heisenberg(שולט){כלובי } |
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
Re: שאלה לדום דאדי׳ז ולליטל גירל׳ז
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
heisenberg(שולט){כלובי } • 9 באפר׳ 2022
broken-soul כתב/ה: Alexa M כתב/ה: heisenberg כתב/ה: מי שמביט בי מאחור כתב/ה: השאלה מנוסחת בלשון נקבה מטעמי נוחות ומיועדת ל2 המינים והצדדים בעניין.
האם כילדות (ליטליות) חוויתן עם דאדי קשר אבהי שכשהגיע לשלב המיני שלו זה הרגיש לכן כמו משהו לא ראוי או שהייתה לכן בעיה עם הנגיעות/זיונים/וואטאבר כי הקשר היה חזק לכן מידיי? או לדאדי בעיה לגעת בילדה כי היא ״אמיתית״ לכם מידיי? 👀 אין כזה דבר דום דאדי. זה המצאה של אנשים זקנים שרוצים לנצל בחורות צעירות עם דאדיז אשיו. בעולם הbdsm המושג הזה לא היה קיים. תודה לקול השפוי שיש פה, לא מבינה איך בחורות בגילי נמצאות עם זקנים כאלה. אולי בדרך הזאת בני החמישים פה יפסיקו לחשוב שהם צרכים "להציל" אותי מעצמי את לא אמורה להבין את מה שאת לא תביני. כל אחד והבחירה שלו בחיים. מי קובע מה שפוי ומה לא? את? רק אני קובע פה!!! |
|
הלן הדוב |
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
הלן הדוב • 9 באפר׳ 2022
מי שמביט בי מאחור כתב/ה: השאלה מנוסחת בלשון נקבה מטעמי נוחות ומיועדת ל2 המינים והצדדים בעניין.
האם כילדות (ליטליות) חוויתן עם דאדי קשר אבהי שכשהגיע לשלב המיני שלו זה הרגיש לכן כמו משהו לא ראוי או שהייתה לכן בעיה עם הנגיעות/זיונים/וואטאבר כי הקשר היה חזק לכן מידיי? או לדאדי בעיה לגעת בילדה כי היא ״אמיתית״ לכם מידיי? 👀 אז ככה. יצא לי להיות בשני הצדדים וכמו בכמעט כל דבר בתחום החיים שבחרנו/בחר בנו - זה תלוי. היו לי נשלטות שהיו קטנות ברמת הרגרסיה(מצב מנטלי שאינו קינק) באופן מובהק והיו לי נשלטות שהיו משחקות את תפקיד הילדה באופן מובהק והיו מקרים משולבים. כשמדובר בליטל/ית שחווה רגרסיה גילאית - שבו המצב המנטלי הוא של ילד/ה - היו לי מוסכמות ומילות ביטחון יעודיות לליטל ספייס. לדוגמא הייתה לי נשלטת שהייתה אומרת "בולבול" כשהייתה עוברת למצב ליטל והייתה צריכה רק אבוש ולא דאדי דום. היא חשבה שהמילה מצחיקה כי זה גם ציפור. ואז ידעתי שלא מערבים מין. בנוסף - בדסמ ושליטה כמובן אינם חייבים לכלול פן מיני ואז אפשר להגיע למצב של חינוך בסשן ללא שבירת ליטל ספייס. (לשבור ליטל ספייס עלול לגרום לדיכאון וחרדות קשות. הימנעו בכל מחיר) בליטל ספייס שלי הייתי מיני וא-מיני. חוויתי שבירה של ספייס וחיוותי חוויות טובות. יש ויש. אבל בגדול? כן. יש מצבים שבהם לא אוכל להיות מיני או בדסמי עם ליטלים כי הם קטנים מידיי. |
|
הלן הדוב |
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
הלן הדוב • 9 באפר׳ 2022
heisenberg כתב/ה: אין כזה דבר דום דאדי. זה המצאה של אנשים זקנים שרוצים לנצל בחורות צעירות עם דאדיז אשיו. בעולם הbdsm המושג הזה לא היה קיים. כרגיל ראיית עולם מיזוגנית פרי עטו של "ה"דום. אתה מסרב להכיר בעובדה שיש גברים רכים ואוהבים ולא רק שולטים עכזרים. (וגם טוען שגברים נשלטים זה איכס פה ושם) יבוא יום ותבין שיש הרבה יותר בעולם ממה שמוצא חן בעינך. ואולי לא. לך תדע. Daddy Dom זה תפקיד שגברים רבים בכל רחבי העולם זוכים בו, מתגאים בו ומרווחים אותו ביושר. נכתבו על זה ספרים, נערכו הרצאות וואלה - הקהילה העולמית מקבלת את זה כתפקיד כמו כל אחד אחר. מיליארד סינים לא טועים נכון? יש מאות מיליוני קינקסטרים ברחבי העולם. תרחיב אופקים חומד. לא אומרת שלא קורים מצבים של ניצול אבל לא כל אחד שמשתמש בסכין בסשן הוא רוצח נכון? |
