Lilyth(טרנסית נשלטת) |
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
איפה עובר הגבול
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
Lilyth(טרנסית נשלטת) • 18 בדצמ׳ 2021
** אפשר לקרוא רק את שלושת המשפטים בתוך הכוכביות, לעייפים שביניכם **
היי. יש לי שאלה לגבי "גבולות יומיום". זה בעיקר לאנשים שרוצים. נמצאים במערכת שליטה ביומיום. לא רק מידי פעם (או רק "בלילות"). ** אפשר לקרוא רק את שלושת המשפטים בתוך הכוכביות, לעייפים שביניכם ** אז הכרתם. דיברתם על העדפות, גבולות ומה שביניהם. * * אבל איך מתקשרים גבולות יומיום? עבודה? ארוחות? ** (חייבים לאכול מסודר!). השולט יכול להגיד "אני בעבודה, מותר לך לשלוח לי 2 הודעות גג עד חמש בערב. וגם על זה אענה רק בסוף". (או משהו מגניב וקצת קינקי כזה). אבל איך זה מלמטה? "אדוני, עבדתי שנים על תואר וקריירה. אני גם ככה חושבת עלייך כל היום ולא יכולה להתרכז. אז אל תדבר איתי עד 18:30 בבקשה". ככה? והאמת, שזה לא היה עובד לי אישית... ** אשמח לשמוע דעות, רעיונות והמלצות בתיאוריה או מניסיון. ** נ.ב. ברור שהשולט\ת צריכים לכבד את העבודה וכד' ולרצות לטובת נתינהים. זה ברור. אבל גם פה תקשורת טובה והצבת גבולות ברורים, זה מאסט לדעתי. כי הנה כמה דוגמאות שהן לא חד משמעיות: - העבודה לא תובענית ואני עובדת מהבית... אז "מטלות" קינקיות עלולות להיות מקובלות. - יש מצב לקחת הפסקה ארוכה (ונגיד להשלים אחר כך) כדי להיפגש אפילו באמצע יום עבודה. כאילו, גם להגיד, לא מדברים בין 9-17 זו בעיה בעיניי. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
בלוסום(לא בעסק) • 18 בדצמ׳ 2021
אצלי זה נקרא גבולות הקומון סנס והשכל הישר - לא פוגעים בחיי החברה ובפרנסה. אלה תחומים קדושים בעיני שאין לגעת בהם
|
|
עבודת אלילות |
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
עבודת אלילות • 18 בדצמ׳ 2021
תשובה מעצבנת קצת אבל זה באמת תלוי בכםן
בשיחת גבולות יש מקום גם לקבוע כללים לאיך מבקשים דברים ואיך מגמישים, מתי ואיך בוחנים קצת דברים מחדש אפילו אין מה לעשות ב24/7 יש המון מיקרומנג'מנט וזה אומר לתכנן המון ולבדוק המון תוך כדי. זה יכול להיות בימים ושעות קבועות, זה יכול להיות בטון ספציפי, זה יכול להיות סשן למידה, יש המון אפשרויות. הרעיון הוא לשמור על המעמדות אבל עדיין לתת לך את החופש לשמור על עצמך בכל זמן, בלי זה זה לא שווה כלום. כל דרישה מצידך היא לגיטימית, אם חשוב לך שיהיו שעות שלא יגעו לך בהן, זה מה שיהיה, אם יש מקום לגמישות תגדירו עד כמה. חשוב לך לאכול מסודר, אפשרי שישלוט לך בארוחות שתחויבי לאכול מסודר. שום דבר הוא לא חד משמעי, עד ששמים אותו ברור על השולחן. מערכת יחסים צריכה להיות מקום בטוח ובריא, גם בשליטה, עבור כולןם. |
|
Lilyth(טרנסית נשלטת) |
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
בהחלט קומון סנס... אבל שום דבר לא קומון...
