אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פניה לשולטת

מלישס​(סדיסטית)
לפני שנתיים • 9 בספט׳ 2022
מלישס​(סדיסטית) • 9 בספט׳ 2022
קודם כל שההודעה תהיה מנוסחת בצורה מנומסת,מכבדת ונעימה.
שנית, הצג את עצמך.
תסביר למה פנית.
בלי תוכן מיני. בלי הערות בוטות.
פשוט לשמור על שיח מכבד ולזכור שמעבר לזה שהיא שולטת , היא גם בן אדם ולא כלי למימוש פנטזיות
WitchFuneral​(שולט)
WitchFuneral​(שולט) • 9 בספט׳ 2022
עבודת אלילות כתב/ה:
מל(ק)ה כתב/ה:
זה כבר טבעי אצלך אבל אתה לא שם לב שאתה מושא ללעג פה?
אתה מנסה לשדרמשהו שאתה לא וזה כל כך בולט שזה עצוב.
אתה יכול להמשיך בשלך הרבה או קצת.

את לא רואה? מצאנו את אביר האור, לא התגעגעת?

תודה, אני באמת מדהים ביותר.
WitchFuneral​(שולט)
מלישס כתב/ה:
קודם כל שההודעה תהיה מנוסחת בצורה מנומסת,מכבדת ונעימה.
שנית, הצג את עצמך.
תסביר למה פנית.
בלי תוכן מיני. בלי הערות בוטות.
פשוט לשמור על שיח מכבד ולזכור שמעבר לזה שהיא שולטת , היא גם בן אדם ולא כלי למימוש פנטזיות

מלישס, לדבר בצורה מכבדת כלפי אדם שזה עתה הכרת ואתה מוצא חן בעיניו זה לא הבסיס של הבסיס? עזבי שנייה את כל ה-weirdos שפשוט יקללו אותך או יתחילו להתבכיין כשתגידי להם "לא", אני מדבר איתך על אנשים נורמאלים יחסית.

אני די בטוח שהוא רוצה לדעת איך למצוא חן בעיניי נשים ומה הן רוצות לקרוא. הוא רוצה לדעת מה הוא צריך לכתוב בפרטי כדי ששולטות ישימו לב אליו, לרוב הגברים זה לא דבר שהוא מובן מאליו. לדעתי כמובן זה בכלל לא תלוי רק בהודעה אחת אלא בתדמית שאתה צריך לייצר לעצמך כי נשים כמעט תמיד לא באות בגישה כדוגמת "יש זין, יש חור - תחבר", אבל זה נושא אחר.

באופן כללי, אם השאלה שלו היא נטו רק "איך לפנות לבחורה" ולא "איך למשוך אותה", אז אני הייתי לרוב מוותר על ההסברים וההצגות. אם אתה עושה פיקאפ במציאות, בטח - תציג את השם שלך ואולי עוד משהו שולי (גם לא בצורה של רשימת קניות), אבל סתם בהודעה? פה זה כבר עניין של קסם אישי, לדעתי אפילו אפשר סתם לפתוח הודעה בבדיחה עם קונטקסט למשהו שמי שאתה פונה אליה כתבה בבלוג שלה למשל, ההסברים יכולים להגיע אחר כך. באופן כללי, אני לא מתחבר לגישה של רשימת מטלות - היי, אני X, אני רוצה להכיר אותך בשביל Y ומצאת חן בעיניי בגלל Z, זה יבש רצח. כדי ששיחה טובה תתפתח אתה צריך מזל / חיבור טוב ספציפית עם האדם אליו אתה פונה / שיהיה לפחות אדם אחד בתוך השיחה שהוא איש שיחה אקטיבי שיודע להזיז בני אדם ממקום למקום. אם אתה איש שיחה אקטיבי זה המצב הטוב ביותר, ורוב האנשים לא ניחנו ביכולת הזאת שכן הם לרוב פסיביים - מחכים לראות משהו ואז מגיבים בהתאם למה שהם ראו.

אני לא תוקף אותך חלילה, אני פשוט באמת מנסה להבין אם את חושבת שמה שכתבת לו זה יעיל או שהצלחה עם בחורות זה משהו שדורש דברים אחרים.
Mary Jane
Mary Jane • 9 בספט׳ 2022
אני גם אתייחס לתשובה מהזווית של איך למשוך אישה, ולא רק איך לפנות. מסכימה עם הגישה שצוינה קודם, לפיה עדיף באתר הזה לפרוש רשת ולחכות שהדגים יקפצו פנימה, על פני כל דבר אחר. זה הכי יעיל. זה אומר לנהל בלוג אטרקטיבי, במילים, בתמונות, להגיב בפורום לעניין, וכו.