|
מי שמביט בי מאחור |
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
מי שמביט בי מאחור • 9 באפר׳ 2022
הלן הדובה כתב/ה: heisenberg כתב/ה: אין כזה דבר דום דאדי. זה המצאה של אנשים זקנים שרוצים לנצל בחורות צעירות עם דאדיז אשיו. בעולם הbdsm המושג הזה לא היה קיים. כרגיל ראיית עולם מיזוגנית פרי עטו של "ה"דום. אתה מסרב להכיר בעובדה שיש גברים רכים ואוהבים ולא רק שולטים עכזרים. (וגם טוען שגברים נשלטים זה איכס פה ושם) יבוא יום ותבין שיש הרבה יותר בעולם ממה שמוצא חן בעינך. ואולי לא. לך תדע. Daddy Dom זה תפקיד שגברים רבים בכל רחבי העולם זוכים בו, מתגאים בו ומרווחים אותו ביושר. נכתבו על זה ספרים, נערכו הרצאות וואלה - הקהילה העולמית מקבלת את זה כתפקיד כמו כל אחד אחר. מיליארד סינים לא טועים נכון? יש מאות מיליוני קינקסטרים ברחבי העולם. תרחיב אופקים חומד. לא אומרת שלא קורים מצבים של ניצול אבל לא כל אחד שמשתמש בסכין בסשן הוא רוצח נכון? דיי עם התגובות המזלזלות פה אחד לשני וקריאה בשמות, כל אחד שעונה פה מקבל התנגחויות על דעתו כאילו יש מי שצודק ומי שטועה. כולנו טועים וצודקים כל אחד על פי תפיסת העולם שלו ואיך שחיי את חייו. הרבה פנו אליי בעניין וסיפרו לי על הצורה ההרסנית בה ״משחק״ כזה יכול להיגמר, אני לא אקח את זה כניסיון הפחדה אלא כחלק מהעניין והסיכוי האפשרי שזה יקרה. כולם פה צודקים לפחות באחוז 1% והכל יכול לקרות. |
|
מי שמביט בי מאחור |
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
מי שמביט בי מאחור • 9 באפר׳ 2022
הלן הדובה כתב/ה: מי שמביט בי מאחור כתב/ה: השאלה מנוסחת בלשון נקבה מטעמי נוחות ומיועדת ל2 המינים והצדדים בעניין.
האם כילדות (ליטליות) חוויתן עם דאדי קשר אבהי שכשהגיע לשלב המיני שלו זה הרגיש לכן כמו משהו לא ראוי או שהייתה לכן בעיה עם הנגיעות/זיונים/וואטאבר כי הקשר היה חזק לכן מידיי? או לדאדי בעיה לגעת בילדה כי היא ״אמיתית״ לכם מידיי? 👀 אז ככה. יצא לי להיות בשני הצדדים וכמו בכמעט כל דבר בתחום החיים שבחרנו/בחר בנו - זה תלוי. היו לי נשלטות שהיו קטנות ברמת הרגרסיה(מצב מנטלי שאינו קינק) באופן מובהק והיו לי נשלטות שהיו משחקות את תפקיד הילדה באופן מובהק והיו מקרים משולבים. כשמדובר בליטל/ית שחווה רגרסיה גילאית - שבו המצב המנטלי הוא של ילד/ה - היו לי מוסכמות ומילות ביטחון יעודיות לליטל ספייס. לדוגמא הייתה לי נשלטת שהייתה אומרת "בולבול" כשהייתה עוברת למצב ליטל והייתה צריכה רק אבוש ולא דאדי דום. היא חשבה שהמילה מצחיקה כי זה גם ציפור. ואז ידעתי שלא מערבים מין. בנוסף - בדסמ ושליטה כמובן אינם חייבים לכלול פן מיני ואז אפשר להגיע למצב של חינוך בסשן ללא שבירת ליטל ספייס. (לשבור ליטל ספייס עלול לגרום לדיכאון וחרדות קשות. הימנעו בכל מחיר) בליטל ספייס שלי הייתי מיני וא-מיני. חוויתי שבירה של ספייס וחיוותי חוויות טובות. יש ויש. אבל בגדול? כן. יש מצבים שבהם לא אוכל להיות מיני או בדסמי עם ליטלים כי הם קטנים מידיי. עניין אותי גם האם קורה שההשפעה הרעה באה אח״כ, ולא בזמן הפליי עצמו. אם מדברים על רגרסיה זה אכן מצב שביר ביותר שאמנם לא חוויתי אותו אבל אני רק יכולה לדמיין מה מישהו שרק בא ״לקחת״ יכול לעשות והנזק שיכול להיגרם. כשחווית ״שבירה של ספייס״, מה עזר לך? אם זה לא אישי לך מידיי לשתף בפורום. כשהיית א-מיני, יצא לך פשוט להיסגר ולא לרצות שום מגע? |
