Mariel |
לפני שנתיים •
8 במרץ 2022
היכרות.
לפני שנתיים •
8 במרץ 2022
Mariel • 8 במרץ 2022
היי לכולם,בעיקר לכולן .
****אני לא לסבית, מדגישה מראש נטו מתוך רצון להכיר*** יש לי שאלה. הסביבה שלי מאוד שונה ממני, גם כן החברות. לכן הבילוי שלי תמיד נראה אותו דבר. אני מחפשת מעבר. הייתי רוצה להכיר כאן בנות , חברות חדשות , שהמשיכה שלנו לעולם השליטה ..דומה, נשלטות בעיקר. ולא להרגיש לבד בטירוף הזה.. , כי בכל פעם שהצעתי לסביבה שלי אולי להיפתח למקומות כאלו, רק למטרת בילוי כן? ועדיין הרימו גבה. שיהיה אפשרי לצאת למקומות יחד, לחלוק חוויות, ללמוד, בעיקר למקומות בילוי שבו עולם השליטה מקבל מקום האם זה ריאלי? אשמח למענה רציני! |
|
hrgiger |
לפני שנתיים •
8 במרץ 2022
לפני שנתיים •
8 במרץ 2022
hrgiger • 8 במרץ 2022
ריאלי לחלוטין, שתיים מהחברות הכי טובות שלי פגשתי כאן. החברות היא הרבה מעבר למכנה המשותף של האתר.
אני מציעה לך לכתוב, להגיב, להגיע לאירועים מסוגים שונים, ככה תפגשי נשים. |
|
Mariel |
לפני שנתיים •
8 במרץ 2022
לפני שנתיים •
8 במרץ 2022
Mariel • 8 במרץ 2022
תודה!❤️✌️
|
|
ענני בראשית{התגשמתי} |
לפני שנתיים •
24 במרץ 2022
Re: היכרות.
לפני שנתיים •
24 במרץ 2022
ענני בראשית{התגשמתי} • 24 במרץ 2022
Motorbike Girl כתב/ה: היי לכולם,בעיקר לכולן .
****אני לא לסבית, מדגישה מראש נטו מתוך רצון להכיר*** יש לי שאלה. הסביבה שלי מאוד שונה ממני, גם כן החברות. לכן הבילוי שלי תמיד נראה אותו דבר. אני מחפשת מעבר. הייתי רוצה להכיר כאן בנות , חברות חדשות , שהמשיכה שלנו לעולם השליטה ..דומה, נשלטות בעיקר. ולא להרגיש לבד בטירוף הזה.. , כי בכל פעם שהצעתי לסביבה שלי אולי להיפתח למקומות כאלו, רק למטרת בילוי כן? ועדיין הרימו גבה. שיהיה אפשרי לצאת למקומות יחד, לחלוק חוויות, ללמוד, בעיקר למקומות בילוי שבו עולם השליטה מקבל מקום האם זה ריאלי? אשמח למענה רציני! ואי הייתח אומרת בואי ננסה, רק שהמרחק ביננו גאוגרפית די גדול. חשבת לפרסם את התוכן הזה כמודעה? אכב ממליצה ממ ש להתחבר לאנשים באמת או חובה בצ'אט, המון אנשים סופר חברותיים ואוהבי יציאות |
|