WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
27 באפר׳ 2022
סשן בשקט... נפוץ?
לפני שנתיים •
27 באפר׳ 2022
WitchFuneral(שולט) • 27 באפר׳ 2022
אוהב להכאיב בלי דיבורים, אוהב להשתמש בלי דיבורים, אוהב לשלוט בלי דיבורים, מרגיש לי הרבה יותר יצרי, הרבה יותר טבעי, הרבה יותר נעים, הרבה יותר אני.
באופן כללי, אני לא עושה בדס"מ בלי אהבה, ובגלל זה לפעמים אני נלחץ, לפעמים אפילו מאוד, כי אני יודע שיש בזה אהבה, אבל לנשלטת זה עלול להיראות כמו משהו קר ורע. עד כמה אני מוזר? יש פה עוד כמה חבר'ה ששותקים בסשנים שלהם? זאת תופעה? יש לזה שם? |
|
Sullivan(שולט) |
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
Sullivan(שולט) • 28 באפר׳ 2022
אתה לא מוזר.
|
|
dominica(נשלטת) |
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
dominica(נשלטת) • 28 באפר׳ 2022
לא מוזר, אני אישית לא מתחברת, אבל לא נראה לי שיש לזה שם, לא כל דבר שנדמה לנו שהוא ייחודי הוא באמת כזה.
|
|
ארגמןן(אחרת) |
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
ארגמןן(אחרת) • 28 באפר׳ 2022
אתה לא צריך את אישור הקהל.. אם זה טוב ונכון לך אז זה טוב ונכון. הנשלטות שמתאימות לך יגיעו ומי שבעינהן זה קר ורע יתרחקו. תעשה את מה שנכון לך שתראה שהכל מסביב מסתדר בהתאם.
|
|
morningdew(שולט) |
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
morningdew(שולט) • 28 באפר׳ 2022
בכל סשן , באופן טבעי, יהיו רגעים שקטים, סוערים יותר או פחות.
אבל הימנעות מדיבורים באופן מתמשך נראית כמשהו שיוצר סיכון גבוה להעדר תקשורת. תקשורת היא דבר חשוב בדינמיקה אינטימית - ככלל - ובדינמיקה בדס"מית בפרט. אם אתה מוצא דרך אפקטיבית לתקשר בלי דיבורים, ולייצר/לשמר קירבה, כנראה שאין כאן בעיה. כל עוד הצד השני מבינה מדוע ולמה אתה שותק כל הזמן. ומאחר ושמת דגש על הדרך השלילית שבה נשלטת עלולה לפרש את השתיקה, נראה לי שכדאי מאוד להסביר את ההעדפה הזו שלך לסשנים שקטים לפני הדינמיקה. עוד נראה לי שכדאי לוודא ששתיקה מצדך לא תעיב על האפשרות הרגשית של הצד שמולך להגיד סייףוורד ולברר ביחד מה נכון לך ולה לגבי האפשרויות *שלה* לתקשר. ואחרון - נראה לי חשוב שאם באמת כל הסשן היה שקט כל-כך, באפטרקייר ובתקשורות שאחריו, יהיה דגש מיוחד על תקשורת. (אבל ייתכן שהדגש האחרון נובע מכך שלעומתך, אני על הצד השני של הספקטרום של שתיקה-דיבורים בסשן (: ) האם אתה מוזר? האם יש עוד כמוך? כל זמן שאתה מוצא פרטנרית שתקנית או שזה לא מפריע לה - זה באמת משנה כמה זה נפוץ ? אני לא מכיר מינוח לזה מתוך הטרמינולוגיה הפאראפילית, אבל מניח שבשיח פסיכולוגי זה יוגדר כנטיה לאינטרוברטיות, ובשיח מגדרי תוגדר כעוד גבר שתקן (: ואם זה בכל זאת מסקרן אותך - עד כמה שאני יודע, בדינמיקות primal שומעים לא מעט דיבור על 'בלי דיבורים' ועל הצדדים החיוביים של הימנעות מתקשורת מילולית. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
WitchFuneral(שולט) • 28 באפר׳ 2022
morningdew כתב/ה: בכל סשן , באופן טבעי, יהיו רגעים שקטים, סוערים יותר או פחות.