באשר לפניה יזומה, פניה ל״שולטת״ היא ראשית פניה לאישה. פניה ישירה תוך ציון מה אתה מחפש - לטעמי פחות מתאים, בייחוד אם זה כולל פירוט של סטיותיך המיניות שהן בפירוש לא רלוונטיות לכלום בפניה ראשונה. כי זה פשוט לא מעניין ולא עושה חשק מיוחד לענות ולהגשים לך, כשאתה דג אחד מבין רבים, בעוד האישה מחפשת את הדג הכי גדול ומוצלח שביכולתה ללכוד.

גם כאן אני מתחברת לגישה של קודמי - כשמתחילים עם מישהי, פה או בכל מקום אחר, צריך לדעת להקסים, וצריך לדעת לנהל סמול טוק שאינו פונה מיד לכיבוש היעד או המטרה, משהו שיש ביכולתו לאותת ולו במעט על החיבור הנשגב שכולן מחפשות, על ביטחון עצמי, עולם תוכן, אישיות, ייחוד. הכי טוב באמצעות הומור או דרך קלילה אחרת, הערה אגבית, הבעת עניין בהמשך למשהו שנאמר או נכתב על ידה, וכו. זה נשמע קשה אבל למעשה זה די פשוט. וזה דורש ללמוד את אמנות הפיתוי ולא אמנות פיתוי ״שולטות״ (:

אליי פונים לתיבת ההודעות בדר״כ בצורה הגנרית הזו:
״בוקר טוב״ / ״היי אשמח להכיר״ / ״מה שלומך?״

אני חייבת להודות שזה לא משהו שגורם לי להשיב למי מהפונים. זה גורם לי לחשוב נו, יופי שתשמח להכיר, אבל למה שאשמח לענות? למי יש כוח להגיב לפרופילים ריקים ולאלמונים עם כל ה״בוקר טוב״ ״ערב טוב״ הזה, שברור שלא כוונו אליי ספציפית, אלא נשלחו בשיטת מצליח לעשרות.

להתחיל עם זרה בבר, במסיבה או במרחב ציבורי זה שונה, כי אפשר להתרשם מכל כך הרבה דברים אחרים ואפשר לאמוד בעיניים את התועלת ומידת העניין (; עם זאת, היסודות דומים. לפנות פנים מול פנים ולציין במשפט הפתיחה מי אתה ומה אתה מחפש זה פשוט לא זה. ראשית צריך לקשור את הקשר האנושי, להעלות חיוך, להחניף ליופיה וזוהרה הייחודי שפשוט לא ניתן, לא ניתן להתעלם ממנו… כאלה דברים, שמייצרים התרגשות כלשהי, אם מחמת הפוטנציאל הגלום ואם בשל השיקוף המחמיא.

על כל פנים, בהצלחה 🌻
WitchFuneral​(שולט)
Mary Jane כתב/ה:
אני גם אתייחס לתשובה מהזווית של איך למשוך אישה, ולא רק איך לפנות. מסכימה עם הגישה שצוינה קודם, לפיה עדיף באתר הזה לפרוש רשת ולחכות שהדגים יקפצו פנימה, על פני כל דבר אחר. זה הכי יעיל. זה אומר לנהל בלוג אטרקטיבי, במילים, בתמונות, להגיב בפורום לעניין, וכו.

באשר לפניה יזומה, פניה ל״שולטת״ היא ראשית פניה לאישה. פניה ישירה תוך ציון מה אתה מחפש - לטעמי פחות מתאים, בייחוד אם זה כולל פירוט של סטיותיך המיניות שהן בפירוש לא רלוונטיות לכלום בפניה ראשונה. כי זה פשוט לא מעניין ולא עושה חשק מיוחד לענות ולהגשים לך, כשאתה דג אחד מבין רבים, בעוד האישה מחפשת את הדג הכי גדול ומוצלח שביכולתה ללכוד.

גם כאן אני מתחברת לגישה של קודמי - כשמתחילים עם מישהי, פה או בכל מקום אחר, צריך לדעת להקסים, וצריך לדעת לנהל סמול טוק שאינו פונה מיד לכיבוש היעד או המטרה, משהו שיש ביכולתו לאותת ולו במעט על החיבור הנשגב שכולן מחפשות, על ביטחון עצמי, עולם תוכן, אישיות, ייחוד. הכי טוב באמצעות הומור או דרך קלילה אחרת, הערה אגבית, הבעת עניין בהמשך למשהו שנאמר או נכתב על ידה, וכו. זה נשמע קשה אבל למעשה זה די פשוט. וזה דורש ללמוד את אמנות הפיתוי ולא אמנות פיתוי ״שולטות״ (:

אליי פונים לתיבת ההודעות בדר״כ בצורה הגנרית הזו:
״בוקר טוב״ / ״היי אשמח להכיר״ / ״מה שלומך?״

אני חייבת להודות שזה לא משהו שגורם לי להשיב למי מהפונים. זה גורם לי לחשוב נו, יופי שתשמח להכיר, אבל למה שאשמח לענות? למי יש כוח להגיב לפרופילים ריקים ולאלמונים עם כל ה״בוקר טוב״ ״ערב טוב״ הזה, שברור שלא כוונו אליי ספציפית, אלא נשלחו בשיטת מצליח לעשרות.

