אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

למה כשאומרים לכם לא אתם מתחילים בלזרוק בוץ?

WitchFuneral​(שולט)
לפני שנתיים • 3 באוק׳ 2022
WitchFuneral​(שולט) • 3 באוק׳ 2022
Mental Freedom כתב/ה:
WitchFuneral כתב/ה:
Mental Freedom כתב/ה:
אחד השרשורים היותר עמוקים שנתקלתי בהם חחחחחחח.

מודה שנכנסתי לפה במחשבה של ''איזה דיון מיותר, אז מישהו ''זרק עליה בוץ'' באינטרנט אחרי שהיא סירבה לו, כאילו שזה מפתיע וכאילו שמשהו ישתנה בעולם''
אבל אז הגיעה התפנית האמיתית כששני אנשים שמשחקים אותה כל כך חכמים ונאורים כנראה נפגעו אחד מהשני בפרטי החליטו לזרוק בוץ פה לכל עבר בשביל להראות כמה הם ''אלפא'' (או משועממים ש''לא אכפת להם'' אבל בעצם מבזבזים שעות ועצבים בכלוב), ואיכשהו שוגר מבלי להיות קשורה לעולם זרקה בוץ מבחוץ וצחקה על הבחור שמנסה להשמע חכם כשהיא נשמעת יותר טרחנית אפילו ממנו (בחייאת את כתבת 5 פסקאות על כמה שהוא טרחן עלוב ואת מטפלת חכמה רגישה בלי אגו ויודעת כמה שאת מעליו) והמשיכה בלזרוק בוץ על פותחת הפוסט שבסופו של דבר במקום לקבל את הצומי שרצתה וטיפה לפרוק, קיבלה עוד המון המון בוץ.

כנראה שאני משועמם אם קראתי הכל אבל פייר.. יותר מצחיק ועמוק מהרבה דברים שיש בנטפליקס

מה הבעיה בלהיות משועמם?
ואגב, ממה שנדמה אתה הרבה יותר משועמם מאיתנו.

לא אמרתי שיש בעיה להיות משועמם ואפילו קראתי לעצמי ככה למקרה שפספסת, אמרתי שיש בעיה בלשחק אותה משועמם כשאתה קורא ומגיב לדיון הזה באובססיה שברור שלא נובעת משעמום אלא מכאב באגו וצורך עמוק להוכיח את עצמך בפניי הבחור ההוא (שלמען האמת באמת הגיב סך הכל בתגובה צינית עד שקראת לו מטומטם ועשה את הדבר שלשמו התכנסנו כאן... בוץץץץץץץץ).
סלח לי אבל אף אחד בשרשור הזה לא קונה את השעמום שלך כתירוץ לאובססיה שהצגת פה, וכנראה שגם אתה לא.

אם אתה משועמם, לך תעשה פייסל על הדרך תוריד את הפאניקה שנקלעת אליה על ידי דיון בכלוב. אל תזרוק חרא באינטרנט ותתרץ את זה בבעיות פסיכולוגיות ושעמום.

אוקיי, למה מפריע לך שאני רוצה להוכיח את עצמי?
WitchFuneral​(שולט)
אה, ושונות נוירולוגית זאת לא בעיה פסיכולוגית
Anomar
Anomar • 3 באוק׳ 2022
טוב כבר סיכמו פה שהבנת הנקרא אצלך היא לא השיא למרות היותך עורך לשון או וואט אבר, כי לא יודע על פי מה נראה שמפריע לי משהו, או שיש לי בעיה עם משועממים אחרי שקראתי לעצמי כזה.. פשוט נכנסת לאובססיה ופאניקה כל כך גדולה מהבחור שסירב לך שאתה מפספס דברים, פשוט תקרא כל הודעה פעמיים ותנשום עמוק, אם אתה משועמם יש לך זמן ומדיטציות זה אחלה.

