Menta(שולטת) |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
סיבות לאי המשכיות
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
Menta(שולטת) • 8 בספט׳ 2022
שאלה לנשלטים בעיקר, ולשולטות גם.
אחרי מפגש ראשון, בהנחה ששני הצדדים הביעו רצון בקשר ולא במפגש חד פעמי, אם החלטתם שאתם לא רוצים מפגש נוסף או המשך קשר, מדוע החלטתם זאת? שתי סיבות שאני מצליחה לחשוב עליהן: חוסר משיכה פיזית חווייה מאכזבת או פושרת מבחינה בדס"מית בטוח יש עוד. האם הפקתם לקחים וניסיתם לדייק יותר מבחינת פרמטרים בהיכרות הבאה? למשל, לא להתגמש על מראה, לבקש תמונות, או לתאם ציפיות לגבי מהלך המפגש? |
|
טלי35(שולטת) |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
טלי35(שולטת) • 8 בספט׳ 2022
אכזבה.
לא במובן של מראה חיצוני (אם כי כמובן יכול להיות) אלא לגלות התנהגות או התנהלות שמורידה. זה יכול לגמרי לגרום לי לא לרצות להמשיך |
|
נימרייה(שולטת){sub num} |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
נימרייה(שולטת){sub num} • 8 בספט׳ 2022
סיבה נוספת היא שקרים או חוסר אמירת האמת כולה, משהו שיכול להתגלות בפגישה.
הייתי אומרת גם אופי או וויב, למשל מישהו שלא מצליח לנהל שיחה זורמת לא עושה חשק למפגש חוזר. בכללי יש אנשים שפשוט לא נעים בחברתם. והדרך לצמצם מקרים כאלו היא לדעתי היא לדבר לפני שנפגשים. ולא התכתבות פה באתר, אלה התכתבויות לאורך כמה ימים, שיחות טלפון, ובגדול להשקיע פרק זמן מסויים להכיר את האדם יותר טוב לפני שנפגשים. למרות שזה לא מונע את עניין החוסר כנות אבל במידה מסויימת לדעתי זה עוזר לסנן עוד אחוז מסויים של אנשים. |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
shirazbar(שולטת) • 8 בספט׳ 2022
הבסיס זה כימיה ומשיכה מינית ואת זה אני בודקת במפגש ראשון.
אם לא הרגשתי צורך לגעת בו או שלא חשתי ההתרגשות שלו ממני, רצון חזק שלו בשליטה שלי, לא יהיה מפגש שני. וגם כמובן חוסר התאמה מבחינת שליטה.. זאת בדיוק הסיבה שאני מקשה, אפילו אם ממש בא לי על מישהו אני דוחה את המפגש לשלב שהצלחתי להבין עד כמה הוא מוכן להתמסר, גבולות, איך הוא רואה שליטה. תקשורת רציפה וטובה. אני משקיעה זמן כדי להכיר אותו, מתחרמנת ממנו מרחוק. אני צריכה להרגיש שאני רוצה להיות "נוכחת" ביומו. אם רוב השיחות הם רק מה יקרה בסשן, כדאי לוותר. היו מקרים לא מעטים של התכתבות רצינית של כמה שבועות שהחלטתי שזה לא יחזיק יותר מפעם אחת ולא נפגשתי ( או כי זה מה שהוא מחפש למרות שלא אומר מפורשות, או שאני יודעת שגם אחרי המפגש זה לא יתרומם למשהו עמוק יותר). אחרי כל זה עדיין יכול להיות מפגש שזה לא ירגיש זה, בלי הסבר.. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
bondman(נשלט){FLR} • 8 בספט׳ 2022
חוסר בבגרות ובאינטליגנציה רגשית.
