קול באפלה |
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
קול באפלה • 21 ביוני 2022
1 - טייס בינלאומי, מקפץ מארץ לארץ. נח במלונות, מטייל ומקבל על זה תשלום.
2 - ג'ינג'יות, מניח שזו העדפה לא סטייה. 3 - אגנוסטי - הגיוני שיש משהו שיצר את היקום, אבל אין כל הוכחה על מהותו. 4 - כבר לא מעשן (למעט חברתית לעתים נדירות) 5 - אדישות לאהבה? א-אהבה, סקס נטו? וואלה, לא יודע. מרגיש לי לא מספק, סקס נטול רגש, אבל יש מצב שאני טועה. אדישות לסקס? א-מיניות? זו כבר שאלה אחרת, היה פותרת הרבה בעיות. 6 - עוצר ובודק בעדינות מה קרה 7 - 79 כי 69 כבר תפוס. 8 - סקס. אני בצום ארוך וכבר כמעט מת. 9 - כבר לא. היו ונעלמו להן בתהומות הזכרון. 10 - אין חרטות 11 - כיף 12 - קטן-בינוני (מדברים על חזה, נכון?) 13 - סטירות לפנים, בהסכמה. היא רצתה, אותי זה הפתיע מאד אבל זרמתי. 14 - לא אוכל להיות אדיש אם האלה תתגלה במערומיה. 15 - לאפה חמה לא משנה מה בפנים 16 - כן 17 - דיסאוטופיה, עתיד אפל. 18 - כן 19 - גולאש 20 - לא. אוסף של רבעים שמתפזרים על כל אירופה. 21 - הירוקי מורקאמי 22 - מחשב, מסך גדול. 23 - משעמם, בודד וריק לי, בשילוב החופש לכתוב על כל נושא. |
|
meiry |
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
meiry • 21 ביוני 2022
1 - עבודת החלומות שלך היא?
בהמתנה לירושה 2 - איזה פטיש יש לך שהיית מחשב כמוזר? לדבר לאלוהים 3 - אתאיסט או מאמין? מאמינה באמונה שלמה 4 - מעשן או לא? יותר מידי 5 - אם היית יכול לבחור להיות אדיש לאהבה, היית בוחר בכך? אוהבת לאהוב 6 - מילת הביטחון נזרקה, מה תעשה כשולט / לאיזו תגובה תייחל כנשלט? שתתקבל מיידית 7 - לאיזה משקל היית רוצה להגיע? משקל קל 8 - סקס בסשנים, באיזו תדירות אם בכלל? מה זה סשן? 9 - אקס שהיית רוצה שיחזור, קיים? מוזמנים לפרט. שישאר בין המתים 10 - חרטה שיש בכם כתוצאה מכך שאתם בדסמ"ים, יש כזאת? אם כן, מהי? לא מתחרטת על כלום 11 - כולאים אותך בבית ויש במקלחת רק שמפו של הוואי וכיף, במה תבחר? קשה לי לבחור- אערבב 12 - גדול, בינוני, קטן או שזה חסר חשיבות מבחינתך? התכוונת ללב ? 13 - גבול שלא האמנת שהנשלט שלך יחצה / גבול שלא האמנת שחצית כנשלט? לא חציתי גבולות כנשלטת, חציתי אותם כבר קודם כנואפת 14 - אלוהים מתגלה, אתה אדיש לקיומו? לא אדישה לקיומו גם בהסתרה 15 - פיצה או כבד מתוק בתוך לאפה חמה? פיצה 16 - אהבת חינם נתפסת אצלך כערך חשוב? אני פשוט אוהבת 17 - ז'אנר סדרות אהוב? לא צופה בסדרות 18 - היית מגדיר את עצמך כאדם עם ביטחון עצמי גבוה? לא 19 - מאכל יהודי אשכנזי אהוב? אין 20 - האם למוצא האתני שלך יש חשיבות בעיניך? לצערי בילדות לא היה חשיבות, ופספסתי את השפה הערבית. אבל מלוחייה אני מאוד אוהבת. 21 - אומן אהוב? בעלי 22 - מחשב או טלפון? (נניח שאפשר להשוות זבל כמו טלפון למחשב לא זה ולא זה ) 23 - תכלס, למה אתה גולש כאן? כבר לא כאן |
|
-X- |
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
-X- • 21 ביוני 2022
1 - עבודת החלומות שלך היא?
