מילים ומשמעות(שולט) |
לפני שנתיים •
31 בינו׳ 2022
שאלה פילוסופית
לפני שנתיים •
31 בינו׳ 2022
מילים ומשמעות(שולט) • 31 בינו׳ 2022
בואו נדמיין עולם אוטופי שבו היחס בין גברים ונשים משתנה (בכלוב נגיד)
הגברים הם מיעוט ביחס של 5:1 האם עדיין היינו רואים את אותן הטענות המוצדקות של נשים על זה שגברים לא קוראים פרופיל? פונים בצורה מינית? פונים שוב ושוב? העתק-הדבק וכו׳ מה הייתם חושבים שהיה קורה אז? |
|
starduskonfire |
לפני שנתיים •
31 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
31 בינו׳ 2022
starduskonfire • 31 בינו׳ 2022
צריך קודם כל להבין מה יקרא לאסטרטגיה הנשית כשפערי הביקוש תהיינה לרעתן.
אפשר ללמוד קצת ממה שקורא לבנות שעושות פרו ופינ-דום, שם יש ביקוש הפוך ממה שראיתי, נשים אלו יוזמות פעמים רבות תקשורת מינית שחברותיהן החינמיות מתלוננות נגדה. אני מנחש שהפניות שהן מקבלות גם לא אינטליגנטיות במיוחד, ועדיין צריך לאכול, אז לא שומעים תלונות. |
|
Menta(שולטת) |
לפני שנתיים •
31 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
31 בינו׳ 2022
Menta(שולטת) • 31 בינו׳ 2022
פחות טענות על קופי פייסט.
כל היתר, בול אותו דבר. לא קוראים פרופיל, קוראים פרופיל אבל מתיחסים אליו לא ברצינות, פניות מיניות. למעשה הרבה יותר פניות מיניות. דווקא בגלל היתרון החדש. |
|
sub_t(נשלט){The Witch } |
לפני שנתיים •
31 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
31 בינו׳ 2022
sub_t(נשלט){The Witch } • 31 בינו׳ 2022
לדעתי, לא מדובר בשאלה פילוסופית מידי...
מדובר בכוחות השוק, דופסי התנהגות בסיסיים, וכמו תמיד תשוקה. לדגמה יש מחסור יחסית בגברים איכותיים, נדבים, שנראים טוב ומקרינים קצת קסם ותשוקה ופחות "אכלו לי... שתו לי... בלעו לי" סביר להניח שיהיו נשים שלא יהיו להן עקבות, יהיו נשים שלא יעזו להתקרב, ויהיו כאלו שיזרמו כי "למה לא". רוצה לומר עניין של הצעה וביקוש. כמו כן אני לא אחראי להגדרת הקרטריונים זה ממש לא המצאה שלי |
|
סווריןן |
לפני שנתיים •
31 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
31 בינו׳ 2022
סווריןן • 31 בינו׳ 2022
קלקול קיבה נותר קלקול קיבה. גם אם הוא הופך נדיר. לא?
|
|
Grey / Green |
לפני שנתיים •
31 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
31 בינו׳ 2022
Grey / Green • 31 בינו׳ 2022
ממש קיוויתי למשהו על הביקורת של קירקגרד על תרבות הצריכה או משהו. אני צריך לכייל את הציפיות שלי.
|
|
שקנאי |
לפני שנתיים •
1 בפבר׳ 2022
לפני שנתיים •
1 בפבר׳ 2022
שקנאי • 1 בפבר׳ 2022
starduskonfire כתב/ה: צריך קודם כל להבין מה יקרא לאסטרטגיה הנשית כשפערי הביקוש תהיינה לרעתן.
אפשר ללמוד קצת ממה שקורא לבנות שעושות פרו ופינ-דום, שם יש ביקוש הפוך ממה שראיתי, נשים אלו יוזמות פעמים רבות תקשורת מינית שחברותיהן החינמיות מתלוננות נגדה. אני מנחש שהפניות שהן מקבלות גם לא אינטליגנטיות במיוחד, ועדיין צריך לאכול, אז לא שומעים תלונות. אני מתקשה להחליט אם לכנות נשים שאינן דורשות כסף עבור מין "חינמיות" זו גאונות או רשעות. |
|