מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 20 שנים •
28 בספט׳ 2004
מחפשת טרמפ להערב
לפני 20 שנים •
28 בספט׳ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 28 בספט׳ 2004
למועדון .
אם מישהו מגיע או מישהי מגיעה מאיזור נתניה או הרצליה אני אשמח אם תשלחו לי הודעה . ולכל באי השמועות והסקרנים או שסתם רוצים להגיד שלום - זו הפעם בחצי שנה שאני מגיעה ... (: |
|
אדון דרומי(שולט) |
לפני 20 שנים •
28 בספט׳ 2004
אני בשוק..אני המום....
לפני 20 שנים •
28 בספט׳ 2004
אדון דרומי(שולט) • 28 בספט׳ 2004
האמת
לא מכיר אותך ואפילו לא קראתי את הפרטים שלך כך שאין לי מושג מי את ובת כמה את אבל.... איך זה שלמלכה שמקשקשת פה כל היום אין סאב? איך אין איזה גברבר שיקח אותך טרמפ? את צריכה לחפש פה? ולמכשפה..אולי תביני על מה אני מדבר שאני אומר אנשים כמוך... |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 20 שנים •
28 בספט׳ 2004
על מה ההתלהמות ??
לפני 20 שנים •
28 בספט׳ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 28 בספט׳ 2004
ממה כל ההתרגשות ?
אני כנראה שלא כמוך וכמו אלף ואחד אנשים אחרים לא מאמינה שצריך לנצל אנשים כי הם מוכנים לתת . וכן יכולים להיות עבדים שיסעו שעות כדי לקחת אותי . אז מה ? זה אומר שזה בסדר ? עלי זה לא מקובל ואני לא רוצה להתנהג ככה . יש לי עוד דברים לומר אבל אני לא אתחיל . עכשיו לשאלת השאלות - [B]מה הקטע שלך ?? |
|
פלוס מינוס(אחר) |
לפני 20 שנים •
29 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
29 בספט׳ 2004
פלוס מינוס(אחר) • 29 בספט׳ 2004
למה אני לא עוקב איזה פיספוס
|
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 20 שנים •
29 בספט׳ 2004
Re: אני בשוק..אני המום....
לפני 20 שנים •
29 בספט׳ 2004
red-cell(מזוכיסט) • 29 בספט׳ 2004
אדון דרומי כתב/ה: האמת
לא מכיר אותך ואפילו לא קראתי את הפרטים שלך כך שאין לי מושג מי את ובת כמה את אבל.... איך זה שלמלכה שמקשקשת פה כל היום אין סאב? איך אין איזה גברבר שיקח אותך טרמפ? את צריכה לחפש פה? ולמכשפה..אולי תביני על מה אני מדבר שאני אומר אנשים כמוך... אבל באמת, מה הקטע שלך? לא קראת, לא מכיר, לא יודע אז מה אתה מתנפל? |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
30 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
30 בספט׳ 2004
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 30 בספט׳ 2004
לא מכיר אותך ואפילו לא קראתי את הפרטים שלך כך שאין לי מושג מי את ובת כמה את אבל.... איך זה שלמלכה שמקשקשת פה כל היום אין סאב? איך אין איזה גברבר שיקח אותך טרמפ? את צריכה לחפש פה? ולמכשפה..אולי תביני על מה אני מדבר שאני אומר אנשים כמוך... אתה נשגב מבינתי...(הסתכלת במראה לאחרונה?) |
|
noga |
לפני 20 שנים •
30 בספט׳ 2004
אדון דרומי לא מכיר?
לפני 20 שנים •
30 בספט׳ 2004
noga • 30 בספט׳ 2004
אז ניצלתי את ההזדמנות הזו, הבלתי מתאימה משהו, להאיר על המלקה.....
צפיתי בה מהצד ב"ערב הנשים" והרושם שלי היה מיידי וברור - רבותיי......בעיניי, נאה וסקסית אבל בעיקר נודף ממנה ריח של איכות ובאמת מין מלכותיות......מאוד נהניתי מאחר וזה אינו הערב בחצי שנה בו אני מגיעה למועדון, לפחות לא על פי הידוע לי עד עתה לא אוכל לעזור בטרמפ אבל שלחתי המלצה נגה |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 20 שנים •
30 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
30 בספט׳ 2004
TV_Eye(שולט) • 30 בספט׳ 2004
לא מכיר אותך ואפילו לא קראתי את הפרטים שלך כך שאין לי מושג מי את ובת כמה את אבל.... איך זה שלמלכה שמקשקשת פה כל היום אין סאב? איך אין איזה גברבר שיקח אותך טרמפ? את צריכה לחפש פה? ולמכשפה..אולי תביני על מה אני מדבר שאני אומר אנשים כמוך... אההה??? הכול בסדר בן אדם ? |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 20 שנים •
30 בספט׳ 2004
אני כל כך נבוכה שאין לי מילים
לפני 20 שנים •
30 בספט׳ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 30 בספט׳ 2004
ממש נוגה השארת אותי עם עיניים פעורות
אז אולי רק אומר תודה ? את מחמיאה לי מאד ! ואני יכולה להגיד שזה מאד הדדי אבל אני יודעת שאת תפוסה (; שוב תודה על המחמאה מלקושה |
|