המילים עבודה וחלום לא מסתדרות לי באותו משפט. אני מניח שעבודה שהייתה נותנת לי מספיק כסף להתעסק לנצח בתחביבים שלי היא העבודה המועדפת, מה שזה לא יהיה. 2 - איזה פטיש יש לך שהיית מחשב כמוזר? מוזר זה בעיני המתבונן. הייתי מחלק את זה לנפוץ או לא נפוץ. שלי, רובם יחסית נפוצים. 3 - אתאיסט או מאמין? אתאיסט 4 - מעשן או לא? מעשן מעט ירוק לעיתים רחוקות מאוד. 5 - אם היית יכול לבחור להיות אדיש לאהבה, היית בוחר בכך? לא. 6 - מילת הביטחון נזרקה, מה תעשה כשולט / לאיזו תגובה תייחל כנשלט? כמובן אפסיק לסשן, אדבר עם הנשלטת, חיבוק ואביא לה מים \ קפה. כל מה שארגיש שיעלה לה את מצב הרוח כדי שתשתף מה לא היה בסדר. 7 - לאיזה משקל היית רוצה להגיע? טוב לי במשקל שלי שהוא כרגע 116 ק"ג. אני מתאמן קבוע. הכי גבוה שלי היה 123 ק"ג אבל גם בו הרגשתי טוב. אין לי משקל יעד. 8 - סקס בסשנים, באיזו תדירות אם בכלל? אצלי זה די מעורב. בתדירות של פעם ביומיים-שלושה. 9 - אקס שהיית רוצה שיחזור, קיים? מוזמנים לפרט. לא הייתי רוצה שהן יחזרו. אני נשוי חח. אבל אם הייתי חוזר אחורה בזמן, הייתי מתנהג איתן אחרת. פחות שם דגש על זוגיות ואהבה ויותר על כיף הדדי. 10 - חרטה שיש בכם כתוצאה מכך שאתם בדסמ"ים, יש כזאת? אם כן, מהי? הקושי לשלוט על הצורך הזה יכול להיות מדכא מאוד לפעמים. ההבנה שממש לא כולם כאלה זה מתסכל. 11 - כולאים אותך בבית ויש במקלחת רק שמפו של הוואי וכיף, במה תבחר? בכיף (; 12 - גדול, בינוני, קטן או שזה חסר חשיבות מבחינתך? מבחינתי זה לא משנה. מה שיש לי זה מה שיש לי והתשבוחות או הביקורות לא באמת מעניינות. 13 - גבול שלא האמנת שהנשלט שלך יחצה / גבול שלא האמנת שחצית כנשלט? איכשהו היה לי ביטחון שאקבל את מה שאני רוצה. 14 - אלוהים מתגלה, אתה אדיש לקיומו? לא אדיש. הפוך. אבל זה מעורר כל כך הרבה שאלות שהייתי רוצה שהוא יענה עליהן. חבל שהוא לא קיים. 15 - פיצה או כבד מתוק בתוך לאפה חמה? כבד בלאפה. פיצה זה טעים אבל פחות הקטע שלי. 16 - אהבת חינם נתפסת אצלך כערך חשוב? כן. אבל זה קיים רק בין הורים לילדים. 17 - ז'אנר סדרות אהוב? קומדיה וסרטין מצויירים. 18 - היית מגדיר את עצמך כאדם עם ביטחון עצמי גבוה? בטחון עצמי סביר + 19 - מאכל יהודי אשכנזי אהוב? גפילטעפיש. אבל רק של סבתא. בכללי, פחות אוהב אוכל אשכנזי. 20 - האם למוצא האתני שלך יש חשיבות בעיניך? בעיני אין לו. לאחרים משום מה זה היה חשוב. 21 - אומן אהוב? Iron Maiden 22 - מחשב או טלפון? (נניח שאפשר להשוות זבל כמו טלפון למחשבicon_wink.gif) רוב הזמן אני בטלפון אז הוא מנצח. 23 - תכלס, למה אתה גולש כאן? גיליתי את האתר במקרה ונשאבתי אליו כי זו פלטפורמה ממכרת. בתכלס אם לא הייתי מגלה אותו לא הרבה היה משתנה בחיים שלי. אני לא מתחרט על זה שלא גיליתי אותו קודם. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
WitchFuneral(שולט) • 21 ביוני 2022
KתBO כתב/ה: 1 - עבודת החלומות שלך היא?
