלך על זה גם והשרשור הזה עשה לי חשק ליישם לגבי מי שלא הבין זנות נתפס בעיני הרבה אנשים כדבר רע אבל ממש לא מונע מהרבה אנשים להסתכל בפורונו יוצרי סרטי פורנו משלמים כסף למשתתפים בו אז נא לא להיות "צדיקים בסדום" ותגידו שאתם פה ואתם לא צופים בפורנו |
|
Yairco |
לפני 3 שנים •
28 בספט׳ 2021
לפני 3 שנים •
28 בספט׳ 2021
Yairco • 28 בספט׳ 2021
נשמע ממש מעניין
|
|
Fashion kitty(אחרת) |
לפני 3 שנים •
28 בספט׳ 2021
לפני 3 שנים •
28 בספט׳ 2021
Fashion kitty(אחרת) • 28 בספט׳ 2021
Marcus Wright כתב/ה: האם מדובר באקט מיני (גם ללא חדירה) בתמורה לתשלום?
כי אם כן. אז שמישהו (או מישהי) יסביר מדוע זה לא עבירה על חוק הזנות? החוק שאוסר על צריכת שרותי מין בתשלום ולמעשה מטיל אחריות פלילית על הצרכן/ית נכון, כי משחק תפקידים שכולם נמצאים בו בידיעה שזה משחק ומימוש פנטזיה ויכולים בכל רגע נתון לבחור שלא להיות שם, זה בדיוק אותו דבר כמו אמא חד הורית שיוצאת לחפש לקוחות כי אין לה איך להאכיל את הילדים שלה. בוא, גם להרביץ לאנשים זה לא חוקי ואנחנו עדיין עושים את זה. אפשר גם להיכנס לדיון על למה המודל הסקנדיבי לא באמת עובד ולמה חוק הפללת צרכנים נוראי קודם כל כלפי עובדות מין, אבל לא זה הנושא כרגע. |
|
Fashion kitty(אחרת) |
לפני 3 שנים •
28 בספט׳ 2021
לפני 3 שנים •
28 בספט׳ 2021
[quote="TheArenaMan"]אם גבר היה כותב פה משהו כזה היו שורפים אותו.
איפה כל הפימניסטיות עכשיו? לא רואות לנכון להתערב בפנטזיות של אחרים, בדיוק כמו שאנחנו לא מתערבות כשגברים כאן מספרים איך הם מצליפים בנשים או משתינים עליהן. משחק תפקידים של זונה ולקוח זאת לא זנות ואין שום סיבה להתנגד לזה. |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 3 שנים •
28 בספט׳ 2021
לפני 3 שנים •
28 בספט׳ 2021
Marcus Wright(אחר) • 28 בספט׳ 2021
Fashion kitty כתב/ה: Marcus Wright כתב/ה: האם מדובר באקט מיני (גם ללא חדירה) בתמורה לתשלום?
כי אם כן. אז שמישהו (או מישהי) יסביר מדוע זה לא עבירה על חוק הזנות? החוק שאוסר על צריכת שרותי מין בתשלום ולמעשה מטיל אחריות פלילית על הצרכן/ית נכון, כי משחק תפקידים שכולם נמצאים בו בידיעה שזה משחק ומימוש פנטזיה ויכולים בכל רגע נתון לבחור שלא להיות שם, זה בדיוק אותו דבר כמו אמא חד הורית שיוצאת לחפש לקוחות כי אין לה איך להאכיל את הילדים שלה. בוא, גם להרביץ לאנשים זה לא חוקי ואנחנו עדיין עושים את זה. אפשר גם להיכנס לדיון על למה המודל הסקנדיבי לא באמת עובד ולמה חוק הפללת צרכנים נוראי קודם כל כלפי עובדות מין, אבל לא זה הנושא כרגע. 1. ברגע שמעורב תשלום כספי המשחק תפקידים הסתיים. 2. אני לא משפטן אבל לדעתי להציע למישהו תשלום זה על גבול השידול - יש משפטן בקהל? 3. ובכל מקרה אם ישנו תשלום בעבור שרות מין זאת עבירה על החוק. 4. אני לא פותח לדיון את הסוגיה המוסרית. זה לא העניין. 5. לעניין החוק, ההקבלה שעשית כאן בין המשחק תפקידים לבין אם חד הורית שעוסקת בזנות אינה רלוונטית. 6. את טועה לגבי ההסתכלות של החוק. סשן BDSM בהסכמה בין שני בגירים אינו עבירה על החוק. לכן לומר "גם להרביץ לאנשים זה לא חוקי ואנחנו עדיין עושים את זה." זאת טענה שאינה רלוונטית 7. אי אפשר להכניס לדיון את המודל הסקנדינבי או מדוע חוק הפללת הצרכנים ..... סתם הגבת בציניות מתוך אמוציה. נסי להשאיר את הדיון נטול אמוציות. - ואם זאת לא הייתה תגובה צינית אמוציונלית אז תשכחי מסעיף 7 8. חג שמח |
|
Fashion kitty(אחרת) |
לפני 3 שנים •
28 בספט׳ 2021
לפני 3 שנים •
28 בספט׳ 2021
אני לא זוכרת ששאלתי אותך מה רלוונטי ומה לא. אני מגיבה את מה שנראה לי נכון ולא ביקשתי ממך רשות.
מעבר לכך, אני לא מנהלת דיונים עם אנשים שמזלזלים בי אז בזה נסיים. כל טוב. |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 3 שנים •
28 בספט׳ 2021
לפני 3 שנים •
28 בספט׳ 2021
Marcus Wright(אחר) • 28 בספט׳ 2021
Fashion kitty כתב/ה: אני לא זוכרת ששאלתי אותך מה רלוונטי ומה לא. אני מגיבה את מה שנראה לי נכון ולא ביקשתי ממך רשות. מעבר לכך, אני לא מנהלת דיונים עם אנשים שמזלזלים בי אז בזה נסיים. כל טוב. 1. את זאת שציטטה אותי והגיבה לתגובתי - הגבתי לך בחזרה עניינית ולא רגשית. 2. אני לא מבין אותך - לך מותר לצטט אותי ולהגיב לי ולי אסור להגיב לך? 3. אסביר שוב - הטענות שלך אינן רלוונטיות לעניין חוק הזנות. - אני לא מזלזל בך. 4. אם חשת זלזול אני מתנצל. 5. חג שמח |
|