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
בלוסום כתב/ה: אצלי זה נקרא גבולות הקומון סנס והשכל הישר - לא פוגעים בחיי החברה ובפרנסה. אלה תחומים קדושים בעיני שאין לגעת בהם
ברור. ואף אחד לא מנסה. השאלה, איך מתקשרים אותם? |
|
Lilyth(טרנסית נשלטת) |
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
עבודת אלילות כתב/ה: תשובה מעצבנת קצת אבל זה באמת תלוי בכםן
בשיחת גבולות יש מקום גם לקבוע כללים לאיך מבקשים דברים ואיך מגמישים, מתי ואיך בוחנים קצת דברים מחדש אפילו אין מה לעשות ב24/7 יש המון מיקרומנג'מנט וזה אומר לתכנן המון ולבדוק המון תוך כדי. זה יכול להיות בימים ושעות קבועות, זה יכול להיות בטון ספציפי, זה יכול להיות סשן למידה, יש המון אפשרויות. הרעיון הוא לשמור על המעמדות אבל עדיין לתת לך את החופש לשמור על עצמך בכל זמן, בלי זה זה לא שווה כלום. כל דרישה מצידך היא לגיטימית, אם חשוב לך שיהיו שעות שלא יגעו לך בהן, זה מה שיהיה, אם יש מקום לגמישות תגדירו עד כמה. חשוב לך לאכול מסודר, אפשרי שישלוט לך בארוחות שתחויבי לאכול מסודר. שום דבר הוא לא חד משמעי, עד ששמים אותו ברור על השולחן. מערכת יחסים צריכה להיות מקום בטוח ובריא, גם בשליטה, עבור כולןם. דווקא לא מעצבן בכלל. די מועיל. תודה. |
|
ארגמןן(אחרת) |
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
ארגמןן(אחרת) • 18 בדצמ׳ 2021
החוכמה של שולט בעיניי זה לדעת להפעיל ולשלוט תחת המציאות הקיימת ותחת הגבולות של הנשלטת ושל החיים עצמם.
מצד הנשלט/ת, היא צריכה לעשות מה שהיא יכולה עם כל המאמץ וההשתדלות.. ולשקף לשולט את כל מה שהיא לא יכולה בצורה הכי כנה (ובעיניי היא אמורה להרגיש בנוח לעשות את זה). והשולט צריך לעבוד עם מה שיש לו.. האחריות היא עליו לחשוב על פתרונות ודרכים אחרות ובכללי.. to make it happen. |
|
Kitty frank |
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
Kitty frank • 18 בדצמ׳ 2021
אני אוהבת להגדיר שיחות איתו מתוך כדי כ''שיחות בבדס''מית''-שיחות שאנחנו מנהליו מתוך ההיררכיה ו''שיחות על בדס''מ'' שזה שיחות שאנחנו מנהלים כחברים על מה שאנחנו עושים, קצת מבחוץ.
|
|
lovable |
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
lovable • 18 בדצמ׳ 2021
שיטה שעבדה כשהייתי בקשר בלימודים ממש עמוסים זה שהוא אסר עלי לכתוב לו אם לא התקדמתי בחומר כמו שתכננתי או בשעות הרצאה, עם יוצאים מן הכלל כשיש לי צורך להוציא קיטור ולפרוק ולקבל תמיכה.
בנוסף הייתה אמירה מהרגע הראשון שאם הוא שומע שבגלל הקשר יש לי ירידה בלימודים אז הוא לא יסכים להמשיך. וכל זה הגיע ממנו כששיתפתי אותו באיך נראה היומיום שלי. מאז, ההבנה והגישה הזו זה מאסט בהיכרות בעייני. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
Re: בהחלט קומון סנס... אבל שום דבר לא קומון...
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
בלוסום(לא בעסק) • 18 בדצמ׳ 2021
Lilyth כתב/ה: בלוסום כתב/ה: אצלי זה נקרא גבולות הקומון סנס והשכל הישר - לא פוגעים בחיי החברה ובפרנסה. אלה תחומים קדושים בעיני שאין לגעת בהם
ברור. ואף אחד לא מנסה. השאלה, איך מתקשרים אותם? מסבירים איך הלוז שלי נראה ואומרים מההתחלה ומפורשות |
|
Lilyth(טרנסית נשלטת) |
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
לפני שנתיים •
18 בדצמ׳ 2021
אשמח אם השיחה תמשיך... אולי מתישהו אצטרך עוד רעיונות... וזה גם מרחיב את ראיית העולם.
בינתיים. עשיתי כמו שהצעתם פה. דיברנו על זה קצת. אין על תקשורת ישירה. אז תודה לכולם.ן סיכמנו הסכמים. נקווה שיצליח להכיל אותי. I'm a handful 😅 |
|