סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

השפרצות (נשים)

NeverEnough
לפני שנתיים • 11 בספט׳ 2022

בדיוק את זה שמעתי

NeverEnough • 11 בספט׳ 2022
researcher כתב/ה:
Psykink מדוייק.
מאוד חשוב לפני הכל לשחרר מנטאלית להרפות מחשבות ולא לחשוב על זה כעל מטרה.
תקשורת וביטחון בפרטנר זה מאסט.
ודרך אגב ארגזמה שלא מערבת השפרצה לפעמים אפילו יותר כיפית לי. זה פשוט שונה

מלא מעט נשים. שההשפרצה תקעה להן את האורגזמה...
NeverEnough

תודה

Into The Unknown כתב/ה:
בעיקרון, בניגוד לדעת הקהל הרווחת ושולטים שיכולים להתחייב לך ש"אין אישה שהם לא יכולים לגרום לה להשפריץ, זה הכל בטכניקה", מדובר בעניין פיזיולוגי.

קודם כל, ישנם 4 סוגים של גמירה נשית, המעורבת בהפרשת נוזל. באופן כללי, קשה לייצר קונצנזוס מחקרי, כיוון שחוקרים וספרות רפואית מתייחסים כל אחד לגמירה אחרת בתור "השפרצה". הדעה הרווחת היא שהאחראיות להשפרצה הן בלוטות המקבילות, בערך, לפרוסטטה הגברית. מכאן, היכולת להשפריץ תלויה במיקום וגודל הבלוטות הנ"ל. בנוסף, כיוון שאין שתי פוותות זהות, כל השפרצה שונה, בהתאם לכמות הנוזל שהגוף מפריש. יש נשים שיפרישו מעט נוזל, יש שיפרישו הרבה.
המחקרים לא מסכימים על אחוז הנשים עם המבנה והכמות שמאפשרות השפרצה במובן הנפוץ, אבל מדברים על טווח של בין 13%-60% מהאוכלוסייה הנשית.

אז, בעצם, ישנן נשים שההשפרצה שלהן מגיעה בטפטוף קל, פכפוך, גלים, או מטח רציני. זה קשור בעיקר למאפיינים הפיזיולוגים, אבל במקרים מסוימים יכול להיות מושפע מטכניקה ומצב תודעתי (ביטחון, רוגע וכ'ו).

יש צורך בעוד מחקרים ספציפיים בעניין ההשפרצה הנשית (ובכללי האנטומיה הנשית, פעילותה בסקס והמיניות הנשית), כיוון שהיא בדר"כ נחקרת על הדרך.

חשוב לציין לסיכום שכל גמירה באשר היא, על כל ספקטרום הנוזלים/תנועות/קולות שבאים איתה, היא מהממת וטבעית. אין שום סיבה להרגיש רע בעקבות הילול ההשפרצה המוגזמת שהפורנו הכתיב.

מקור לדקדקנים:
https://www.researchgate.net/publication/325024271_The_Interest_of_Women_with_Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser_Syndrome_and_Laparoscopic_Vecchietti_Neovagina_in_Uterus_Transplantation

זה כבר נשמע יותר הגיוני! וקצת יותר מתסכל מול כל ה-"בוודאי שכל אישה יכולה להשפריץ. זה רק עניין טכני".
שלא לדבר על איכות החוויה - כבר שמעתי כל כך הרבה נשים שפשוט לא אהבו את זה ואני לא רואה שום ייצוג לזה בכולם של הכלוב...
Average
Average • 11 בספט׳ 2022
יכול להעיד שבת הזוג משפריצה כמעט בכל גמירה בה היא נעזרת ב-וומניזר (הדגם הקלאסי).
לפני שהתחילה להשתמש בו השפריצה פחות נוזל ולעיתים נדירות.
NeverEnough

מעניין...

Average כתב/ה:
יכול להעיד שבת הזוג משפריצה כמעט בכל גמירה בה היא נעזרת ב-וומניזר (הדגם הקלאסי).
לפני שהתחילה להשתמש בו השפריצה פחות נוזל ולעיתים נדירות.