אבל הימנעות מדיבורים באופן מתמשך נראית כמשהו שיוצר סיכון גבוה להעדר תקשורת. תקשורת היא דבר חשוב בדינמיקה אינטימית - ככלל - ובדינמיקה בדס"מית בפרט. אם אתה מוצא דרך אפקטיבית לתקשר בלי דיבורים, ולייצר/לשמר קירבה, כנראה שאין כאן בעיה. כל עוד הצד השני מבינה מדוע ולמה אתה שותק כל הזמן. ומאחר ושמת דגש על הדרך השלילית שבה נשלטת עלולה לפרש את השתיקה, נראה לי שכדאי מאוד להסביר את ההעדפה הזו שלך לסשנים שקטים לפני הדינמיקה. עוד נראה לי שכדאי לוודא ששתיקה מצדך לא תעיב על האפשרות הרגשית של הצד שמולך להגיד סייףוורד ולברר ביחד מה נכון לך ולה לגבי האפשרויות *שלה* לתקשר. ואחרון - נראה לי חשוב שאם באמת כל הסשן היה שקט כל-כך, באפטרקייר ובתקשורות שאחריו, יהיה דגש מיוחד על תקשורת. (אבל ייתכן שהדגש האחרון נובע מכך שלעומתך, אני על הצד השני של הספקטרום של שתיקה-דיבורים בסשן (: ) האם אתה מוזר? האם יש עוד כמוך? כל זמן שאתה מוצא פרטנרית שתקנית או שזה לא מפריע לה - זה באמת משנה כמה זה נפוץ ? אני לא מכיר מינוח לזה מתוך הטרמינולוגיה הפאראפילית, אבל מניח שבשיח פסיכולוגי זה יוגדר כנטיה לאינטרוברטיות, ובשיח מגדרי תוגדר כעוד גבר שתקן (: ואם זה בכל זאת מסקרן אותך - עד כמה שאני יודע, בדינמיקות primal שומעים לא מעט דיבור על 'בלי דיבורים' ועל הצדדים החיוביים של הימנעות מתקשורת מילולית. הייתי אומר שבאפטקייר וכשיש פריקייר כן יש דיבורים (לרוב). פשוט בזמן האקט עצמו, יהיה ככל שיהיה, בין אם זה הפלקות או פתיחת חור התחת שלה בצורה מחזורית, אני משתמש בעיקר בהבעות גוף ופנים. אני כן מלטף, אני כן מנשק, אני כן עושה דברים קטנים שאמורים לגרום לה להרגיש טוב ובטוחה (במיוחד אם זה בהתחלה), אבל אני עדיין שותק. אבל תקשורת יש לאורך כל הקשר, אז אני לא חושב שזה היה בעייתי באיזשהי נקודה בחיי. אגב, אני לא תמיד שותק. זה פשוט ברוב המוחלט של המקרים. ומה זאת אומרת? סייף וורדס זה קודש קודשים. |
|
ענןקטן(נשלט) |
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
ענןקטן(נשלט) • 28 באפר׳ 2022
לא מוזר בכלל.
אני, כצד הנשלט בסשן קשוח ואגרסיבי בהחלט נהנה להיות קולני. אך בהחלט אוהב את הצד השולט שקט. ובכלל לשכב קשור, מכוסה עיניים ולקבל "טיפול" ללא מילים מהצד השני זו לדעתי חוויה מאוד עוצמתית... |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
28 באפר׳ 2022
WitchFuneral(שולט) • 28 באפר׳ 2022
ענןקטן כתב/ה: לא מוזר בכלל.
אני, כצד הנשלט בסשן קשוח ואגרסיבי בהחלט נהנה להיות קולני. אך בהחלט אוהב את הצד השולט שקט. ובכלל לשכב קשור, מכוסה עיניים ולקבל "טיפול" ללא מילים מהצד השני זו לדעתי חוויה מאוד עוצמתית... מסכים לחלוטין! כיף לאללה. |
|