מחפש אהבתך(נשלט) |
לפני 3 שנים •
18 באוק׳ 2021
קראתי שולטים(ות) כותבים שלמצוא נשלט רציני הוא כמו למצוא את ה
לפני 3 שנים •
18 באוק׳ 2021
מחפש אהבתך(נשלט) • 18 באוק׳ 2021
קראתי שולטים(ות) כותבים שלמצוא נשלט רציני הוא כמו למצוא את המחט בערימה. כתגובה לזה אני רוצה לברר כמה דברים...
קודם כל, נראה להניעות דעתי שיש המון כמוני שמחפשים יותר ממפגש בדס"ם פעם בשבוע אלא מחפשים זוגיות או לפחות קשר אמיתי. הכרתי באתר מלכה שהייתה רוצה שנפגש פעם בשבוע במלון אבל חס ושלום להזמין אותי לבית שלה אף שהיתה גרה לבד. אותו דבר עם מתלבשת דומיננטית שהיתה רוצה מפגש למטרת בדס"ם בלבד. באופן כזה בודאי שהרבה נעלמים ולא רוצים לפגוש כי אנחנו לא חתיכת בשר. דבר שני, זוגיות זה השלמה: כל אחד מביא את המעלות שלו בשביל להשלים את החיסרונות של השני. אבל בשום פנים ואופן המקבל פחות חשוב מהנותן כי יותר ממה שהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניק. לכן זה דוחה אותנו כשאנחנו מרגישים כזבל בעינכם כי אנחנו המקבלים ואתם הנותנים כביכול. ואפילו אם הנשלט דורש לקבל השפלות ובושות, מכל מקום אין בזה טעם להוריד ערכו בעינכם. ואני מסיים בזה לומר שאפילו אם אנו רוצים או אפילו צריכים כזה קשר, מכל מקום זה מפחיד כי לא יודעים מי עומד מולנו. לכן אתם מוזמנים קודם כל להרגיע אותנו, לייצר מצב של אימון, של בטיחות. כלומר להשקיע זמן בשביל ללכת לפי דרכנו. החתום: האירגון העולמי להגנת הנשלט |
|
שלגי |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
שלגי • 19 באוק׳ 2021
המלצה שלי,
תתחיל מלהתייחס לאנשים מולך (מכל סוג והעדפה מינית) כבני אדם ולא כבעלי תפקיד שיש או אין להם בסוגריים ליד הכינוי ולא ברבים, אלא כאדם/אישה/גבר וכל מה שבינהם כמובן. זה נכון גם לגביך, אתה לא קבוצה אלא אינדבידואל… דיכוטומיה זה נחמד לפנטזיות או לקשר קצוב (כפי שתארת בעצמך - פעם בשבוע בבית מלון נניח) מבוסס בידי בלבד, פחות רלוונטי למציאות מורכבת ויומיומית. |
|
מחפש אהבתך(נשלט) |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
מחפש אהבתך(נשלט) • 19 באוק׳ 2021
סליחה אם אני עוד פעם מביע את דעתי אבל האם בשאר אתרים של הכריות, כשאישה כותבת שהיא מחפשת גבר או להפך, את מפרשת גם כן את זה כדיכוטומיה? כולם מבינים שמעבר לשינוי פיזי שיש בן איש לאישה, יש גם כן שינוי של תכונות שונות שמאפיינות כל אחד.
אותו דבר לגבי שולט ונשלט, מעבר לתפקיד יש כאן אופי ותכונות שונות וכשאני מחפש שולטת, אני לא מחפש איזה תפקיד אלא אופי ותכונות מסויימות. וכתבתי יותר מזה שזוגיות זה השלמה, שכל אחד מביא את המעלות שלו בשביל להשלים את החיסרונות של השני. לכן פשוט וודאי שיש גם בשני אפילו היא שולטת, המון חיסרונות. וכן להפך אצל הנשלט המון יתרונות ומעלות. ואם אני לא שולט בתחומים מסויימים, בודאי שאני שולט בתחומים אחרים וכן אצל השולטת. ובכל זאות אני לא מגדיר את עצמי כמתחלף וכן לא ראיתי שולטת מגדירה את עצמה כמתחלפת. אלא ודאי שאנחנו מדברים על הנהגה כללית, על אישיות, על האופי, על צורה מסויימת של זוגיות ובאופן מאוד כללית ובלי להתייחס על זה כתפקיד ולצרף רשימת מכולת... |
|
Tohar Afel(שולטת) |
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
19 באוק׳ 2021
Tohar Afel(שולטת) • 19 באוק׳ 2021
יותר מהמילים מדבר אלי מה שבין המילים.
מתחברת לחלוטין. ותודה על הצפת הכמיהה הזאת. אני כשולטת, לפעמים מרגישה כאילו אני חייבת על ההתחלה כזה לתת שואו של וואללה הנה היא נכנסת בי. ולמען האמת אני בדיוק בדיוק כמו האדם שמולי זקוקה רגע לייצר מרחב מוגן בטוח ואמין. לכן אני קוראת להתחלה - זמן אפור, איזור אפור, זה איזור שבו מותר לשאול ולברר משני הכיוונים כל דבר, לאיזור הזה לוקח זמן להתהוות וזמן להתפוגג ושוב להתקיים. חיבה, יחס אנושי, חברות, הומור עצמי, טעויות, כל זה ביחד יכול להשתלב לגמרי עם יחסי שליטה. לדעתי המענה לשאלתך נעוץ בארגון, בהתארגנות נכונה על גבולות, החלטה על שטחים אפורים, על הפסקות מהמשחק, על החלטה של יציאה לחיק הטבע ובעיקר, על בחירת זמן איכות של סתם. סתם להיות |
|