WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
WitchFuneral(שולט) • 15 בספט׳ 2022
שוגר בדאדי כתב/ה: לא כי ההרצאה שלך על הברירה הטבעית בגלל שאין לך הבנת הנקרא ובגלל שאתה אובססיבי פה למישהו ש 100 רמות מעליך זה מה שהיה קשור לנושא חחח
את כל כך סתומה שזה מדהים. איזה לא אטרקטיבי זה להתרגש מכל שטות. |
|
שוגר בדאדי(נשלטת){רכוש שלו} |
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
שוגר בדאדי(נשלטת){רכוש שלו} • 15 בספט׳ 2022
אף אחד לא מתרגש ממך חחחחח
איזה טמבל שקופץ ב 10 שניות לכל הודעה ועוד אומר שאחרים מתרגשיםםםםם ממנווווו זה המנגנון הגנה שלך לדמיין שאחרים מתרגשים ממך אתה לא טרול אתה סתם טרחן חסר ביטחון לך לכתוב פילוסופי בשקל בבלוג שלך לך חחחח אני יחכה 5 שניות לתגובה הבאה שלך |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
שוגר בדאדי כתב/ה: אף אחד לא מתרגש ממך חחחחח
איזה טמבל שקופץ ב 10 שניות לכל הודעה ועוד אומר שאחרים מתרגשיםםםםם ממנווווו זה המנגנון הגנה שלך לדמיין שאחרים מתרגשים ממך אתה לא טרול אתה סתם טרחן חסר ביטחון לך לכתוב פילוסופי בשקל בבלוג שלך לך חחחח אני יחכה 5 שניות לתגובה הבאה שלך תראי, אני באמת חושב שאת מנתחת אותי בצורה מאוד מפגרת. את רגילה מאוד לנתח אנשים נוירוטיפיקלים ולא מכירה אנשים עם שונות נוירולוגית (ולא, אני לא אוטיסט). הסיבות שאני פועל שונות מאוד מהסיבות שלך. הניתוח שלך בנוי לאנשים מסוימים, כמו שהעולם הזה בנוי לאנשים מסוימים, אבל אני לא חלק מהם. את צריכה להבין שהעולם הזה לא נבנה בשבילי ואז אולי תביני משהו בנוגע אליי. |
|
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
אני עוסקת בלנתח אנשים כמוך ולטפל באנשים כמוך אל תסתכל בתמונה ובפרופיל ותחשוב שאני איזו מטומטמת
אתה לא מיוחד בכלל אתה הקלישאה הכי בסיסית |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
שוגר בדאדי כתב/ה: אני עוסקת בלנתח אנשים כמוך ולטפל באנשים כמוך אל תסתכל בתמונה ובפרופיל ותחשוב שאני איזו מטומטמת
אתה לא מיוחד בכלל אתה הקלישאה הכי בסיסית אני באמת מיוחד. ועכשיו, אם את רוצה באמת לנסות להבין קצת מה עובר עליי אני מוכן לעזור לך קצת עם ידע בסיסי וכללי (עם זאת, חלק מהמידע אשמור לעצמי) - מוח של נוירוטיפיקלים בנוי בצורה מאוד מסוימת. את צריכה להבין שמוח עם שונות נוירולוגית בנוי בצורה שונה משמעותית מבחינה עצבית. בזמן שהמעגלים החשמליים במוח שלך ממוקמים בצורה X, המעגלים החשמליים במוח שלי ממוקמים בצורה Y. אישית לא הייתי ממליץ לך לנסות להבין אותי, אבל אם את רוצה להמשיך להתנהג כמו בחורה מאוד טיפשה - בהצלחה. |
|
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
לא תודה ווירדוש למה מגיע לך שינסו להבין מה עובר עליך? מי אתה בכלל?
