My body for you(מתחלף) |
לפני שנתיים •
21 באוג׳ 2022
שאלה לשולטות טוטאליות וקיום יחסים
לפני שנתיים •
21 באוג׳ 2022
My body for you(מתחלף) • 21 באוג׳ 2022
שאלה אמיתית לשולטות שמוכנות לשתף ולייעץ
גם נשלטים מוזמנים לענות אשמח לשמוע נשלט נדרש להיות טוטלי כלפי השולטת שלו דרישה לגיטימית של כל אישה שחפצה בקשר אבל עם תנאי ברור ללא קיום יחסים שגם דבר נפוץ מאוד בקרב רוב השולטות קיום יחסים הינו צורך בסיסי של שתי המינים בצד של שולט ונשלטת לרוב השולט מזדיין עם הנשלטת שלו בצד של נשלט ושולטת כאילו נדרש מאיתנו להתנזר מקיום יחסים יש לי את הצורך העז לכאב ולשליטה מי שראה אותי לאחרונה ראה בפומביות כמה אני נהנה מזה השולטת האחרונה שהסתיים לנו הקשר מסיבות אחרות לא מנעה ממני זאת עם נשים אחרות (העיקר שלא יהיו שולטות) ואפילו הפתיעה אותי להזדיין עם אשה אחרת ביוזמתה מי שראה יודע אני מגיע מעולם של פוליאמוריה שאפשרי לקיים קשרים במקביל אבל איך אפשר להכיר מישהי שולטת שדורשת טוטאליות ולהתנזר מסקס איך זה אפשרי ושפוי הבקשה הזו לא מתלונן פשוט מנסה להבין איך |
|
מלישס(סדיסטית) |
לפני שנתיים •
21 באוג׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוג׳ 2022
מלישס(סדיסטית) • 21 באוג׳ 2022
בידיוק ניהלתי שיחה על כך עם שולט שמצפה לטוטאליות מהסאב .
אני לא מתחברת לגישה הזו בכלל. אני מרשה לנשלט שלי לקיים יחסים עם אחרות ואפילו מעודדת אותו לכך. מבחינתי למנוע מימנו לקיים יחסים כשאני עצמי מקיימת נראה לי הזוי. הדבר היחיד זה שאני לא מרשה לו שולטת נוספת. דבר שגם אני לא צרכה להגיד כי הוא עצמו בוחר בי בכל פעם מחדש. בכל אופן , אני באופן אישי לא מתחברת לגישה הזו. לדעתי זה מה שיגרום לנשלט להיכנס למקומות לא טובים עם עצמו. הרי ששליטה צרכה להיות דבר שטוב ונעים ל2 הצדדים. אינני מעוניינת שהנשלט שלי יהיה עצוב וממורמר. |
|
מתוקיי(אחר) |
לפני שנתיים •
21 באוג׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוג׳ 2022
מתוקיי(אחר) • 21 באוג׳ 2022
לא שמאוד רלוונטי אבל הפורום הלא נכון..
לגבי התוכן אנשים הם שונים זה מזה גם בזה . (לא מדבר על עצמי, באופן כללי) נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון אוג' 21, 2022 4:05 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
מלישס(סדיסטית) |
לפני שנתיים •
21 באוג׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוג׳ 2022
מלישס(סדיסטית) • 21 באוג׳ 2022
ועוד דבר. סקס זה דבר טבעי.
אם הנשלט ואני לא בזוגיות מונוגמית אני לא רואה סיבה למנוע מימנו הנאות . במיוחד כשאני עצמי לא מונוגמית..נראה לי הזוי ולא מתאים..אבל שוב , זו דעתי בלבד. |
|