סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לדעתכם זה ריאלי להיות עבד 24/7?

morningdew​(שולט)
לפני שנתיים • 11 במרץ 2022
morningdew​(שולט) • 11 במרץ 2022
אם זה באמת מעניין אותך, יש קהילות 24/7 וfull servitude בfetlife ושם תוכל לקבל תשובות על הטוב, הרע והלא-נורא בנושא.
שוטרת*
שוטרת* • 11 במרץ 2022
לדעתי פחות מזה, זה לא ריאלי.
Grey / Green
Grey / Green • 11 במרץ 2022
1. אין ספק שאפשרי לבנות מערכת יחסים שבה נשמר איזה חלק מהבדסמ לאורך כל היום. זה יכול להיות מחוות קטנות קטנות (לשמור אותה בתור ״שרמוטה לא זוכר ת׳שם״ בטלפון) או בינוניות בינוניות (לנעול אותו 24/7) וזה יכול להיות גם היררכיה נוקשה עם קודים של פנייה, לבוש, התנהגות, מחוות וכן הלאה.

2. האם זו הדרך הכי מספקת לשחק בבדסמ? אני מניח שזה עניין של טעם. בעיני בדסמ הוא כמו רגעי השיא בסיפור טוב: כדי שהם ירגישו כמו רגעי שיא, צריך הרבה רגעים רגילים כדי להשוות אליהם. בנוסף, ריבוי רגעים שהרגשות המובילים בהם הם חיבה, רוך, כבוד הדדי וכן הלאה הופכים את הרגעים של האכזריות וההשפלה ליותר מענגים בדיוק משום שהם מהווים כזה דיסוננס. זה הטעם שלי, אבל יהיו מי שבעיניהם הבדסמ הוא כמו חיבוק חם או שמיכת ביטחון -- משהו שאתה רוצה איתך כל הזמן, משהו שהופך את שאר הקיום לנסבל יותר.

3. האם זו הדרך הכי ריאלית לחוות בדסמ? חד משמעית לא. הצורך בבדסמ בא בגלים שעולים ויורדים משעה לשעה, משבוע לשבוע, מסשן לסשן. אני מניח שרובנו מכירים את הרגע הזה אחרי אורגזמה, שבו כל מה שהיה מאוד מלהיב עד לפני כמה שניות נראה מוזר, מאוס ומביך. אני מניח שרובנו מכירים איך זה שלפעמים יש תקופות שבהן בדסמ נראה משני, לא מאוד מלהיב, ותקופות שבהן הוא מרגיש אפילו מכביד או מעיק. בתקופות כאלו קל יותר לנהל מערכת יחסים שבה אין דרישה להיות מושפל וכנוע (או משפיל ומכניע) גם כשלא בא לנו.

4. ט.ל.ח. You mileage may vary. יור קינק איז נוט יור קינק. הוט ווטר סמול גלאס.
JunkyRuby{MyLexicon}
JunkyRuby{MyLexicon} • 11 במרץ 2022
2. תאמין לי שגם כשאתה במה שנקרא 24/7 אז יש המון רוך וחיבה icon_smile.gif

3. זה העניין בדיוק בשבילי. גם כשלא בא לך, כשאת לא מתלהבת, כשאת עסוקה… והרגע הזה שאת צריכה בכל זאת לעשות את מה שאמר.

8. קראתי קצת תגובות, ואולי לא הבנתי את השאלה המקורית icon_smile.gif אבל 24/7 לא אומר להיות מנותקת מהחיים. זה כן אומר שיש עולם שלם שמתנהל לצד היום יום ויש בו חוקים אחרים לגמרי עבורי.
randomm​(נשלט)
לפני שנתיים • 7 במאי 2022

Re: לדעתכם זה ריאלי להיות עבד 24/7?

randomm​(נשלט) • 7 במאי 2022
נשלט לקשר עם שולטת כתב/ה:
האם זה ריאלי להיות עבד במשך רוב הזמן?
האם זה יכול לגרום לנזק נפשי ?
יש כאן אנשים שהתנסו בזה? מסקרן לדעת.