|
|
כמהת-יער{גיקית שמנה} |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
כמהת-יער{גיקית שמנה} • 8 בספט׳ 2022
אצלי לעיתים קרובות זה לא משהו מודגש או מוגדר כמו אי-משיכה מינית מבחינת מראה או התנהגות. זה דווקא מפגש שנגמר בתחושת meh
לא מיוחד, לא מרגש. לא משהו שאתאפר במיוחד בשבילו, שאתלבש במיוחד, שאפנה זמן ואסע חצי ארץ עבורו. וזה לאו דווקא האדם, האדם יכול להיות סבבה לגמרי, פשוט לא כזה שלחץ לי, או שלחצתי לו, על הנקודות הנכונות. בדרך כלל התחושה היא גם הדדית, לדעתי. יותר מזה, אם נפגשנו ולאחר מכן הרגשתי שאין יותר צורך לתקשר ברמת השיחה (אלא רק לעשות- סשן, או משהו אחר), אז בדרך כלל אני מוותרת. מי שלא יכול לדבר איתי, אלא רק לעשות איתי, לא מאוד מעניין אותי. |
|
אליפסה(שולטת) |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
אליפסה(שולטת) • 8 בספט׳ 2022
מעולם לא הייתי מקובעת על דוגמן, גאון, או סטנדאפיספ. אבל אם היה מתברר שהוא לא מושך בצורה מיוחדת, דביל גמור, נטול חוש הומור, לא מתקשר, לא זורם, כוחני, או לא אמין... אז לא הייתי נפגשת שוב. בעצם כל דבר שאין לו תקנה ואי אפשר לגשר עליו. אני משערת שרשימת הדברים האלו היא אינסופית.
גם אם הוא עובר מכל הבחינות האלו, אבל אין וייב טוב, ואין איזשהו ניצוץ, לא הייתי ממשיכה. דווקא מבחינת השליטה, קשה לי לדמיין משהו שעולה כבר בפגישה הראשונה וגורם לי לחתוך. |
|
גמלנמר |
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
גמלנמר • 9 בספט׳ 2022
אני שם דגש ליציבות נפשית ועניין הדדי. אם אני מרגיש חוסר יציבות, אני לא מעוניין להחמיר את המצב, לא משנה כמה מושכת ומענינת היא. בטיחות ויציבות קודמות לכל. שלה ושלי. אם עברנו את המשוכה הזו, היה סשן ושנינו מרגישים טוב לגביו, יהיה המשך.
|
|
זוג פלוס(שולטת) |
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
זוג פלוס(שולטת) • 9 בספט׳ 2022
המראה החיצוני הוא משהו שמתברר עוד לפני המפגש ובד"כ הוא גם לא איזשהו חסם.
אז מה שנותר הוא אכזבה מהסשן עצמו. כמעט תמיד אלו פערים שלא ניתן לגשר עליהם או להתעלם מהם שיש בין הצדדים למרות שלכאורה הכל ברור מראש. הפערים יכולים לנבוע ממגוון רחב של דברים כפי שכבר נכתב פה: החל מאמינות דרך חוסר תקשורת וכלה בנסיונות להשיג דברים שלא יקבל. מבחינתי זה עוד משהו ללמוד ממנו ולבחור טוב יותר להבא. |
|
Quark{ אישתי} |
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
Quark{ אישתי} • 9 בספט׳ 2022
ה״חשמל״ הוא מה שיכול לגרום לי להיקשר לשנים או לחתוך אחרי הפעם הראשונה.
זה ענייו של חיבור - בעיקר נפשי, הגוף יכול לסבול הכל חוץ משעמום - סשן ראשון אפילו אם לא היה מאה אחוז ניתן לתיקון אם יש כבר יחסי כוחות ופתיחות - בכבוד אני יודע גם לבקש - ולפעמים לזכות... מראה חיצוני באופן מאד ברור הוא לא העיקר עם שולטת מבחינתי. הנכונה תמיד תדליק אותי - זה ב״כח״ שיש לה. קרה לי פעם אחת בחיים שנגעלתי מאד מריח הרגליים של מישהי (כתבתי על זה כאן פעם) ולא חזרתי אחרי זה יותר. חוץ מאותה פעם אחת - המעט ששלטו בי לאורך השנים תמיד שלטו בי עוד לפני ההצלפה הראשונה גם אם הן לא הרגישו את זה מהתחלה. |
|