|
הלן הדוב |
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
הלן הדוב • 9 באפר׳ 2022
מי שמביט בי מאחור כתב/ה: הלן הדובה כתב/ה: מי שמביט בי מאחור כתב/ה: השאלה מנוסחת בלשון נקבה מטעמי נוחות ומיועדת ל2 המינים והצדדים בעניין.
האם כילדות (ליטליות) חוויתן עם דאדי קשר אבהי שכשהגיע לשלב המיני שלו זה הרגיש לכן כמו משהו לא ראוי או שהייתה לכן בעיה עם הנגיעות/זיונים/וואטאבר כי הקשר היה חזק לכן מידיי? או לדאדי בעיה לגעת בילדה כי היא ״אמיתית״ לכם מידיי? 👀 אז ככה. יצא לי להיות בשני הצדדים וכמו בכמעט כל דבר בתחום החיים שבחרנו/בחר בנו - זה תלוי. היו לי נשלטות שהיו קטנות ברמת הרגרסיה(מצב מנטלי שאינו קינק) באופן מובהק והיו לי נשלטות שהיו משחקות את תפקיד הילדה באופן מובהק והיו מקרים משולבים. כשמדובר בליטל/ית שחווה רגרסיה גילאית - שבו המצב המנטלי הוא של ילד/ה - היו לי מוסכמות ומילות ביטחון יעודיות לליטל ספייס. לדוגמא הייתה לי נשלטת שהייתה אומרת "בולבול" כשהייתה עוברת למצב ליטל והייתה צריכה רק אבוש ולא דאדי דום. היא חשבה שהמילה מצחיקה כי זה גם ציפור. ואז ידעתי שלא מערבים מין. בנוסף - בדסמ ושליטה כמובן אינם חייבים לכלול פן מיני ואז אפשר להגיע למצב של חינוך בסשן ללא שבירת ליטל ספייס. (לשבור ליטל ספייס עלול לגרום לדיכאון וחרדות קשות. הימנעו בכל מחיר) בליטל ספייס שלי הייתי מיני וא-מיני. חוויתי שבירה של ספייס וחיוותי חוויות טובות. יש ויש. אבל בגדול? כן. יש מצבים שבהם לא אוכל להיות מיני או בדסמי עם ליטלים כי הם קטנים מידיי. עניין אותי גם האם קורה שההשפעה הרעה באה אח״כ, ולא בזמן הפליי עצמו. אם מדברים על רגרסיה זה אכן מצב שביר ביותר שאמנם לא חוויתי אותו אבל אני רק יכולה לדמיין מה מישהו שרק בא ״לקחת״ יכול לעשות והנזק שיכול להיגרם. כשחווית ״שבירה של ספייס״, מה עזר לך? אם זה לא אישי לך מידיי לשתף בפורום. כשהיית א-מיני, יצא לך פשוט להיסגר ולא לרצות שום מגע? דרופ יכול לקרות אחרי סשן ולפעמים ימים אחרי. אני והקטנה שלי גרים ביחד אז אני רואה מה קורה איתה בשוטף וכשצריך מטפלים בזה. בדרך כלל זה נגמר בבקשה לחיבוק. שבירה של ספייס יכולה לגרום לרגרסיה עמוקה יותר(מנשלט ליטל לליטל א-וורבלי), יכולה לגרום ל"טריקת הדלת" ככה שהליטל לא יוצא (קרה לי כמה פעמים ואני עדייח לא הצלחתי להחזיר לעצמי את הליטל שבי ב100%) כבר קרה שהגעתי למצב שלא רוצה מגע אחרי. במיוחד עם חוויתי גירוי יתר. בדרך כלל כשהליטל ספייס שלי עמוק עד לא-מיני אני לא אוהב כל מה שקשור במין כי זה מפחיד. כבר הזזתי ממני ידיים תוך כדי כרבול. אבל זה די נדיר. אני בדרך כלל אעדיף מגע עדין בזרוע או בראש. |
|
הביצה |
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
הביצה • 9 באפר׳ 2022
הלן הדובה כתב/ה: מי שמביט בי מאחור כתב/ה: הלן הדובה כתב/ה: מי שמביט בי מאחור כתב/ה: השאלה מנוסחת בלשון נקבה מטעמי נוחות ומיועדת ל2 המינים והצדדים בעניין.