המילים עבודה וחלום לא מסתדרות לי באותו משפט. אני מניח שעבודה שהייתה נותנת לי מספיק כסף להתעסק לנצח בתחביבים שלי היא העבודה המועדפת, מה שזה לא יהיה. 2 - איזה פטיש יש לך שהיית מחשב כמוזר? מוזר זה בעיני המתבונן. הייתי מחלק את זה לנפוץ או לא נפוץ. שלי, רובם יחסית נפוצים. 3 - אתאיסט או מאמין? אתאיסט 4 - מעשן או לא? מעשן מעט ירוק לעיתים רחוקות מאוד. 5 - אם היית יכול לבחור להיות אדיש לאהבה, היית בוחר בכך? לא. 6 - מילת הביטחון נזרקה, מה תעשה כשולט / לאיזו תגובה תייחל כנשלט? כמובן אפסיק לסשן, אדבר עם הנשלטת, חיבוק ואביא לה מים \ קפה. כל מה שארגיש שיעלה לה את מצב הרוח כדי שתשתף מה לא היה בסדר. 7 - לאיזה משקל היית רוצה להגיע? טוב לי במשקל שלי שהוא כרגע 116 ק"ג. אני מתאמן קבוע. הכי גבוה שלי היה 123 ק"ג אבל גם בו הרגשתי טוב. אין לי משקל יעד. 8 - סקס בסשנים, באיזו תדירות אם בכלל? אצלי זה די מעורב. בתדירות של פעם ביומיים-שלושה. 9 - אקס שהיית רוצה שיחזור, קיים? מוזמנים לפרט. לא הייתי רוצה שהן יחזרו. אני נשוי חח. אבל אם הייתי חוזר אחורה בזמן, הייתי מתנהג איתן אחרת. פחות שם דגש על זוגיות ואהבה ויותר על כיף הדדי. 10 - חרטה שיש בכם כתוצאה מכך שאתם בדסמ"ים, יש כזאת? אם כן, מהי? הקושי לשלוט על הצורך הזה יכול להיות מדכא מאוד לפעמים. ההבנה שממש לא כולם כאלה זה מתסכל. 11 - כולאים אותך בבית ויש במקלחת רק שמפו של הוואי וכיף, במה תבחר? בכיף (; 12 - גדול, בינוני, קטן או שזה חסר חשיבות מבחינתך? מבחינתי זה לא משנה. מה שיש לי זה מה שיש לי והתשבוחות או הביקורות לא באמת מעניינות. 13 - גבול שלא האמנת שהנשלט שלך יחצה / גבול שלא האמנת שחצית כנשלט? איכשהו היה לי ביטחון שאקבל את מה שאני רוצה. 14 - אלוהים מתגלה, אתה אדיש לקיומו? לא אדיש. הפוך. אבל זה מעורר כל כך הרבה שאלות שהייתי רוצה שהוא יענה עליהן. חבל שהוא לא קיים. 15 - פיצה או כבד מתוק בתוך לאפה חמה? כבד בלאפה. פיצה זה טעים אבל פחות הקטע שלי. 16 - אהבת חינם נתפסת אצלך כערך חשוב? כן. אבל זה קיים רק בין הורים לילדים. 17 - ז'אנר סדרות אהוב? קומדיה וסרטין מצויירים. 18 - היית מגדיר את עצמך כאדם עם ביטחון עצמי גבוה? בטחון עצמי סביר + 19 - מאכל יהודי אשכנזי אהוב? גפילטעפיש. אבל רק של סבתא. בכללי, פחות אוהב אוכל אשכנזי. 20 - האם למוצא האתני שלך יש חשיבות בעיניך? בעיני אין לו. לאחרים משום מה זה היה חשוב. 21 - אומן אהוב? Iron Maiden 22 - מחשב או טלפון? (נניח שאפשר להשוות זבל כמו טלפון למחשבicon_wink.gif) רוב הזמן אני בטלפון אז הוא מנצח. 23 - תכלס, למה אתה גולש כאן? גיליתי את האתר במקרה ונשאבתי אליו כי זו פלטפורמה ממכרת. בתכלס אם לא הייתי מגלה אותו לא הרבה היה משתנה בחיים שלי. אני לא מתחרט על זה שלא גיליתי אותו קודם. חיכיתי לחובבי הגפילטע מי אתם |
|
סקרנית ירוקה |
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
סקרנית ירוקה • 21 ביוני 2022
WitchFuneral כתב/ה: חיכיתי לחובבי הגפילטע מי אתם אנשים שעושים סקס פעם ביומיים-שלושה ומשתמשים בשמפו כיף |
|
Ch(שולטת) |
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
Re: 23 שאלות לגולשים
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
Ch(שולטת) • 21 ביוני 2022
WitchFuneral כתב/ה: אמור להגיע אליי איש מקצוע כדי לתקן את החלונות. בת הזוג שלי ישנה ואני חושב שזה אחלה זמן להכיר אתכם קצת, אז קדימה.
