סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

"המרת" בן.ת זוג ונילי.ת לקינק, אפשרי?

spanking man
לפני שנתיים • 22 באוג׳ 2022
spanking man • 22 באוג׳ 2022
לא
Tallario
Tallario • 22 באוג׳ 2022
לא בטוח שזה יעבוד כמו שהיית רוצה אבל אני חושב שעדיף לבחור בחשיפה אורגנית לדינמיקות או פעולות מסויימות על פני המרה קונספטואלית לרעיון של קינק/בדס״מ.
מניח שכבר יש לו בראש סט של תגובות רגשיות לקונספט כמו שהוא תופס אותו, אבל לא בהכרח יש לו היכרות או רגשות מלווים לחוויות בפועל.
דוגמה מפגרת להמחשה, יכול להיות שאם תבקשי ממנו לתפוס לך בשיער, בצורה שעולה טבעית מהסיטואציה, הוא יגלה שהוא אוהב את זה ופשוט לא נחשף לזה בקונטקסט מעורר ובטוח לפני זה…באותו זמן ששיחה על הרעיון והמשמעות של תפיסה בשיער היתה מרתיע אותו ומתחברת לו לקונוטציות שליליות. יש עוד המון דרכים ודוגמאות להוציא את זה לפועל.
עם זאת, כמו שאמרו לפניי- אי אפשר לדעת אם תאהבי ותהיי מסופקת מהתוצאה וגם חשוב לשים לב ולהבדיל בין הסכמה מתוך ריצוי לבין רצון אמיתי שמתעורר מבפנים.
Ame
Ame
Ame • 22 באוג׳ 2022
אצלי זה עבד..הכרתי את הבן זוג כשהיה ונילי לחלוטין וחשפתי אותו לעולם הקינק לאט לאט.
דרש המון סבלנות(מצידי) ותקשורת.
אור קטן באפילה​(נשלטת)
לפני שנתיים • 23 באוג׳ 2022
Ame כתב/ה:
אצלי זה עבד..הכרתי את הבן זוג כשהיה ונילי לחלוטין וחשפתי אותו לעולם הקינק לאט לאט.

מה עשית/אמרת?
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 23 באוג׳ 2022
שיחות אינטימיות על פנטזיות ותקשורת פתוחה יכולות לעזור.

מה שבטוח הוא שבגלל הסטיגמות והסטיריאוטיפים שימוש במונחים כמו בדסמ עלולים להרחיק.

וצריכים להיות פתוחים לאפשרות שעד כמה שהשותפ.ה נעימים ונחמדים ואהובים, יתכן שבדסמ איננו משהו שיכול להיות חלק מהם.
Ame
Ame
Ame • 23 באוג׳ 2022
Or-Light Me Up כתב/ה:
Ame כתב/ה:

מה עשית/אמרת?

מוזמנת לקשקש על זה בפרטי
Good-Girl​(נשלטת)
לפני שנתיים • 25 באוג׳ 2022
Good-Girl​(נשלטת) • 25 באוג׳ 2022
כן כן כן!
בהחלט אפשרי
כל מערכות היחסים שלי בעבר היו של ריצוי מולי, נהייתי בדסמית בגיל 25 בערך ואני הוצאתי צד בדסמי ו סאדיסטי אצל מישהו שלא היה כך.
כתבתי על זה -
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=148213&postid=1298669
נופת​(נשלטת)
נופת​(נשלטת) • 25 באוג׳ 2022
מהנסיון שלי - פשוט ובעדינות.. לזרוק מידי פעם דברים באוויר ולראות מה כן ומה לא
אליפסה​(שולטת)
אליפסה​(שולטת) • 25 באוג׳ 2022
אני אחזור, בדרכי, על מה שכבר נכתב כאן.

אני מאמינה שנסיונות הדדיים לשנות זה את זה הם הרסניים בתוך קשר. וכך גם נסיונות ריצוי מוגזמים. קשר טוב מתקיים בין זוג שאוהב זה את זו. לא בין זוג שמקווה שיוכלו לשנות זה את זו למשהו שהם אוהבים. נשמע מובן מאליו, אבל מנסיוני זה רחוק מלהיות מובן מאליו. לכן המרה נשמעת לי כמו מתכון לטינה ותסכולים. את לא אמורה להמיר אותו לבדס"מ בדיוק כפי שהוא לא אמור להמיר אותך לוניל.

יחד עם זאת אני מאמינה שקשר בריא ואוהב הוא קשר שצומח ומתפתח. בתוך קשר כזה קיים רצון למימוש משותף, ואנשים עושים זה למען זו בלב שלם. הסיפוק של בן זוגי חשוב לי והוא חלק ממשי מהסיפוק שלי. לכן, בוודאי שלשתף ולבקש. כל עוד זה הדדי ויש גם הקשבה והכלה של הצד השני.

אני מציעה להתייחס לבדס"מ בפשטות ולא כאל צורת קיום עילאית. פשוט לעשות ולהתנסות בדברים כמו שכל זוג עושה. פחות להתפלסף, ולא לדבר גבוה על בדס"מ. להיות קונקרטיים, ליזום את מה שאת רוצה ולנסות לצבור חוויות חיוביות.

אני נפתחתי לשליטה ע"י בן הזוג שלי. מהר מאוד הרגשתי שהשליטה טובה לי ונכונה לי. היום איני רואה את עצמי מוותרת עליה. מהבחינה הזו אולי היה לנו מזל. ועדיין, זה היה תהליך הדרגתי וסבלני. לא הכל הלך חלק. בדיעבד אני יכולה לשתף שהרגעים הכי קשים היו אלו שבהם הרגשתי שאני "לא מספקת את הסחורה", ושאני לא שולטת בו "כמו שצריך". ככל שניסיתי לרצות יותר ולהיות איזושהי שולטת שאני לא, כך הרגשתי מתעבת את העולם הזה ורוצה להתרחק ממנו. רק כשהוא הרפה מהפנטזיות המאוד מדויקות שלו ביחס לאיך אני צריכה לשלוט בו, והתחלנו לבנות את קשר שלנו, הרגשתי שאני מתחברת, ממש מתחברת, לשליטה. אני חושבת שבשביל להכניס אותו לבדס"מ את צריכה לקחת בחשבון שזה הולך להיות בדס"מ שונה מזה שאת אולי מפנטזת עליו כרגע.