לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

אז איך מתחילים בעצם?

dominica​(נשלטת)
לפני שנתיים • 7 באפר׳ 2022
dominica​(נשלטת) • 7 באפר׳ 2022
להתחיל כי זה.... מדליק?
לא יודעת, פחות מסתדר לי. זה יותר קינקי, אבל גם זה בסדר, למי שזה מתאים.
פשוט אני לא חושבת שקשר בדסמי מתחילים כי שמענו פודקאסט מעניין או נשמע לנו מדליק לשלוט על בנאדם אחר. זה לא משחק ולא משהו שמתאמנים עליו עם איזה מדריך. בכל מקרה, בהצלחה, אין לי טיפים במקרה כזה
עכבר​(מתחלף){Yaara-g}
עכבר​(מתחלף){Yaara-g} • 7 באפר׳ 2022
נאמרו דברים חכמים ואני רק אוסיף כמה הערות קטנות:
...על זה שנשלטות מחפשות "שולט עם נסיון", אתה יכול לבוא כמו שאתה ולכתוב שאתה עושה צעדים ראשונים ומחפש מישהי לשחק איתה ולהבין מה מתאים לך. מישהי לקחת את זה צעד אחר צעד. אני מתאר לעצמי שאם תבוא בגישה כנה יהיו מי שיזרמו איתך. אני מבין שזה נראה מאוד סותר - להיות שולט ולא לדעת בעצם מה אתה רוצה. זה לא סותר בכלל אם מבינים שאחד מהדברים הכי מחרמנים זה משחק משותף בהסכמה על גבול הלא נודע. ממרום נסיוני אני אומר שיש לי הרבה רגעים נהדרים עם זוגתי כשאנחנו בודקים דברים בפעם הראשונה.
...על זה שנראה לך שאתה שולט, למרות שהייתה חוויה של נשלטות, אבל הבחורה הייתה עדינה, יש לי להגיד שלפעמים שליטה זה דבר מתוק נורא, מלא בחיבה, בחמימות, בדאגה לאחר. יש ג'אנר שלם של ג'נטל פמדום. תבדוק את זה. אולי אתה סוויץ'. כך או כך, להיות נשלט יכול להעשיר את השליטה שלך באחרים. אני לא משווק את זה כקורס לקחת בסמסטר הקיץ, פשוט אולי זה אתה.
Zord​(מתחלף)
Zord​(מתחלף) • 7 באפר׳ 2022
עצם העובדה שאתה שואל את השאלה, כבר אומר לך שיהיה לך קשה פה.
heisenberg​(שולט){כלובי }
לפני שנתיים • 12 באפר׳ 2022
heisenberg​(שולט){כלובי } • 12 באפר׳ 2022
אם שמעת פודקאסט וזה נשמע לך מדליק...
בוא, לעולם הbdsm לא נכנסים כי זה מדליק.
נכנסים בשביל למלא צורך, אני לדוגמא פה כי אני יודע שאני לא יכול בלי bdsm בחיים שלי, אני כבר כ20 שנים בעולם הזה ואני לא רואה את עצמי בלעדיו.
Bdsm זה כמו סם, אז סתם בגלל שאתה חושב שזה מדליק?
עזוב אותך לך לטינדר