האם כילדות (ליטליות) חוויתן עם דאדי קשר אבהי שכשהגיע לשלב המיני שלו זה הרגיש לכן כמו משהו לא ראוי או שהייתה לכן בעיה עם הנגיעות/זיונים/וואטאבר כי הקשר היה חזק לכן מידיי? או לדאדי בעיה לגעת בילדה כי היא ״אמיתית״ לכם מידיי? 👀 אז ככה. יצא לי להיות בשני הצדדים וכמו בכמעט כל דבר בתחום החיים שבחרנו/בחר בנו - זה תלוי. היו לי נשלטות שהיו קטנות ברמת הרגרסיה(מצב מנטלי שאינו קינק) באופן מובהק והיו לי נשלטות שהיו משחקות את תפקיד הילדה באופן מובהק והיו מקרים משולבים. כשמדובר בליטל/ית שחווה רגרסיה גילאית - שבו המצב המנטלי הוא של ילד/ה - היו לי מוסכמות ומילות ביטחון יעודיות לליטל ספייס. לדוגמא הייתה לי נשלטת שהייתה אומרת "בולבול" כשהייתה עוברת למצב ליטל והייתה צריכה רק אבוש ולא דאדי דום. היא חשבה שהמילה מצחיקה כי זה גם ציפור. ואז ידעתי שלא מערבים מין. בנוסף - בדסמ ושליטה כמובן אינם חייבים לכלול פן מיני ואז אפשר להגיע למצב של חינוך בסשן ללא שבירת ליטל ספייס. (לשבור ליטל ספייס עלול לגרום לדיכאון וחרדות קשות. הימנעו בכל מחיר) בליטל ספייס שלי הייתי מיני וא-מיני. חוויתי שבירה של ספייס וחיוותי חוויות טובות. יש ויש. אבל בגדול? כן. יש מצבים שבהם לא אוכל להיות מיני או בדסמי עם ליטלים כי הם קטנים מידיי. עניין אותי גם האם קורה שההשפעה הרעה באה אח״כ, ולא בזמן הפליי עצמו. אם מדברים על רגרסיה זה אכן מצב שביר ביותר שאמנם לא חוויתי אותו אבל אני רק יכולה לדמיין מה מישהו שרק בא ״לקחת״ יכול לעשות והנזק שיכול להיגרם. כשחווית ״שבירה של ספייס״, מה עזר לך? אם זה לא אישי לך מידיי לשתף בפורום. כשהיית א-מיני, יצא לך פשוט להיסגר ולא לרצות שום מגע? דרופ יכול לקרות אחרי סשן ולפעמים ימים אחרי. אני והקטנה שלי גרים ביחד אז אני רואה מה קורה איתה בשוטף וכשצריך מטפלים בזה. בדרך כלל זה נגמר בבקשה לחיבוק. שבירה של ספייס יכולה לגרום לרגרסיה עמוקה יותר(מנשלט ליטל לליטל א-וורבלי), יכולה לגרום ל"טריקת הדלת" ככה שהליטל לא יוצא (קרה לי כמה פעמים ואני עדייח לא הצלחתי להחזיר לעצמי את הליטל שבי ב100%) כבר קרה שהגעתי למצב שלא רוצה מגע אחרי. במיוחד עם חוויתי גירוי יתר. בדרך כלל כשהליטל ספייס שלי עמוק עד לא-מיני אני לא אוהב כל מה שקשור במין כי זה מפחיד. כבר הזזתי ממני ידיים תוך כדי כרבול. אבל זה די נדיר. אני בדרך כלל אעדיף מגע עדין בזרוע או בראש. הלן את כותבת ממש יפה. אשמח לדעת, באמת אם זה לא אישי, במה מתבטא הליטל ספייס, שלך / של הפרטנריות |
|
Care Artist |
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
Care Artist • 9 באפר׳ 2022
מה שהופך את הנושא למורכב זה הסוגים הכ"כ מרובים ומגוונים שלו. גם ליטל רגרסיבי הוא לא בהכרח לא מיני, כי הרגרסיה היא חלקית (תלוי איזו) ונעשית רק בחלקים מסוימים של המוח, בעוד יש חלקים ששומרים על מודעות ו"גדולות" כל הזמן. לכן יש אנשים שאין שום בעיה עבורם להיות בפרקטיקות מהסוג האלה ולשלב בהן מין בחלק כזה או אחר. כי עבור האנשים האלה זה יכול להיות בכלל לא קשר הורי אלא פשוט care giver, וגם הקטנות, שהיא אמיתית לגמרי ועמוקה לגמרי, היא רק חלקית.
חוץ מזה שאני חושב שכולנו רגרסיביים לפעמים בלי קשר למי אנחנו, פשוט יש כאלה שיותר ויש שפחות, יש שחסומים ויש שלא, יש כאלה שמודעים לזה וזקוקים לזה או רוצים להעצים את זה. כל אחד ושלו. |
|
מודי בלוז |
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
9 באפר׳ 2022
מודי בלוז • 9 באפר׳ 2022
פי זו שאלה טובה.
אין לי ניסיון בעניין אבל אני מניח שליטל במצב רגרסיבי , בואי נאמר מתקדם, לא היה ממש מעוניין במין מקובל. הייתי חושב שהוא היה יותר מכונס בעצמו במהלך הרגע ואני מאמין שמין היה מוציא אותו מהרגע הרגרסיבי אי לכך הוא יותר כמו סוג אפטר אפקט או הכרת תודה על הרגע הקודם. זו רק מחשבתי הצרה כמובן |
|
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר} |
לפני שנתיים •
10 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
10 באפר׳ 2022
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר} • 10 באפר׳ 2022
Alexa M כתב/ה: heisenberg כתב/ה: Alexa M כתב/ה: heisenberg כתב/ה: מי שמביט בי מאחור כתב/ה: השאלה מנוסחת בלשון נקבה מטעמי נוחות ומיועדת ל2 המינים והצדדים בעניין.
האם כילדות (ליטליות) חוויתן עם דאדי קשר אבהי שכשהגיע לשלב המיני שלו זה הרגיש לכן כמו משהו לא ראוי או שהייתה לכן בעיה עם הנגיעות/זיונים/וואטאבר כי הקשר היה חזק לכן מידיי? או לדאדי בעיה לגעת בילדה כי היא ״אמיתית״ לכם מידיי? 👀 אין כזה דבר דום דאדי. זה המצאה של אנשים זקנים שרוצים לנצל בחורות צעירות עם דאדיז אשיו. בעולם הbdsm המושג הזה לא היה קיים. תודה לקול השפוי שיש פה, לא מבינה איך בחורות בגילי נמצאות עם זקנים כאלה. אולי בדרך הזאת בני החמישים פה יפסיקו לחשוב שהם צרכים "להציל" אותי מעצמי בואי כנראה שאין לך שמץ של מושג מה זה דאדי מדובר על גילאי ה60 פלוס. בני 40 פלוס מאוד סביר שיצאו עם בנות בגילאי 25,ובחורות בגילאי 25 רוצות מישהו בוגר ולא ילד מפגר בן 25. קטונתי אבל כמעט כל בחורה בת 25 שאני מכירה/ יודעת/ שמעתי לא יוצאת או רוצה לצאת עם בני 40 פלוס. אבל כנראה אתה יודע יותר טוב ממני מה בחורה בת 25 שחייה בחברת בני גילה יודעת ומרגישה מה זה אומר? שאת גילית את האמת האוניברסלית? זה מסוג ההכללות שגם מייצרות דעות גזעניות. ונניח שבאמת 99% מהבחורות בנות 25 לא יוצאות עם בני 40 פלוס, האם זה עושה את זה לרע? האם זה נותן למישהו זכות לדבר על זה בשלילה? שכל אחד יעשה מה שבזין או הכוס שלו/שלה, כל עוד שלא פוגעים במישהו. |
|