לא יודע איפה ראית שמשהו פה הפריע לי, להפך.. פרגנתי לך על השתתפותך באחד השרשורים המצחיקים והטובים פה.
*מישהי פתחה פוסט מתלונן על אופי התנהגותי כלשהו,
וכמה דקות אחרי זה שני אנשים שכל כך בטוחים בעצמם בכמה שהם משכילים ונאורים, פשוט התנהגו בדיוק לפי המשפט שהיא כתבה בכותרת.
Anomar
Anomar • 3 באוק׳ 2022
WitchFuneral כתב/ה:

אוקיי, נשמע שאתה ממש מודע לבעיה שלך, אז אולי תתחיל לעבוד עליה במקום לתרץ אותה בכל פעם שאתה מתנשא ומשחק אותה חכם ונאור, תוך כדי שאתה זורק בוץ ואז מתמסכן.
לזרוק בוץ ואז להתמסכן כשמחזירים לך זה שלב אחד קדימה.
WitchFuneral​(שולט)
Mental Freedom כתב/ה:
טוב כבר סיכמו פה שהבנת הנקרא אצלך היא לא השיא למרות היותך עורך לשון או וואט אבר, כי לא יודע על פי מה נראה שמפריע לי משהו, או שיש לי בעיה עם משועממים אחרי שקראתי לעצמי כזה.. פשוט נכנסת לאובססיה ופאניקה כל כך גדולה מהבחור שסירב לך שאתה מפספס דברים, פשוט תקרא כל הודעה פעמיים ותנשום עמוק, אם אתה משועמם יש לך זמן ומדיטציות זה אחלה.

לא יודע איפה ראית שמשהו פה הפריע לי, להפך.. פרגנתי לך על השתתפותך באחד השרשורים המצחיקים והטובים פה.
*מישהי פתחה פוסט מתלונן על אופי התנהגותי כלשהו,
וכמה דקות אחרי זה שני אנשים שכל כך בטוחים בעצמם בכמה שהם משכילים ונאורים, פשוט התנהגו בדיוק לפי המשפט שהיא כתבה בכותרת.

חשדתי שתגיב ככה
ורק אומר - לא ניכר בכלל
WitchFuneral​(שולט)
Mental Freedom כתב/ה:
WitchFuneral כתב/ה:

אוקיי, נשמע שאתה ממש מודע לבעיה שלך, אז אולי תתחיל לעבוד עליה במקום לתרץ אותה בכל פעם שאתה מתנשא ומשחק אותה חכם ונאור, תוך כדי שאתה זורק בוץ ואז מתמסכן.

אתה מטומטם? זה כמו שאני אגיד לך "אז תתאמן בלא להיות נוירוטיפיקל"
המעגלים החשמליים שלי במוח מסודרים בצורה שונה לגמרי משלך אם לא הבנת
כמהת-יער{גיקית שמנה}
כמהת-יער{גיקית שמנה} • 3 באוק׳ 2022
WitchFuneral כתב/ה:
Mental Freedom כתב/ה:
WitchFuneral כתב/ה:

לא מנסה לפתוח איתך חזית, כי באמת שאני עייפה מהטרחנות בפורום, אבל אני באמת מנסה להבין- זה שהחוטים שלך במוח מחוברים עקום, זה נותן לך פטור מלהתנהג כמו שמצופה מאדם נורמטיבי?
אני לא אומרת בוא תהיה קדוש, רק, אתה יודע, סביר.
WitchFuneral​(שולט)
Persephone-of-Hell כתב/ה:
WitchFuneral כתב/ה:
Mental Freedom כתב/ה:
WitchFuneral כתב/ה:

לא מנסה לפתוח איתך חזית, כי באמת שאני עייפה מהטרחנות בפורום, אבל אני באמת מנסה להבין- זה שהחוטים שלך במוח מחוברים עקום, זה נותן לך פטור מלהתנהג כמו שמצופה מאדם נורמטיבי?
אני לא אומרת בוא תהיה קדוש, רק, אתה יודע, סביר.

אני לא חושב שאתה צריך פטור כדי להתנהג בצורה מסוימת, כבת אדם את יכולה לעשות מה שאת רוצה. פטור זה משהו שאתה רוצה להוציא כשמשהו מגביל אותך.