כמהת-יער{גיקית שמנה} |
לפני שנתיים •
2 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
2 באפר׳ 2022
כמהת-יער{גיקית שמנה} • 2 באפר׳ 2022
כמו פאם וג'ים מהמשרד
או כנס פנטזיה/מד"ב, גם מקבל אישור או חלופת מכתבים ארוכה מאוד כי הוא מעריץ אלמוני, וזה רומנטי בסגנון ישן ולא נגיש כזה. |
|
מלישס(סדיסטית) |
לפני שנתיים •
2 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
2 באפר׳ 2022
מלישס(סדיסטית) • 2 באפר׳ 2022
הפנטזיה זה להכיר אותו דרך הכלוב/מסיבות של הקהילה / וכדומה כי ככה לפחות הוא ידע על הצד הבידיסמי שבי .
אבל , בתכלס? זה לא באמת משנה לי איפה, כל עוד אדע שהוא מתחיל איתי , לא רק בגלל המראה החיצוני שלי , אלא כי הוא אוהב את האופי שלי. כי אני מסקרנת אותו. כי הוא רואה בי מעבר ליופי שלי. |
|
שלגי |
לפני שנתיים •
2 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
2 באפר׳ 2022
שלגי • 2 באפר׳ 2022
ה״איך״ פחות משנה - עבורי כמובן.
השורה התחתונה היא זאת שקובעת. למרות שכנס מדע בדיוני זה סבבה - אם הייתי הולכת לכאלה |
|
אראגורן(נשלט) |
לפני שנתיים •
2 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
2 באפר׳ 2022
אראגורן(נשלט) • 2 באפר׳ 2022
במהלך טיול בטבע.
|
|
נויה הל(לא בעסק){צ} |
לפני שנתיים •
3 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
3 באפר׳ 2022
נויה הל(לא בעסק){צ} • 3 באפר׳ 2022
מה זה אומר הפרטנר המושלם?
אין שלמות בזוגיות. זה המון עבודה והשקעה. שיחות, מריבות, החלטות. זה נעשה יותר מורכב כשבאים הילדים ומגלים שאופס, תפיסות החינוך של שניכם לא לגמרי תואמים. נשואה כבר 11 שנה, ובעלי ממש לא מושלם וגם אני לא. |
|
האקסלי(נשלט) |
לפני שנתיים •
3 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
3 באפר׳ 2022
האקסלי(נשלט) • 3 באפר׳ 2022
נויה הל כתב/ה: מה זה אומר הפרטנר המושלם?
אין שלמות בזוגיות. זה המון עבודה והשקעה. שיחות, מריבות, החלטות. זה נעשה יותר מורכב כשבאים הילדים ומגלים שאופס, תפיסות החינוך של שניכם לא לגמרי תואמים. נשואה כבר 11 שנה, ובעלי ממש לא מושלם וגם אני לא. אוקיי, אז הפרטנר שמתאים לך ב-89 עד 93 אחוז, בניגוד לזה שמתאים לך 5 אחוז. מישהו שמבין אותך ואת השריטות שלך, שיש ביניכם כימיה, תחומי עניין, וגם דרכים שמתאימות לשניכם לגשר על הפערים שיש, אם יש. בואי נגיד שאם היית נפרדת ממנו אחרי שנה במקום להישאר איתו 11 זה היה אומר משהו. ויש סיבה שאף אחד מכם לא זרק את השני וברח בבעתה. |
|
קצת חנון קצת מופרע(מתחלף) |
לפני שנתיים •
3 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
3 באפר׳ 2022
קצת חנון קצת מופרע(מתחלף) • 3 באפר׳ 2022
יפה שאלת, איך היינו רוצים להכיר את הפרטנר שלנו?!
אני הכרתי בנות זוג בעבר במקומות הכי לא צפויים,כך שאין חוקים. יש איך היינו רוצים, שזה כל אחד/ת והחלום שלו/ה, למשל:דרך חברים,בחדר כושר,בלימודים,בעבודה,בסופר השכונתי,בריקודי סלסה ועוד.. ויש איך זה קורה בפועל ,וכשזה מגיע אין לזה חוקים, אפשר לרדת לזרוק את הזבל ולפגוש,גם באתרי סטוצים,ואפילו במסיבות סקס, ובדס"מ. בעידן הנוכחי דפוסי ההכרויות השתנו והמון מכירים באפליקציות הכרות ובמדיה. מה שכן, הרבה חושבים מה נגיד אם ישאלו היכן הכרתם? כשזה מגיע,זה כבר ממש לא משנה היכן מכירים. |
|
ילדה יפה |
לפני שנתיים •
3 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
3 באפר׳ 2022
ילדה יפה • 3 באפר׳ 2022
אני לא יודעת אם זה משנה. איפה שזה לא יהיה, אם עפים ניצוצות באויר, אתה כבר תעשה לזה רומנטיזציה עם חלוף השנים ❤
ואפילו רק עם חלוף הימים 😍 |
|
Netrunner(נשלט) |
לפני שנתיים •
3 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
3 באפר׳ 2022
Netrunner(נשלט) • 3 באפר׳ 2022
האסקלי, נזכרתי שיש על זה משימה בcyberpunk (בערך):
https://youtu.be/cYrA_IpFHhU?t=417 |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |