Aristotle(נשלט) |
לפני שנתיים •
20 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
20 באוק׳ 2022
Aristotle(נשלט) • 20 באוק׳ 2022
פרלין כתב/ה: Aristotle כתב/ה: פרדס חנה ערוכה ומוכנה לקראתך, חביבי.
זה מיתוס. כל הפרדס חנאיות של פעם עברו לכליל. כל מה שנשאר פה זה תל אביבים לשעבר מטופחות ממש לפי מודל היופי מכפות רגליים עד שיער ראש. גם אני אוהבת שיער בבית השחי. אני לא בחנתי את זה במודל סטטיסטי אבל בינתיים החוויה הסובייקטיבית שלי אומרת שזה מאוד נפוץ במעגלי 'ניו אייג'' שמאוד מאפיינים את האיזור אבל אני אברר את נושא כליל |
|
קטלב(מתחלף) |
לפני שנתיים •
20 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
20 באוק׳ 2022
קטלב(מתחלף) • 20 באוק׳ 2022
פרלין כתב/ה: Aristotle כתב/ה: פרדס חנה ערוכה ומוכנה לקראתך, חביבי.
זה מיתוס. כל הפרדס חנאיות של פעם עברו לכליל. כל מה שנשאר פה זה תל אביבים לשעבר מטופחות ממש לפי מודל היופי מכפות רגליים עד שיער ראש. גם אני אוהבת שיער בבית השחי. ובכל זאת, את יודעת, יותר מדי רפואת תדרים ורייקי ואנטי-חיסונים שם בפרדס. |
|
עבד משועבד{עבד} |
לפני שנתיים •
20 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
20 באוק׳ 2022
עבד משועבד{עבד} • 20 באוק׳ 2022
מציע לך להזהר.
זה מדרון חלקלק. בהתחלה אתה רק רוצה אשה שלא מגלחת בית שחי. ואז אתה מתעלם כשהיא מגדלת שערות ברגליים. בהמשך אתה מוצא את עצמך עם אשה שיש לה שערות בחזה ובכתפיים. |
|
serveit |
לפני שנתיים •
30 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
30 באוק׳ 2022
serveit • 30 באוק׳ 2022
לפני מס שנים לפני עידן הלייזר הייתי בזוגיות עם שולטת שהייתה מחוברת לקבוצת זוגות כמונו. שולטים שולטות וכו'
נשלטות/ ים חויבו להסיר לחלוטין את שיער הערווה /שחי בעוד שהשולטות השאירו את שלהן זה היה אחד מסמני השליטה איבר חלק וחשוף לחלוטין איבר מוסתר על ידי שיער |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני שנתיים •
30 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
30 באוק׳ 2022
בכוח המוח(שולטת) • 30 באוק׳ 2022
זאלופון כתב/ה: מרתק! תודה שחלקת.
מה דעתך על נשים שמנות? בייחוד אם הן ספציפיות? ושולטות, האם לדעתך כולן נצלניות וממורמרות? ואם כן, האם זה מגרה? וסתם מתוך סקרנות, האם לדעתך כל הנשים פה מתנהלות בחוסר אחריות ואז מתפלאות שאונסים אותן, וכולנו משתפים עם זה פעולה? תענה על כל השאלות הנ"ל והשרשור הזה יימשך לנצח, באחריות. איך שכחת את השאלה אם כדאי לצרף חברים לנשלטת שלך, רצוי בהפתעה? |
|
סנטוריון |
לפני שנתיים •
30 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
30 באוק׳ 2022
סנטוריון • 30 באוק׳ 2022
זאלופון כתב/ה: מרתק! תודה שחלקת.
מה דעתך על נשים שמנות? בייחוד אם הן ספציפיות? ושולטות, האם לדעתך כולן נצלניות וממורמרות? ואם כן, האם זה מגרה? וסתם מתוך סקרנות, האם לדעתך כל הנשים פה מתנהלות בחוסר אחריות ואז מתפלאות שאונסים אותן, וכולנו משתפים עם זה פעולה? תענה על כל השאלות הנ"ל והשרשור הזה יימשך לנצח, באחריות. אין צורך, אפשר לפתור את הכל בזריזות: שולטות שעירות ושמנות מתנהלות בחוסר אחריות ואז מתפלאות שאונסים אותן החברים שהגבר הזמין בלי ידיעתן. ובא לציון גואל. |
|
מל(ק)ה(שולטת) |
לפני שנתיים •
30 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
30 באוק׳ 2022
מל(ק)ה(שולטת) • 30 באוק׳ 2022
אני ממש אוהבת פורומים כאלה.
|
|