תודה!
המטפלת המתעללת​(שולטת)
מחקירותיי את האורגזמות שלי ותו לא-
השפרצתי לראשונה ספונטנית, בזמנים שלא היתה שום אינפורמציה על השפרצה נשית למעט בפורנו- וגם שם בקושי ובקטע מוזר למדי 😳
עם הזמן למדתי לשלוט בה לכוון אותה ולנווט אותה כמה שרציתי.
אלו היו תרגילים יעילים ונפלאים גם ברמת שרירי רצפת האגן, גם ברמת היכולת להגיע להמוני אורגזמות בגדלים ומסוגים שונים ומשונים.
בשורה התחתונה זה מופע פירוטכני מרהיב, שלא בטוחה שיש לו ערך מיוחד ביומיום.
היום אני בעיקר באורגזמות טנטריות עדינות ומתמשכות- אך מבסוטה מהרפרטואר בסהכ
💃🏻
NeverEnough

תודה

tricksteress כתב/ה:
מחקירותיי את האורגזמות שלי ותו לא-
השפרצתי לראשונה ספונטנית, בזמנים שלא היתה שום אינפורמציה על השפרצה נשית למעט בפורנו- וגם שם בקושי ובקטע מוזר למדי 😳
עם הזמן למדתי לשלוט בה לכוון אותה ולנווט אותה כמה שרציתי.
אלו היו תרגילים יעילים ונפלאים גם ברמת שרירי רצפת האגן, גם ברמת היכולת להגיע להמוני אורגזמות בגדלים ומסוגים שונים ומשונים.
בשורה התחתונה זה מופע פירוטכני מרהיב, שלא בטוחה שיש לו ערך מיוחד ביומיום.
היום אני בעיקר באורגזמות טנטריות עדינות ומתמשכות- אך מבסוטה מהרפרטואר בסהכ
💃🏻

המוני אורגזמות נשמע לא רע סה"כ icon_smile.gif
חייל של חורף
חייל של חורף • 11 בספט׳ 2022
חייב לומר שמהמעט יחסית ניסיונות שהיו לי, קיבלתי את הרושם שהשפרצה היא כמעט 'טכנית', ובניגוד לאורגזמה, לא דורשת שחרור או פעולות מקדימות.

בשכיבה בישיבה או בעמידה (בעמידה הכי קל), פשוט להכניס אצבע או 2, לגרות את הנקודה המחוספסת בכניסה, עם עדינות אבל עם לחץ, כשהיא מתחילה להתנפח, אפשר למשיך באותו אופן להשפרצה רכה יחסית, או להקשיח את האצבעות (זה כבר רק עם 2), ולהזיז אותם במהירות גדולה, ואז ההשפרצה חזקה, ובדר"כ אפשר להמשיך ופעולה אחת ולהביא להשפרצה נוספת/המשכית.
כמו מספר אורגזמות, גם אפשר לחזור על זה מספר פעמים.
Fashion kitty​(אחרת)
Fashion kitty​(אחרת) • 11 בספט׳ 2022
אני היחידה שחושבת שהקונספט כולו מוערך יתר על המידה?
סוגה
לפני שנתיים • 12 בספט׳ 2022
סוגה • 12 בספט׳ 2022
אני פה, ורק רוצה להגיד שאני זכר, ואין לי שמץ של מושג!
רק על הגמירות שלי ידעתי לספר, והו הו הו הופ, גמרתי
זוג פלוס​(שולטת)
לפני שנתיים • 12 בספט׳ 2022
זוג פלוס​(שולטת) • 12 בספט׳ 2022
שפיכה/השפרצה נשית אכן די נפוצה.
זה בוודאי לא מה שרואים בסרטי הפורנו.
לא דומה לזרנוק כיבוי אש ולא למזרקות של לאס-וגאס.
היא תלויה גם בפיזיולוגיה וגם במצב הרגשי שבו את נמצאת.
גירוי גבוה, נינוחות, מגע נכון יכול להביא אותך לשפיכה/השפרצה לגמרי באופן טבעי בלי נסיונות ומאמץ מכוון לגרום לכך מה שדווקא עשוי לגרום את ההיפך.

כשאת מסיימת את הסקס עם שלולית ענק על המיטה, סביר להניח שהשפרצת אפילו בלי להיות מודעת, כי כאמור..החיים הם לא סרט פורנו.

מבחינת האורגזמה, היא אכן עוצמתית (מה שמוביל לאיבוד השליטה על הסוגרים ולהשפרצה).

דבר חשוב אחרון לסיום:
אף אחת לא נמצאת בתחרות גמירות והשפרצות ולא צריכה להוכיח לאף אחד שום דבר.
זה לא המדד.
אם זה קורה, תהני מזה ואם לא, תהני מדברים רבים אחרים.