רק מזכיר שלשון זכר פונה לשני המינים. 1 - עבודת החלומות שלך היא? 2 - איזה פטיש יש לך שהיית מחשב כמוזר? 3 - אתאיסט או מאמין? 4 - מעשן או לא? 5 - אם היית יכול לבחור להיות אדיש לאהבה, היית בוחר בכך? 6 - מילת הביטחון נזרקה, מה תעשה כשולט / לאיזו תגובה תייחל כנשלט? 7 - לאיזה משקל היית רוצה להגיע? 8 - סקס בסשנים, באיזו תדירות אם בכלל? 9 - אקס שהיית רוצה שיחזור, קיים? מוזמנים לפרט. 10 - חרטה שיש בכם כתוצאה מכך שאתם בדסמ"ים, יש כזאת? אם כן, מהי? 11 - כולאים אותך בבית ויש במקלחת רק שמפו של הוואי וכיף, במה תבחר? 12 - גדול, בינוני, קטן או שזה חסר חשיבות מבחינתך? 13 - גבול שלא האמנת שהנשלט שלך יחצה / גבול שלא האמנת שחצית כנשלט? 14 - אלוהים מתגלה, אתה אדיש לקיומו? 15 - פיצה או כבד מתוק בתוך לאפה חמה? 16 - אהבת חינם נתפסת אצלך כערך חשוב? 17 - ז'אנר סדרות אהוב? 18 - היית מגדיר את עצמך כאדם עם ביטחון עצמי גבוה? 19 - מאכל יהודי אשכנזי אהוב? 20 - האם למוצא האתני שלך יש חשיבות בעיניך? 21 - אומן אהוב? 22 - מחשב או טלפון? (נניח שאפשר להשוות זבל כמו טלפון למחשב) 23 - תכלס, למה אתה גולש כאן? 1. דיימונדס טרייד מרקטינג. 2.Anal Scat Dominantion 3. אמונה וביטחון 4.Weed is always better 5. לא 6.כלום 7.שטויות 8.No 9.hahah 10. אין .זה מה יש ותודה רבה על מה שיש 11.חצי חצי 12. לא רלוונטי בס.מ. 13. אין כזה דבר 14. איפה היית נשמה ? למה מחבואים ? 15. כבד מתוק 16. כן 17. למשועממים בלבד ( משחקי הכס ) 18. ברוררר 19. סמוקינג פיש 20. הכי הכי 21. דודו פישר 22. באותה המידה 23. לרדת אל העם קצת ✌ |
|
The Reina(שולטת) |
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
The Reina(שולטת) • 21 ביוני 2022
1. כל עולם הביוטי.
2. לא יודעת אם פטיש, אבל יש לי נטייה מוזרה והלתי מוסברת להריח כל דבר, כן גם אוכל לפני שאני טועמת. 3. אתאיסטית. 4. רק פייסלים. 5. לא, אהבה זה דבר מעצים, לוקחים בחשבון מראש שהכל מגיע עם דדליין פשוט. 6. אעצור מייד ואבדוק לשלומו של הנשלט. 7. טוב לי במשקל שאני. 8. לעיתים נדירות. 9. ממש לא עד שניפטרתי מהם?! 😂 10. שמחה להיות מי שאני ולא הייתי משנה דבר! 11. הוואי בתקווה שאני לא אלרגית כי לכיף אני כן, ומי האמיץ לכלוא אותי?! 12. גדול כמובן, בינוני אם זה למעלה מ-20 פחות מזה לא ראוי לחדור אליי! 13. לא חושבת שהיה כזה, בדרך כלל אני צופה מראש הכל. 14. בעיקר אומרת לו כמה העולם הזה הוא בעצם חרא של עולם 15. פיצה של טוני בלבד!, או כבד על האש לבד ללא הלאפה מי צריך לאפה? 16. לגמרי! אנשים צריכים להתחיל להיות יותר סבלניים ואוהבי אדם, כמובן מרחוק (בכל זאת נכה רגשית) 17. אוי יש מלא, מדע בדיוני בעיקר, לאחרונה תקועה על טראש מהסוג הטוב. 18. לגמריי. 19. מה? לא חושבת שיש כזה.. צ׳יפס וסושי לא נחשב.. 20. לא 21. יש הרבה, כרגע בתקופת ozuna קצת. 22. טלפון אין לי זמן למחשב. 23. פלטפורמה מעולה לכתוב כל מה שפאקינג בא לי, וגם כי אני בעצמי סוטה קצת כמו כל הסוטים פה 😇 |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
Re: 23 שאלות לגולשים
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
bondman(נשלט){FLR} • 21 ביוני 2022
WitchFuneral כתב/ה: אמור להגיע אליי איש מקצוע כדי לתקן את החלונות. בת הזוג שלי ישנה ואני חושב שזה אחלה זמן להכיר אתכם קצת, אז קדימה.
