nicknose(מתחלף) |
לפני שנתיים •
3 באוג׳ 2022
לפני שנתיים •
3 באוג׳ 2022
nicknose(מתחלף) • 3 באוג׳ 2022
מסכים לגמרי עם Rey. בלי שום קשר לבדסמ, והאם גם היא בעניין, מדובר בשיח מיני לחלוטין ללא שום סימן אמיתי ממנה שהיא מעוניינת בכך.
אחרי שתבין אם היא בכלל בקטע שלך (מאחל לך שכן, נשמע שאתה דלוק עליה, שיהיה בהצלחה והכל!) אבל רק אחרי שאתה יודע את זה, תדע שאתה לא מסתכן מאוד אם תתחיל לדבר איתה על מיניות, ואחרי שכבר התחלתם לפתוח על זה, נסה - בזהירות - לפתוח חלון נוסף. בקיצור, סע לאט. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני שנתיים •
3 באוג׳ 2022
לפני שנתיים •
3 באוג׳ 2022
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 3 באוג׳ 2022
מניסיוני כל עוד זה מדי פעם בקטנה בלי לקרוא לזה בשם או להגדיר את זה מילולית זה אחלה ולא מסוכן.
נהנתי מזה בעבר ולפעמים בהווה וזה יופי של פלפל ליום העבודה. ברגע שאתה אומר לה בשיחה רצינית - קיים הסיכוי שהיא לא בתחום ובסביבה תחרותית כמו מקום עבודה זה יכול להפוך לכתם שקשה מאוד לנקות ולהיגמר ממש רע. נ.ב ראית את הסרט אהבה ואזיקים? זה קשור לשליטה במקום העבודה וכתבתי עליו בבלוג שלי ושם זה נגמר אחרת ואופטימי דווקא https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=84&postid=1263474 |
|
הוא(שולט) |
לפני שנתיים •
3 באוג׳ 2022
לפני שנתיים •
3 באוג׳ 2022
הוא(שולט) • 3 באוג׳ 2022
אל תאכל איפה שאתה מחרבן ואל תזיין איפה שאתה עובד
זקן סיני מקזבלנקה ידע אישי אינציקלופדיה עיברית |
|
Aristotle(נשלט) |
לפני שנתיים •
3 באוג׳ 2022
לפני שנתיים •
3 באוג׳ 2022
Aristotle(נשלט) • 3 באוג׳ 2022
לא לא לא לא, פשוט לא.
|
|
Arminius(נשלט) |
לפני שנתיים •
3 באוג׳ 2022
לפני שנתיים •
3 באוג׳ 2022
Arminius(נשלט) • 3 באוג׳ 2022
עבודה לחוד ושליטה/מין לחוד. אל תתבלבל לגבי הדינמיקות שלך במקום עבודה, כי זה באמת יכול לפגוע בך ובאנשים שאין להם שום קשר לזה
|
|
ed |
לפני שנתיים •
3 באוג׳ 2022
לפני שנתיים •
3 באוג׳ 2022
ed • 3 באוג׳ 2022
תודה רבה לכולם❤️
הכל בראש... בינתיים טוב לנו כך שאני ללא מילים ומנגינות עבד כנוע ב"ארון" היא שולטת שמפעילה אותי....ומרוצה מהעבודה ומהקפה 😉...שאני למדתי להכין. ניזהר מכל מילה... רק עקיצות קטנות ומבדחות ☺️ מטובלות בשפת השליטה כאן נשמע רציני למלכה,בעולם המקביל גורם לחיוך רחב . ניזהר מאוד שלא להיכנס לנושא לעומק... |
|