אתה נותן את אותה מחווה לאחרים או מתנהג כמו לוזר שהכל גורר למטה לזריקת לבוץ ולעסוק בך בך בך בך? את מחפש ללעוג לאחרים אז באותה מידה ילעגו לך ואתה קצת כמו כלב שזקוק לתשומת לב ולא משנה איזו חיובית או שלילית העיקר שיתייחסו אליך- זה בטח השרשור המיליון שאתה מעוות כדי שכמה שיותר ידברן עליך 🤣🤣🤣🤣 אתה לא מיוחד בכלל אתה כמו המון המון המון אנשים בעולם- אתה בייסיק ווירדו באינטרנט שמשתמש בהיגיון מעגלי אין-סופי וכשזה לא עובד אתה עובר ל "אתם לא חכמים מספיק להבין אותי" ול "נעלבתם ממני והתערערתם" כמו איזה טמבל ואם היתה סותם את הפה ומקשיב היתה לומד משו- ושתדע שאלו שאתה קורא להם טיפשים פה ורודף אחרי כל מילה שלהם באובססיה יכולים לפרק אותך מילולית ואינטלקטואלית אבל אתה באמת לא ברמה שלהם להתעסק בך ובזבוז זמן והיחידי שזה החיים שלו ולוקח את זה ברצינות זה אתה ווירדו נרקסיזם זה לא הפרעת אישיות זה מבנה אישיות- לכן אתה בתור נרקסיסט דפוק ופגום לתמיד ואין לזה טיפול רק ניסיון לעשות סובלימציה לזה כדי שתוכל לתפקד בחברה כמו אדם חצי נורמלי- ואתה אפס במודעות עצמית ובאחריות אישית אז זה לא יקרה בעתיד הקרוב עכשיו תחזור לעריכה הלשונית שלך ולך לחפש את המושג המורכב הזה טרחן חחחחחחח זהו סיימתי לשחק בך- אתה משעמם לי כי כבר צפוי מה תכתוב אז להתראות ותדאג לקחת את הכדורים שלך כל יום בשעה קבועה 😘💫 |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
שוגר בדאדי כתב/ה: לא תודה ווירדוש למה מגיע לך שינסו להבין מה עובר עליך? מי אתה בכלל?
אתה נותן את אותה מחווה לאחרים או מתנהג כמו לוזר שהכל גורר למטה לזריקת לבוץ ולעסוק בך בך בך בך? את מחפש ללעוג לאחרים אז באותה מידה ילעגו לך ואתה קצת כמו כלב שזקוק לתשומת לב ולא משנה איזו חיובית או שלילית העיקר שיתייחסו אליך- זה בטח השרשור המיליון שאתה מעוות כדי שכמה שיותר ידברן עליך 🤣🤣🤣🤣 אתה לא מיוחד בכלל אתה כמו המון המון המון אנשים בעולם- אתה בייסיק ווירדו באינטרנט שמשתמש בהיגיון מעגלי אין-סופי וכשזה לא עובד אתה עובר ל "אתם לא חכמים מספיק להבין אותי" ול "נעלבתם ממני והתערערתם" כמו איזה טמבל ואם היתה סותם את הפה ומקשיב היתה לומד משו- ושתדע שאלו שאתה קורא להם טיפשים פה ורודף אחרי כל מילה שלהם באובססיה יכולים לפרק אותך מילולית ואינטלקטואלית אבל אתה באמת לא ברמה שלהם להתעסק בך ובזבוז זמן והיחידי שזה החיים שלו ולוקח את זה ברצינות זה אתה ווירדו נרקסיזם זה לא הפרעת אישיות זה מבנה אישיות- לכן אתה בתור נרקסיסט דפוק ופגום לתמיד ואין לזה טיפול רק ניסיון לעשות סובלימציה לזה כדי שתוכל לתפקד בחברה כמו אדם חצי נורמלי- ואתה אפס במודעות עצמית ובאחריות אישית אז זה לא יקרה בעתיד הקרוב עכשיו תחזור לעריכה הלשונית שלך ולך לחפש את המושג המורכב הזה טרחן חחחחחחח זהו סיימתי לשחק בך- אתה משעמם לי כי כבר צפוי מה תכתוב אז להתראות ותדאג לקחת את הכדורים שלך כל יום בשעה קבועה 😘💫 😤😡 |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
אגב, למה אמרת לי לא להסתכל בתמונת פרופיל שלך ולחשוב שאת מטומטמת? את רומזת משהו?
|
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
Bluecollar(שולטת) • 15 בספט׳ 2022
שוגר בדאדי כתב/ה: לא תודה ווירדוש למה מגיע לך שינסו להבין מה עובר עליך? מי אתה בכלל?
