Grey / Green |
לפני שנתיים •
23 ביולי 2022
לפני שנתיים •
23 ביולי 2022
Grey / Green • 23 ביולי 2022
שתי האופציות מרגשות בעיני. פרטנרית לא מנוסה מביאה את המבט הטרי, את ההתרגשויות הראשוניות; פרטנרית מנוסה מביאה רעיונות ומעשים חדשים.
|
|
Kitty frank |
לפני שנתיים •
23 ביולי 2022
לפני שנתיים •
23 ביולי 2022
Kitty frank • 23 ביולי 2022
Grey / Green כתב/ה: שתי האופציות מרגשות בעיני. פרטנרית לא מנוסה מביאה את המבט הטרי, את ההתרגשויות הראשוניות; פרטנרית מנוסה מביאה רעיונות ומעשים חדשים.
ואולי, דווקא המבט הטרי יכול להיות יותר מקורי מאלו שכבר התעצבו ברעיונות המקובלים? |
|
Grey / Green |
לפני שנתיים •
23 ביולי 2022
לפני שנתיים •
23 ביולי 2022
Grey / Green • 23 ביולי 2022
Kitty frank כתב/ה: Grey / Green כתב/ה: שתי האופציות מרגשות בעיני. פרטנרית לא מנוסה מביאה את המבט הטרי, את ההתרגשויות הראשוניות; פרטנרית מנוסה מביאה רעיונות ומעשים חדשים.
ואולי, דווקא המבט הטרי יכול להיות יותר מקורי מאלו שכבר התעצבו ברעיונות המקובלים? גם. אבל רק פרטנרית מנוסה תביא את ה״הנה משהו שניסיתי ועובד״. |
|
morningdew(שולט) |
לפני שנתיים •
23 ביולי 2022
לפני שנתיים •
23 ביולי 2022
morningdew(שולט) • 23 ביולי 2022
Kitty frank כתב/ה: ואולי, דווקא המבט הטרי יכול להיות יותר מקורי מאלו שכבר התעצבו ברעיונות המקובלים? ואולי דווקא המבט הטרי ייאחז בקלישאות החבוטות ודווקא המבט המנוסה ישכיל לפרוץ נתיבים חדשים? (-: למה לטעון לסיבתיות במקום שבו אין אפילו מיתאם? |
|
morningdew(שולט) |
לפני שנתיים •
23 ביולי 2022
לפני שנתיים •
23 ביולי 2022
morningdew(שולט) • 23 ביולי 2022
BizarreMind כתב/ה: ביזאר זה ביזאר, אין דרך "נכונה" לעשות את זה. הסכנה האפשרית שכרוכה בזה היא בלתי נמנעת וזה על אחריותו של המשתמש. לגבי השפלות.. לרוב מי שרוצה שישפילו אותו לא כזה אכפת לו מהביטחון העצמי שלו וככל הנראה הוא כבר עם נזקים נפשיים ברמה מסויימת. ואלו כן דברים פשוטים בגלל שהם לא דורשים ידע מקדים כדי לעשות אותם בניגוד לסשן מחטים או Ballbusting וכו'. כל אחת שיש לה טיפה יצר סדיסטי יכולה להשפיל (ואפילו כאלו שאין להן). כנ"ל לגבי ביזאר. אני באופן אישי לא הייתי נותן לאף אחת שהיא לא אחות מוסמכת להתעסק לי בביצים..או לקחת לי דם. אבל זה אני. כל סדיסט/ית יכולה לתקוע מחט או להתעסק בביצים. אבל צריך ידע, הבנה ואחריות כדי לעשות את זה בצורה *בטוחה*. יש דרך בטוחה לעשות ביזאר. כדאי שתתעמק במקום להתנער מאחריות ולהפיץ דיסאינפורמציה. השפלות הן לא דבר פשוט בגלל. יש דרך בטוחה להשפיל. נדרש אפטר קייר ייחודי לדינמיקה הזו. זה שלנשלט/ת אולי לא אכפת מהבטיחות שלו/שלה רק הופך אותו/אותה לפרטנר/ית מסוכנ/ת. וזה בוודאי לא מסיר מהצד השולט אחריות לבטיחות. ביחסי שליטה האחריות העליונה תמיד תהיה אצל הצד השולט. בדס'מ זה לא פוליטיקה. |
|
שולט בך בכבוד |
לפני שנתיים •
24 ביולי 2022
לפני שנתיים •
24 ביולי 2022
שולט בך בכבוד • 24 ביולי 2022
Shlulit כתב/ה: במבט ראשון אני לרוב פוסלת שולטים ללא ניסיון.