יש את הכושים בארצות הברית (סליחה, "אפרו אמריקאים"). היו עבדים 24/7 במשך מאות שנים והם נראים לי בסדר גמור עכשיו חוץ מטיפה פשיעה גבוהה וחלקם טיפה ממורמרים על ההיסטוריה שלהם. אתה מוזמן לטוס לארה"ב ולשאול אותם איך זה.
SheSultan​(שולטת)
לפני שנתיים • 11 במאי 2022
SheSultan​(שולטת) • 11 במאי 2022
בתור אחת שמנהלת מע׳ יחסים עם שליטה 24/7, אני יכולה להגיד שזה בהחלט אפשרי וקיים.
זו דרך חיים שבחרנו בה, ושנינו מקבלים ממנה סיפוק.
24/7 לא אומר שאנחנו נמצאים בסשן כל הזמן, לכל אחד יש את החיים שלו כמו כל זוג רגיל, יש לנו ילדים שכמובן לא מודעים לתפקידים.
בפועל, אני זו שמחליטה הכל, אני אוהבת אותו והוא הכי חשוב לי בעולם ואקשיב תמיד לדעותיו ואכבד, אבל ההחלטה היא שלי, תמיד. בכל נושא.
חשוב להגדיר פרוטוקולים של התנהגויות ומחוות שונות שיתאימו לכל סיטואציה, לדוגמא - כשאנחנו בבית עליו לנשק לי את הרגל כשאני נכנסת הביתה, אבל מול אנשים אחרים הפרוטוקול הוא שונה ולכן עליו לקום על הרגליים ולברך אותי לשלום.
במקרה שלנו אני עובדת יותר ונמצאת בחוץ יותר והוא יותר בבית עם הילדים.
יש לו משימות קבועות שעליו לבצע על בסיס יומי לשביעות רצוני, כמו למשל להתאמן על גרון עמוק בשבילי במשך רבע שעה.
מתי שיש לנו זמן לעצמינו אנחנו עושים סשנים (או צופים בסדרות), כמו שכל זוג אחר עושה או לא עושה סקס אחרי שהילדים הלכו לישון.
לעולם לא אפגע לו בעבודה או בהתחייבויות שיש לו, וכמובן מאד חשוב לי שהוא יצליח במה שהוא עושה ולכן זה מחוץ לתחום (למרות שהוא כבר נשלח לעבודה עם פלאג או עם חוטיני ורוד).
הקשר שלנו התחיל ונילי, ויש בינינו חברות, אהבה וחיבור שהם מעבר לבדסמ, שזה תנאי הכרחי.
    התגובה האהובה בשרשור
טרנסית ועבד​(טרנסית שולטת){.Liam Goti}

Re: לדעתכם זה ריאלי להיות עבד 24/7?

נשלט לקשר עם שולטת כתב/ה:
האם זה ריאלי להיות עבד במשך רוב הזמן?
האם זה יכול לגרום לנזק נפשי ?
יש כאן אנשים שהתנסו בזה? מסקרן לדעת.

רעיון מאוד גרוע
bandity
bandity • 11 במאי 2022
אפשרי בהגדרות נכונות של מערכת היחסים, הגדרות והתנהגות בנוכחות אחרים.
במערכת היחסים שלי אשתי היא השולטת כשאנחנו לבד אז כמובן החוקים תקפים 24/7 למזוג שתיה, להוריד נעליים, לשרת ולבצע מטלות.
כשאנחנו עם זוגות אחרים אז המבטים מסמנים את הפעולות הנדרשות, לעיתים ובכוונה בזרימה הנכונה גם יותר מזה.
אותנו זה מדליק וממלא, לכל אחד יש את המרחב האישי בעבודה ובתחביבים, מערכת היחסים ברורה ומוחלטת בכל הקשור לשליטה האבסולוטית.
dickon​(נשלט)
לפני שנתיים • 12 במאי 2022
dickon​(נשלט) • 12 במאי 2022
הייתי פעמים עבד 24/7 לאדון. בפעם הראשונה 8 שנים ובשנייה 10 שנים כך שזה אפשרי