שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

ספייס

Good-Girl​(נשלטת)
לפני 3 שנים • 9 בנוב׳ 2021

ספייס

Good-Girl​(נשלטת) • 9 בנוב׳ 2021
נתקלתי כאן בתופעה הזו, ואני לא בטוחה שאני יודעת עד הסוף מה זה אומר.
היו לי סשנים שחוויתי כאב ואחרי הייתה לי הרגשה שיכולה להיות כמו ספייס, אבל אני לא יודעת אם חוויתי את זה או לא.
אשמח לשמוע חוויות של נשים שנכנסו לספייס במהלך סשן, איך הייתן מתארות את זה, מתי נכנסתן לשם, מה היה נכון עבורכם, איך יצאתן מזה.
heisenberg​(שולט){כלובי }
heisenberg​(שולט){כלובי } • 9 בנוב׳ 2021
הריגוש שחווים מסשן ומעולם הbdsm זה להיכנס לספייס אם לא יצא לך להיכנס לספייס לא באמת חויות את עולם הbdsm.
ההרגשה של הספייס זה סוג של ניתוק מהכל ואת מרגישה שאת מרחפת כמו חוייה חוץ גופית זה תחושה מטורפת שאין כמוה בעולם.
זה מאוד תלוי בפרטנר אם הוא יודע או יכול להביא אותך לשם זה שילוב של שליטה מנטאלית עם שליטה פיזית.
ואם מעולם לא הגעת לשם כנראה שהפרנטר שהיה לך בסשנים לא באמת יודע מה זה bdsm.
Good-Girl​(נשלטת)
לא הכרתי את המושג הזה, אז אני לא יודעת אם מה שחוויתי נקרא כך.
בעיקר שואלת מה מרגישים תוך כדי.
ארגמןן​(אחרת)
ארגמןן​(אחרת) • 9 בנוב׳ 2021
אני הרגשתי ריחוף ומן תחושת אושר עילאי (קשה להסביר).. מן התרחבות וניתוק מהגוף. זה קרה לכמה שניות, חייבת להגיד שזה לא היה דרך בדסמ ולא היה מעורב שם כאב. בעיניי זה קשור לחיבור לסיטואציה, לרגע ולפרטנר- מה שמביא אותך לחיבור לעצמך.. ואז זה קורה.
heisenberg​(שולט){כלובי }
heisenberg​(שולט){כלובי } • 9 בנוב׳ 2021
Good-Girl כתב/ה:
לא הכרתי את המושג הזה, אז אני לא יודעת אם מה שחוויתי נקרא כך.
בעיקר שואלת מה מרגישים תוך כדי.

90% מהאנשים בכלוב לא יודעים מה זה bdsm וחושבים שאם הם יגידו למישהי כלבה וזונה ויתנו לה כאפה בדוגי הם עושים bdsm.
סקס לא קשור לbdsm כולם פה מבלבלים את המוח על סקס סקס סקס הוא זיין אותי ככה ועשה לי ככה.
זה קינקיות זה לא קשור לbdsm.
ואם את רוצה להיכנס לספייס או לדעת מה זה בכלל את צריכה להיות נשלטת לפני ולא קינקית.
dominica​(נשלטת)
dominica​(נשלטת) • 9 בנוב׳ 2021
לי זה פשוט גורם לצחוק בטירוף שעותתתת, בעיקר תוך כדי התמרחות על הרצפה. את תדעי כשתהי שם, בקיצור
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 9 בנוב׳ 2021
נותנים משקל יתר לחויית הספייס
יש גם שלל חויות אחרות שעוצמתיות לא פחות
אין "מטרה" ביחסי שליטה יש את התהליך עצמו
ספצפית לגבי ספייס הגוף מגיב לרמות כאב שונות במהלך סשן
ומפריש הורמונים וכימיקלים שונים שמכהים את הכאב
כשבפועל חשים מיסטול וריחוף. זה יכול לקרות גם בסטואציות שאינן קשורות לשליטה.

זהו לא הגביע הקדוש שאליו צריכים להגיע
Quark{ אישתי}
Quark{ אישתי} • 9 בנוב׳ 2021
אצלי הספייס מרגיש כמו מין כח על. זה בעיקר. תבוא ביכולת לשאת כאב, כאילו אני מוותר על ההרגשות הפיזיות שלי וכולי מוכוון החוצה, אליה, קשה לתאר את זה במילים אבל אני הופך לכלי, משהו שאפשר לשים בתוכו דברים, משהו שאפשר להשתמש בו. כ ו שכתב כאן מישהו לפני - במקרה שלי זה לא תמיד מחובר למין בכלל. לפני כמה ימים חוויתי את הספייס הזה אצל רופא שיניים כי אישתי שהיא גבירתי צוותה עלי להביא לה תמונה. אבל זה לא שאין קשר למין בכלל, כמובן שיש, בשבילי הספייס הבדסמי הוא מיני תמיד (תמיד תמיד תמיד), גם אם לא היתה שם אפילו זיקפה, המתח הוא ההוויה שלו מיני.. לא אוהב להשתמש במילה הזו אבל זו אותה "אנרגיה" רק שהיא מופיעה בצורה אחרת... אל תחפשי הגדרות לספייס אצל אחרות - תגדירי את הספייס שלך.
שקנאי
שקנאי • 9 בנוב׳ 2021
אם את רוצה באמת לדעת מה זה ספייס, תגדלי כמה ילדים, לפחות ארבעה ותחכי עד שהם יצאו מהבית. אז תביני. עד שזה לא יקרה, את לא באמת תדעי בדסמ, לא חשוב מה יגידו לך אחרים. מילה של שקנאי. יש גם דרופ אחרי זה, אבל גם יש דרכים נפלאות להתגבר עליו.
    התגובה האהובה בשרשור
Good-Girl​(נשלטת)
מדהים.
בעיקר רציתי הסבר מה זה,
כי נתקלתי במילה הזו, היא סיקרנה אותי ולא שמעתי על זה לפני השוטטות כאן.