להתחיל עם זרה בבר, במסיבה או במרחב ציבורי זה שונה, כי אפשר להתרשם מכל כך הרבה דברים אחרים ואפשר לאמוד בעיניים את התועלת ומידת העניין (; עם זאת, היסודות דומים. לפנות פנים מול פנים ולציין במשפט הפתיחה מי אתה ומה אתה מחפש זה פשוט לא זה. ראשית צריך לקשור את הקשר האנושי, להעלות חיוך, להחניף ליופיה וזוהרה הייחודי שפשוט לא ניתן, לא ניתן להתעלם ממנו… כאלה דברים, שמייצרים התרגשות כלשהי, אם מחמת הפוטנציאל הגלום ואם בשל השיקוף המחמיא.

על כל פנים, בהצלחה 🌻

במצבי תודעה מסוימים אני אוהב להמשיך אנלוגיות מעבר למה שצריך, נזכרתי שזה מה שעלה בי בעבר -
אני גם אחד שזורק רשת עם מרווחים גדולים כדי לתפוס דגים שמנים וטובים ולטאטא את כל מה שאיני חושק בו.
אני פשוט חושב על הדברים האלה בדיעבד וזה הורג אותי.
shirazbar​(שולטת)
לפני שנתיים • 10 בספט׳ 2022
shirazbar​(שולטת) • 10 בספט׳ 2022
אוכל לדבר רק מניסיוני: מה שהכי עבד אצלי זה או הודעה אישית מלאת רגש שבוססה על קריאה של הבלוג והפרופיל תוך דגש על מה שחשוב לי. כלומר, אדם שהשקיע זמן, קרא אותי, חשב מה לכתוב לי, ריגש אותי..

הדרך השנייה והשטחית; מראה חיצוני
בין אם צורפה תמונה ובין אם תיאור מרשים.
*כן מה לעשות זה גם מעורר.

הדרך השלישית; מודה חחח התעקשות ונחישות. גם אחד שנחסם וחזר בכמה פרופילים רק כדי לקבל מינימום הזדמנות.
הצליח לבסוף לעורר בי.

אני משתדלת לפחות להשיב ולסרב בנימוס. כי זה המינימום שהייתי מבקשת לעצמי.

לגבי פניה יזומה שלי; פניתי רק פעמיים בכל שהותי כאן. שניהם בשל הבלוג.

חדי עין יכולים להבין ברצון שלי לאינטראקציה ואם לא הבחין אז עדיף שיישאר כך.
Leaker​(נשלט)
לפני שנתיים • 11 בספט׳ 2022
Leaker​(נשלט) • 11 בספט׳ 2022
איש חכם פעם אמר שתזמון זה עניין של טיימינג.
כשאתה פונה אליה ומציג את עצמך/כתוב לך בפרופיל שאתה גבר, היא כנראה יודעת שיש לך זין. זה לא אומר שהיא רוצה דיק פיק בהודעה הראשונה (אולי Tyrell כן... icon_smile.gif)
אותו דבר עם הסטיות. אתה בכלוב- כנראה שהיא יודעת שאתה סוטה ברמה כזאת או אחרת. זה לא אומר שהיא רוצה את רשימת הפנטזיות שלך ישר לפרצוף.
מתי כן? תן לה להחליט מתי אתה מעניין אותה מספיק כבן אדם כדי להתעניין במה מדליק אותך ומה לא.
Menta​(שולטת)
לפני שנתיים • 11 בספט׳ 2022
Menta​(שולטת) • 11 בספט׳ 2022
Leaker כתב/ה:
איש חכם פעם אמר שתזמון זה עניין של טיימינג.
כשאתה פונה אליה ומציג את עצמך/כתוב לך בפרופיל שאתה גבר, היא כנראה יודעת שיש לך זין. זה לא אומר שהיא רוצה דיק פיק בהודעה הראשונה (אולי Tyrell כן... icon_smile.gif)
אותו דבר עם הסטיות. אתה בכלוב- כנראה שהיא יודעת שאתה סוטה ברמה כזאת או אחרת. זה לא אומר שהיא רוצה את רשימת הפנטזיות שלך ישר לפרצוף.
מתי כן? תן לה להחליט מתי אתה מעניין אותה מספיק כבן אדם כדי להתעניין במה מדליק אותך ומה לא.

וואי, כ"כ כ"כ מדויק!
תבורך.