Quark{ אישתי} |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
Quark{ אישתי} • 19 באוק׳ 2021
MnS כתב/ה: אני אסביר איך אני מזדהה אנשים נשלטים ונראה אם זה משהו שאת מצליחה להזדהות איתו..
נשלט זה מישהו שיש בו סוג של חופש כי הוא נטול אגו אז הוא יהיה פשוט בדיבור ויהיה די קל לתקשר איתו בזמן ששולטים הם אנשים ביקורתיים מה שהופך אותם ליותר כבדים מבחינה חברתית. שולטים אלה אנשים שיש להם נוכחות מאוד מורגשת ואנרגיה כבדה שעופפת אותם בזמן שנשלטים הם ההיפך, כאילו מצניעים את הנוכחות שלהם. הם נראים כאילו הם משתדלים לחמוק מהביקורת של הסביבה בכל מחיר ואומרים את מה שהם חושבים שאחרים רוצים לשמוע בזמן ששולטים אומרים את מה שהם חושבים כי הם דעתנים ולפעמים הם יכולים אפילו לעשות דווקא למישהו שנראה כאילו הוא לא אהב לשמוע משהו מצד השולט. נשלט יגיב בדחייה למחמאות מצד הסביבה וירגיש לא בנוח עם זה שמחמיאים לו ויכול אפילו ממש לסלוד מאנשים שמחמיאים לו וירגיש שהם רוצים ממנו משהו בזמן ששולט יגיב בחיוב למחמאות ומה שיעבור לו בראש זה משהו בסגנון של "הנה אחד שמבין עניין" זה יכול להישמע מוזר שאני אומר את זה אבל יש לאנרגטיקה של הטיפוסים האלה צבעים משלה. נשלט - צבעים כמו אפור וחום בהיר שולט - שחור ואדום אם לשים לב אז שולטים אוהבים אדום ושחור וכל מיני חפצים ודברים שמשדרים אגרסיביות, כוח ועוצמה. אגב, לדעתי רוב האנשים מתחלקים לאחד מהשניים או לשניהם כתלות במצב רוח ומי שעומד מולם, גם אם לא כולם יודעים מה זה בכלל BDSM תשמע אתה נכנס כאן למקומות מאד סטיריאוטיפים ולפחות לגבי אתה מאד טועה. ואני מעולם לא הייתי שולט ולא מתחלף, נשלט בכל רמ״ח איברי. אני לא אומר לאנשים את מה שהם רוצים לשמוע דווקא ואני מאד נהנה לקבל מחמאות אם אני מרגיש שהן אותנטיות ומי שמכיר אותי (גם בעבודה וגם בחיים הפרטיים) יגיד לך שאני בלי שום בעייה במרכז העיניינים בכל מיני סיטואציות. כל זה לא קשור לעובדה שאני מחובר למקום נפשי שאני (ועוד הרבה) קוראים לו סאב ספייס, מקום פרטי שבו אני יכול להביא את עצמי ןלתת מעצמי, לשאת משהו בשביל השולטת ולקבל בתמורה את הסאב ספייס שלי - זה בעיקר נפשי אם כי הכי קל זה להשתמש בגוף בשביל להגיע לשם. גם בהקשר של שולטים (מכיר יותר שולטות משולטים אז מתייחס בעיקר לנשים כאן) - אתה נופל לסטיריאוטיפים. אני מכיר אישית שולטות שהן רכות ונעימות ונראות ביישניות מאד - ואם היית נשאר איתן בחדר לבד היית כנראה יוצא מסומן להרבה זמן.. בקיצור... אני לא מסכים איצך. |
|
MnS |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
MnS • 19 באוק׳ 2021
קרה לך פעם שפגשת מישהי שנראית שולטת במראה החיצוני אבל מתגלה בתור נשלטת מבפנים?
|
|
MnS |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
MnS • 19 באוק׳ 2021
Quark כתב/ה: תשמע אתה נכנס כאן למקומות מאד סטיריאוטיפים ולפחות לגבי אתה מאד טועה. ואני מעולם לא הייתי שולט ולא מתחלף, נשלט בכל רמ״ח איברי.
אני לא אומר לאנשים את מה שהם רוצים לשמוע דווקא ואני מאד נהנה לקבל מחמאות אם אני מרגיש שהן אותנטיות ומי שמכיר אותי (גם בעבודה וגם בחיים הפרטיים) יגיד לך שאני בלי שום בעייה במרכז העיניינים בכל מיני סיטואציות. כל זה לא קשור לעובדה שאני מחובר למקום נפשי שאני (ועוד הרבה) קוראים לו סאב ספייס, מקום פרטי שבו אני יכול להביא את עצמי ןלתת מעצמי, לשאת משהו בשביל השולטת ולקבל בתמורה את הסאב ספייס שלי - זה בעיקר נפשי אם כי הכי קל זה להשתמש בגוף בשביל להגיע לשם. גם בהקשר של שולטים (מכיר יותר שולטות משולטים אז מתייחס בעיקר לנשים כאן) - אתה נופל לסטיריאוטיפים. אני מכיר אישית שולטות שהן רכות ונעימות ונראות ביישניות מאד - ואם היית נשאר איתן בחדר לבד היית כנראה יוצא מסומן להרבה זמן.. בקיצור... אני לא מסכים איצך. יכול להיות שאני טועה.. בשביל זה אני שואל שאלות. |
|
dominica(נשלטת) |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
dominica(נשלטת) • 19 באוק׳ 2021
מל(ק)ה כתב/ה: קשה לי להסביר.
