האקסלי(נשלט) |
לפני שנתיים •
20 באוג׳ 2022
לפתח מודעות עצמית, ולמשוך אנשים אל תוך חייך
לפני שנתיים •
20 באוג׳ 2022
האקסלי(נשלט) • 20 באוג׳ 2022
אז בין אם מדברים על החיים שלי במובן של להכיר אנשים ולהסתובב איתם, למערכות יחסים ודייטים, למערכות יחסים עם דינמיקת שליטה,
אני יודע שאני צריך לשפר את הדרך שבה אני עושה דברים. ספרי עזרה עצמית להמונים זה צעד טוב, אני מניח, אבל תמיד יכולים להיות עוד. לפעמים אני חושב שדווקא להעלות את הנושא רק פוגע, כי זה כאילו שאני עושה פה שוב ושוב פרסומת "שימו לב, בחור מעל גיל 40 ופחות מאופס על עצמו מהחתיך הבן 25 ששלח לך כרגע הודעה באדומה. תברחי! נוסי על חייך!!!". אבל לשבת ולשתוק גם לא יעזור לי, אז אני כאן, ממשיך לדבר. אמרתי פה בעבר שאני בעיקר מסתמך על אפליקציות, אבל הן רק לוקחות אותך עד גבול מסויים, כמו למצוא את עצמך בבית קפה או מסעדה עם מישהי שאתה מכיר רק דרך התכתבויות. אחת העצות שקיבלתי היא קודם כל למצוא חברים טובים ורק אז לנסות למצוא זוגיות, אבל בהרבה מובנים אני חושב שזה דווקא הרבה יותר קשה. כמו לבקש ממך ללמוד לשחות את כל האוקיינוס כדי שתהיה מוכן פיזית ונפשית להיכנס לבריכה. איכשהו נראה לי הרבה יותר הגיוני ליצור קשר עם מישהי כששניכם מחפשים דבר גדול וחשוב וערכים משותפים שיהוו דבק ביניכם, מאשר ליצור קשר עם מישהו שהקשר בינינו הוא שאנחנו באותו איזור ושנינו אנשים זרים שחולקים עניין באותה תוכנית טלוויזיה. או במקרה יושבים באותו איזור כללי של עמדות מחשב. בנוסף אני אף פעם לא יודע מתי בסדר או לא בסדר ליצור קשר מחדש עם מישהי שכבר התנתק ביני לבינה הקשר. האם אני צריך לקבל שהייתה סיבה לכך ולעזוב אותה בשקט כדי לא להיות עלוקה? או להפסיק להיות פחדן שפשוט מתנתק מאנשים ולא מנסה להחיות קשרים חמים שיכולים להוביל למשהו? ולפעמים אני תוהה האם בכלל אני לא מציאותי. כי כל מי שאני מגשש אחריה היא או אל הורית, או עם ילדים, או מתנגדת למונוגמיה. אני רגיל לעולם שבו רווק בלי ילדים פוגש רווקה בלי ילדים. הם מנהלים רומן סוער, ומקימים משפחה בצורה הכי מסורתית וכיפית של יצירת תינוקות. וכמובן שזה נחמד אם מעבר לערכים המשותפים ולאהבה המשותפת שיש ביניהם, ושהם חולקים למשפחתם, יש להם גם את אותם תחומי עניין במיטה ומחוצה לה. בין אם שניהם מאוד אוהבים תנוחה מיסיונרית, או ששניהם אוהבים אזיקים, קולרים, ופקודות. בין אם שניהם אוהבים פנטזיות מיניות שנמצאות חבויות בין כותלי חדר המיטות, ואין ששניהם אוהבים פנטזיות שגולשות אל תוך המציאות בצורה של דברים פיזיים ומנטליים שקורים בעולם החיצון אך נשמרים בסוד מפניו. איכשהו מה שחשבתי בעבר שהוא הכי ריאליסטי הופך לנדיר. |
|