אתה נותן את אותה מחווה לאחרים או מתנהג כמו לוזר שהכל גורר למטה לזריקת לבוץ ולעסוק בך בך בך בך? את מחפש ללעוג לאחרים אז באותה מידה ילעגו לך ואתה קצת כמו כלב שזקוק לתשומת לב ולא משנה איזו חיובית או שלילית העיקר שיתייחסו אליך- זה בטח השרשור המיליון שאתה מעוות כדי שכמה שיותר ידברן עליך 🤣🤣🤣🤣 אתה לא מיוחד בכלל אתה כמו המון המון המון אנשים בעולם- אתה בייסיק ווירדו באינטרנט שמשתמש בהיגיון מעגלי אין-סופי וכשזה לא עובד אתה עובר ל "אתם לא חכמים מספיק להבין אותי" ול "נעלבתם ממני והתערערתם" כמו איזה טמבל ואם היתה סותם את הפה ומקשיב היתה לומד משו- ושתדע שאלו שאתה קורא להם טיפשים פה ורודף אחרי כל מילה שלהם באובססיה יכולים לפרק אותך מילולית ואינטלקטואלית אבל אתה באמת לא ברמה שלהם להתעסק בך ובזבוז זמן והיחידי שזה החיים שלו ולוקח את זה ברצינות זה אתה ווירדו נרקסיזם זה לא הפרעת אישיות זה מבנה אישיות- לכן אתה בתור נרקסיסט דפוק ופגום לתמיד ואין לזה טיפול רק ניסיון לעשות סובלימציה לזה כדי שתוכל לתפקד בחברה כמו אדם חצי נורמלי- ואתה אפס במודעות עצמית ובאחריות אישית אז זה לא יקרה בעתיד הקרוב עכשיו תחזור לעריכה הלשונית שלך ולך לחפש את המושג המורכב הזה טרחן חחחחחחח זהו סיימתי לשחק בך- אתה משעמם לי כי כבר צפוי מה תכתוב אז להתראות ותדאג לקחת את הכדורים שלך כל יום בשעה קבועה 😘💫 אם את באמת מטפלת איך את יכולה לאבחן מישהו מבלי לפגוש אותו?!?!?! ועוד לרדת עליו ולגנות אותו משום שהוא נירוטיפיקל, אני ממש שמחה שאני לא יודעת עלייך כלום כי הייתי מגישה עלייך תלונה |
|
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
15 בספט׳ 2022
Bluecollar כתב/ה: שוגר בדאדי כתב/ה: לא תודה ווירדוש למה מגיע לך שינסו להבין מה עובר עליך? מי אתה בכלל?
אתה נותן את אותה מחווה לאחרים או מתנהג כמו לוזר שהכל גורר למטה לזריקת לבוץ ולעסוק בך בך בך בך? את מחפש ללעוג לאחרים אז באותה מידה ילעגו לך ואתה קצת כמו כלב שזקוק לתשומת לב ולא משנה איזו חיובית או שלילית העיקר שיתייחסו אליך- זה בטח השרשור המיליון שאתה מעוות כדי שכמה שיותר ידברן עליך 🤣🤣🤣🤣 אתה לא מיוחד בכלל אתה כמו המון המון המון אנשים בעולם- אתה בייסיק ווירדו באינטרנט שמשתמש בהיגיון מעגלי אין-סופי וכשזה לא עובד אתה עובר ל "אתם לא חכמים מספיק להבין אותי" ול "נעלבתם ממני והתערערתם" כמו איזה טמבל ואם היתה סותם את הפה ומקשיב היתה לומד משו- ושתדע שאלו שאתה קורא להם טיפשים פה ורודף אחרי כל מילה שלהם באובססיה יכולים לפרק אותך מילולית ואינטלקטואלית אבל אתה באמת לא ברמה שלהם להתעסק בך ובזבוז זמן והיחידי שזה החיים שלו ולוקח את זה ברצינות זה אתה ווירדו נרקסיזם זה לא הפרעת אישיות זה מבנה אישיות- לכן אתה בתור נרקסיסט דפוק ופגום לתמיד ואין לזה טיפול רק ניסיון לעשות סובלימציה לזה כדי שתוכל לתפקד בחברה כמו אדם חצי נורמלי- ואתה אפס במודעות עצמית ובאחריות אישית אז זה לא יקרה בעתיד הקרוב עכשיו תחזור לעריכה הלשונית שלך ולך לחפש את המושג המורכב הזה טרחן חחחחחחח זהו סיימתי לשחק בך- אתה משעמם לי כי כבר צפוי מה תכתוב אז להתראות ותדאג לקחת את הכדורים שלך כל יום בשעה קבועה 😘💫 אם את באמת מטפלת איך את יכולה לאבחן מישהו מבלי לפגוש אותו?!?!?! ועוד לרדת עליו ולגנות אותו משום שהוא נירוטיפיקל, אני ממש שמחה שאני לא יודעת עלייך כלום כי הייתי מגישה עלייך תלונה הוא נרקסיסט בהודעה עצמית אבל באמת תגישי תלונה על הודעות בפורום בכלוב כי ככה זה עובד חחח איזו קארן 🧐 במקם פשוט תפתחי על זה עוד דיון חסר משמעות בשביל תשומת לב כולנו מחכים לזה ❤️ |
|