משהו בוייב של גבר נשלט מול נשים בכלל ונשים אסרטיביות בפרט. אני באופן אישי מאד רגישה לניואנסים אז אני מה לב לכל הרמת גבה, חצי חיוך וכו'. גם אני רגישה לניואנסים, ואומרת לך בוודאות שגם כשיש, הם לא מעידים על נטייה. זה כמו להסיק שגבר שמדבר ״בסגנון נשי״ הוא בהכרח הומו או שללסבית יהיה איזה מאפיין ״גברי״ |
|
dominica(נשלטת) |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
MnS כתב/ה: אני אסביר איך אני מזדהה אנשים נשלטים ונראה אם זה משהו שאת מצליחה להזדהות איתו..
נשלט זה מישהו שיש בו סוג של חופש כי הוא נטול אגו אז הוא יהיה פשוט בדיבור ויהיה די קל לתקשר איתו בזמן ששולטים הם אנשים ביקורתיים מה שהופך אותם ליותר כבדים מבחינה חברתית. שולטים אלה אנשים שיש להם נוכחות מאוד מורגשת ואנרגיה כבדה שעופפת אותם בזמן שנשלטים הם ההיפך, כאילו מצניעים את הנוכחות שלהם. הם נראים כאילו הם משתדלים לחמוק מהביקורת של הסביבה בכל מחיר ואומרים את מה שהם חושבים שאחרים רוצים לשמוע בזמן ששולטים אומרים את מה שהם חושבים כי הם דעתנים ולפעמים הם יכולים אפילו לעשות דווקא למישהו שנראה כאילו הוא לא אהב לשמוע משהו מצד השולט. נשלט יגיב בדחייה למחמאות מצד הסביבה וירגיש לא בנוח עם זה שמחמיאים לו ויכול אפילו ממש לסלוד מאנשים שמחמיאים לו וירגיש שהם רוצים ממנו משהו בזמן ששולט יגיב בחיוב למחמאות ומה שיעבור לו בראש זה משהו בסגנון של "הנה אחד שמבין עניין" זה יכול להישמע מוזר שאני אומר את זה אבל יש לאנרגטיקה של הטיפוסים האלה צבעים משלה. נשלט - צבעים כמו אפור וחום בהיר שולט - שחור ואדום אם לשים לב אז שולטים אוהבים אדום ושחור וכל מיני חפצים ודברים שמשדרים אגרסיביות, כוח ועוצמה. אגב, לדעתי רוב האנשים מתחלקים לאחד מהשניים או לשניהם כתלות במצב רוח ומי שעומד מולם, גם אם לא כולם יודעים מה זה בכלל BDSM כי משחקי הכוח האלה זה משהו שקיים גם אצל חיות אם לשים לב.. זה משהו שנובע מיצרים שלנו כיצורים וואלה, כל מה שתארת כאן כמאפיינים של שולטים- יש לי. אולי אני צריכה להחליף את הסוגריים.. היתכן?!?🙄 |
|
Netrunner(נשלט) |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
Netrunner(נשלט) • 19 באוק׳ 2021
אייבי הוא אמר נשלט לא נשלטת 😉
|
|
MnS |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
MnS • 19 באוק׳ 2021
אם את בן אדם מרדן ודעתן שלא מחפש לרצות אנשים אז אני אשמח אם תסבירי לי על סמך מה את נשלטת?
ושוב, יכול להיות שאני טועה ובגלל זה אני מעודד אנשים לדבר ולהסביר את עצמם. |
|
MnS |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
MnS • 19 באוק׳ 2021
יש דרך אגב משהו שנקרא brat שזה גם נשלט אבל מרדן כזה שמנסה להיות שולט כביכול אבל רוצה שיכניעו אותו פשוט הוא אוהב לאתגר את השולט כי הוא רוצה להרגיש את הכוח שלו. אולי זה יותר מתאים לך?
|
|
שלגי |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
שלגי • 19 באוק׳ 2021
מה שנדמה לי שמנסים לומר לך -
זה שאין בהכרח הלימה בין העדפות מיניות/אינטימיות לבין ההתנהלות היומיומית בשאר התחומים |
|
dominica(נשלטת) |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
MnS כתב/ה: אם את בן אדם מרדן ודעתן שלא מחפש לרצות אנשים אז אני אשמח אם תסבירי לי על סמך מה את נשלטת?
ושוב, יכול להיות שאני טועה ובגלל זה אני מעודד אנשים לדבר ולהסביר את עצמם. על סמך שזה מה שמחרמן אותי. זה שאני יכולה להיות סמרטוט מול השולט שלי, אומר שאני צריכה להיות סמרטוט מול כל אפס ברחוב? רואה? יצאה לי השולטת שאני לא |
|