אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פרטיות ומסיבות

דורה באהבה​(אחר){המלכה AQ}
לפני שנתיים • 23 באוק׳ 2022
אני מציעה לך להגיע למאנצים שלנו קודם כל כך תוכל להכיר אותנו באמת ולא לפי דעה של מישהו.י פה.
דבר נוסף אתה יכול להגיע עם מסיכה ואז לא יוכלו לדעת מי אתה רק לפי הכינוי כי תהיה עליך מדבקה
מוזמן באהבה לפמדום שלנו ❤
יפה קצת משונה{קרוסית}
לפני שנתיים • 26 באוק׳ 2022
המסיבות האלה דיסקרטיות, לכולם יש אינטרס כמו שנאמר, אבל יותר מכל אנשים מבינים את עוול בלחשוף אחרים וזה נחשב למעשה שלא יעשה בקהילה. אני אישית לא כזו חוששת להיחשף, אני ממש לא רוצה להיחשף, אבל לא יחרב עולמי. דווקא יש חבר'ה מהעבודה שבכיף הייתי פוגשת. אתה בטוח שזה כזה נורא? אנשים בדיוק כמוך, ואולי יצא מזה משו?
Daave​(נשלט)
לפני שנתיים • 3 בנוב׳ 2022
Daave​(נשלט) • 3 בנוב׳ 2022
הליין של אור ודורה זה הליין הכי מוצלח של הפליי פארטי והכי מבוקש המסיבה היא גן עדן לנשלטים ושולטות
השולטות והנשלטים שבאים לשם הם בני אדם חמודים ומקסימים אני מאוד אהבתי את הליין הזה ,דרך אגם גם בליין הזה כמו בכל ליין
אסור לצלם ואם תופסים מישהו שצילם הוא מורחק מהליין וכמו כן יש גם חוקים מאד חמורים כך שאתה יכול להרגיש מאד בטוח מבחינה דיסקרטית וגם מבחינה אישית
כל מי שנוגע במישהו אחר בלי רשות גם מורחק מהליין.
האקסלי​(נשלט)
לפני שנתיים • 4 בנוב׳ 2022
האקסלי​(נשלט) • 4 בנוב׳ 2022
מעולם לא הייתי במסיבות האילו וספק אם אהיה. אני מבין את אילו שאומרים "אבל אם פגשת מישהו שאתה מכיר אז אתם באותה סירה כי גם הוא יודע שאתה ראית אותו." אבל זה לא בהכרח עובד אם לדוגמה זה מישהו שהוא מסובב לגמרי וגם ככה מאוד וולגרי ומוחצן בחיים האמיתיים, ועל הדרך הוא גם אדם חסר מצפון שמתעב אותך. וכן, אני חושב על מישהו ספציפי שאני מכיר כשאני כותב את זה. אני לגמרי לא אופתע לראות אותו במסיבות כאילו.
לא שחלילה אני בא להכפיש את כולכם. יש חלאה או שניים בכל קבוצת אנשים, בין אם באוניברסיטה, בבית הכנסת, או בדנג'ן. כולנו בני אדם. חלקנו זבלי אדם.