מעדיפה את השולט שלי מנוסה ושיודע בדיוק מה הוא אוהב. יש הבדל בין לרצות ולהעדיף מישהו עם ניסיון, אם נשווה לעולם הונילי נגיד לא בתול. לבין מישהו עם הרבה מאוד ניסיון, נגיד כמו player בעולם הונילי, נראה לי שלזה הכוונה. |
|
Kitty frank |
לפני שנתיים •
24 ביולי 2022
לפני שנתיים •
24 ביולי 2022
Kitty frank • 24 ביולי 2022
morningdew כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: ואולי, דווקא המבט הטרי יכול להיות יותר מקורי מאלו שכבר התעצבו ברעיונות המקובלים? ואולי דווקא המבט הטרי ייאחז בקלישאות החבוטות ודווקא המבט המנוסה ישכיל לפרוץ נתיבים חדשים? (-: למה לטעון לסיבתיות במקום שבו אין אפילו מיתאם? אני לא טוענת לשום סיבתיות, אני סתם מפנטזת על כל האפשרויות שיש בעולם. לא כל חתכ'ת דיון באינטרנט הזה וויכוח (; |
|
-X- |
לפני שנתיים •
24 ביולי 2022
לפני שנתיים •
24 ביולי 2022
-X- • 24 ביולי 2022
נסיון זה חשוב...
ממליצים ימסרו לפי דרישה... (: |
|
ScatNerd |
לפני שנתיים •
24 ביולי 2022
לפני שנתיים •
24 ביולי 2022
ScatNerd • 24 ביולי 2022
morningdew כתב/ה: BizarreMind כתב/ה: ביזאר זה ביזאר, אין דרך "נכונה" לעשות את זה. הסכנה האפשרית שכרוכה בזה היא בלתי נמנעת וזה על אחריותו של המשתמש. לגבי השפלות.. לרוב מי שרוצה שישפילו אותו לא כזה אכפת לו מהביטחון העצמי שלו וככל הנראה הוא כבר עם נזקים נפשיים ברמה מסויימת. ואלו כן דברים פשוטים בגלל שהם לא דורשים ידע מקדים כדי לעשות אותם בניגוד לסשן מחטים או Ballbusting וכו'. כל אחת שיש לה טיפה יצר סדיסטי יכולה להשפיל (ואפילו כאלו שאין להן). כנ"ל לגבי ביזאר. אני באופן אישי לא הייתי נותן לאף אחת שהיא לא אחות מוסמכת להתעסק לי בביצים..או לקחת לי דם. אבל זה אני. יש דרך בטוחה לעשות ביזאר. כדאי שתתעמק במקום להתנער מאחריות ולהפיץ דיסאינפורמציה. השפלות הן לא דבר פשוט בגלל. יש דרך בטוחה להשפיל. נדרש אפטר קייר בוא תלמד את כולנו מהי הדרך ה"בטוחה" לחרבן למישהו בפה. אפטרקייר?? אתה חושב שלמישהו שנותן שישפילו אותו ויעשו לו צרכים בפה אכפת מאפטרקייר? אתה מבין באיזה סוג של אנשים מדובר? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון יול' 24, 2022 8:37 am, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
סקרנית ירוקה |
לפני שנתיים •
24 ביולי 2022
לפני שנתיים •
24 ביולי 2022
סקרנית ירוקה • 24 ביולי 2022
אני כנשלטת חסרת ניסיון (באופן יחסי), אעדיף את השולט שלי מנוסה.
אחד שידע דבר או שניים בחיי הבדסמ שלו ולא אחד שיגלה יחד איתי שאופס, זה בעצם משהו שלא עושים וכדאי אחרת.. גם לגבי אישה, דווקא בגלל שאני מולם לא הייתי עם אישה במצב אינטימי, אעדיף את הפעם הראשונה לעשות עם מישהי שכבר מנוסה ולא אחת שבסטטוס שלי. |
|