רק מזכיר שלשון זכר פונה לשני המינים. 1 - עבודת החלומות שלך היא? נמצא בה 2 - איזה פטיש יש לך שהיית מחשב כמוזר? זיעה בגבול המצח 3 - אתאיסט או מאמין? אתאיסט 4 - מעשן או לא? לא 5 - אם היית יכול לבחור להיות אדיש לאהבה, היית בוחר בכך? לא 6 - מילת הביטחון נזרקה, מה תעשה כשולט / לאיזו תגובה תייחל כנשלט? חובה לכבד את המילה 7 - לאיזה משקל היית רוצה להגיע? 10 קילו פחות 8 - סקס בסשנים, באיזו תדירות אם בכלל? 10 אחוז 9 - אקס שהיית רוצה שיחזור, קיים? מוזמנים לפרט. אין 10 - חרטה שיש בכם כתוצאה מכך שאתם בדסמ"ים, יש כזאת? אם כן, מהי? יש. שלא מסתפק במועט. 11 - כולאים אותך בבית ויש במקלחת רק שמפו של הוואי וכיף, במה תבחר? הוואי 12 - גדול, בינוני, קטן או שזה חסר חשיבות מבחינתך? בינוני 13 - גבול שלא האמנת שהנשלט שלך יחצה / גבול שלא האמנת שחצית כנשלט? 14 - אלוהים מתגלה, אתה אדיש לקיומו? אין כזה 15 - פיצה או כבד מתוק בתוך לאפה חמה? פיצה 16 - אהבת חינם נתפסת אצלך כערך חשוב? כן 17 - ז'אנר סדרות אהוב? מדע בדיוני 18 - היית מגדיר את עצמך כאדם עם ביטחון עצמי גבוה? לא 19 - מאכל יהודי אשכנזי אהוב? רגל קרושה 20 - האם למוצא האתני שלך יש חשיבות בעיניך? לא 21 - אומן אהוב? אביב גדג׳ 22 - מחשב או טלפון? (נניח שאפשר להשוות זבל כמו טלפון למחשב) טלפון 23 - תכלס, למה אתה גולש כאן? מצעמם אוהב סקרים. יההההה |
|
ענןקטן(נשלט) |
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
ענןקטן(נשלט) • 21 ביוני 2022
1. יעוץ. כל הכיף עם אפס מהביוקרטיה והפוליטיקה התוך ארגוני (שזה בדיוק מה שאני עושה עכשיו).
2. נבירה בארונות בגדים של אנשים אחרים. 3. אתאיסט 4. משוחררים 5. ממש לא, למה שמישהו ירצה להיות עדיש לאהבה? 6. עוצר. שליטה עושים באחריות, בהסכמה ואמון 7. לעלות עוד 10 קילו. אך זה לעולם לא יקרה... 8. תמיד 9. קיימת, האהבה האמיתית הראשונה שלי. הייתה תקופה שהיה לנו קשר חברי/יזיזי לא מחייב. אנחנו לא מתאימים כזוג, אבל הסקס תמיד היה מדהים... 10. אין חרטות 11. תלוי בריח 12. גדול 13. סקס לא מוגן ללא הסכמה ובניגוד למה שכן סוכם. הוא יצא מהבית צולע... 14. לא רלוונטי, אין אלוהים 15. מה זה כבד מתוק??? איחסה... 16. כן 17. מד"ב 18. לפעמים כן לפעמים לא 19. המבורגר 20. לא 21. יש המון... במוזיקה הייתי אומר טוב וויטס, בציור איגון שילה 22. טלפון, הטלפון שלי היום יותר חזק ועם יותר אופציות מהמחשב הכי חזק שהיה רק לפני כמה שנים. מחשב זה לחלוטין המאה ה20, הגיע הזמן להתקדם. 23. להכיר אנשים וגם מקום מכבד לשתף מחשבות בכל הקשר לעולם ה BDSM |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
WitchFuneral(שולט) • 21 ביוני 2022
KתBO כתב/ה: 21 - אומן אהוב? Iron Maiden . דה סנדס אוף טיים פור מי אר ראנינג לוו ראנינג לוווווווווווו, יההההההההההההההה |
|