אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מה הסיבה שבורחים?

Aristotle​(נשלט)
לפני שנתיים • 22 בספט׳ 2022
Aristotle​(נשלט) • 22 בספט׳ 2022
אני רואה הרבה אמוציות נשפכות כאן.

תראו, בעיניי לפחות, להתמסר ליחסי שליטה זה חתיכת דבר.
הרבה אנשים מפנטזים שזה מה שהם רוצים אבל זה נורא מפחיד אותם ברגע האמת

מה גם, שזה מצריך המון (אבל המוווווווווווווווווווון) אמון בצד השני, ואם הוא לא קיים ברמה מספיק גבוהה אז....זה לא יעבוד.

בעיניי ברגע שמכניסים א-סימטריות מובנית לתוך מערכת יחסים זוגית (שהיא גם ככה קשה בפני עצמה) רמת האינטנסיביות עולה פי אלף

לא קל...
הוא​(שולט)
לפני שנתיים • 22 בספט׳ 2022
הוא​(שולט) • 22 בספט׳ 2022
מאותה הסיבה שכלב מלקק ביצותיו

למה להתרגש ככ מהתנהגות דיגיטלית שחוצה מגזרים תפקידים ואוכלוסיות
יש שבנויים כך ויש שאחרת
תבחרו לתקשר עם מי שמתאים לערכים שלכם
האנשה עצמית​(אחר)
לפני שנתיים • 23 בספט׳ 2022
האנשה עצמית​(אחר) • 23 בספט׳ 2022
ויקטוריאנה כתב/ה:
זה קורה לי המון פעמים
הרוב זה חרטטנים ומאונני מקלדת למינהם שמשעמם להם בבית והחליטו להגשים לעצמם פנזיה,
כשפתאום שולטת אמיתית מנהלת איתם שיחה ואומרת להם להגיע , אז הם מקבלים פיק רגליים ויותר לא עונים
הם לא יכולים להתמודד עם המציאות כשזה מגיע לדבר האמיתי.

איזה קטע זה לקרוא מישהי שקוראת לעצמה שולטת אמיתית בפוסט על העלמויות אבל לחיצה על השם שלה מובילה להודעה על פרופיל לא קיים! ☺
RESTRAIN
לפני שנתיים • 26 בספט׳ 2022

את קצת מחמיאה לעצמך

RESTRAIN • 26 בספט׳ 2022
shirazbar כתב/ה:
נשלטים שהחליטו לוותר בעיקר בשל הדרישות הגבוהות שלי מהם שלא הצליחו לעמוד בהם. ולא מדובר על עניין פיזי.
התקשורת וההיכרות העמוקה שלוקחת זמן עד המפגש, הבלעדיות, החשיפה בפניי לא פשוטה גם כשאני מאטה את הקצב. ואני מבינה וזה לגמרי בסדר. מאחלת בהצלחה לכל אחד למצוא את מה שיעשה לו טוב.

אני בטוח שהם בורחים מסיבות אחרות. אולי תשאלי אותם במקום להסיק מסקנות.
בד"כ הבריחה כשמשהו מריח לא טוב
shirazbar​(שולטת)
לפני שנתיים • 26 בספט׳ 2022

Re: את קצת מחמיאה לעצמך

shirazbar​(שולטת) • 26 בספט׳ 2022
PAINUSH כתב/ה:
shirazbar כתב/ה:
נשלטים שהחליטו לוותר בעיקר בשל הדרישות הגבוהות שלי מהם שלא הצליחו לעמוד בהם. ולא מדובר על עניין פיזי.
התקשורת וההיכרות העמוקה שלוקחת זמן עד המפגש, הבלעדיות, החשיפה בפניי לא פשוטה גם כשאני מאטה את הקצב. ואני מבינה וזה לגמרי בסדר. מאחלת בהצלחה לכל אחד למצוא את מה שיעשה לו טוב.

אני בטוח שהם בורחים מסיבות אחרות. אולי תשאלי אותם במקום להסיק מסקנות.
בד"כ הבריחה כשמשהו מריח לא טוב

לא ממש הבנתי למה אתה רומז כשאתה כותב " כשמשהו מריח לא טוב", ובכלל על מה מבוסס הבטחון שלך ואם שאלתי או רק הסקתי. בינתיים אתה זה שמצאת לנכון להסיק מסקנות לגביי מבלי להכיר אותי.